Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Si la noi e ceata si urat. Eu stau la curte si in fiecare iarna vreau inapoi la bloc. primavara insa... uit de toate tampeniile din timpul iernii.

Ariciu in 8+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

salut burtici! In sfarsit se apropie weekendul!
La mine nu-i nimic nou pana acum, parca parca intrevad ceva greata pe care n-am mai avut-o pana acum, dar parca se manifesta mai mult ca o lipsa de pofta de mancare pentru orice. Nici sete parca nu-mi e. Nu ca ma supar ca nu devorez tot ce vad :)! Sa vedem cum evoluam. Marti as avea si eu eco cea de mult stabilita...o vesnicie mai e pana atunci. Numai cand vad inimioara aia pe ecran ma linistesc. Apoi dupa o vreme iar ma apuca anxietatea. Of! Noroc cu sotul care nu-si face nici o problema!
Vanny imi pare rau de deja ati inceput discutiile... Gadndeste pozitiv, poate e fata! :) Si nu mai e nevoie sa folosesti numele altora! :) Imi venea acum sa te intreb daca iti place numele soacrei...Asta ca sa ne mai bine dispunem. Ca nici la mine nu cred ca va fi simplu. rade ciob! :P
o sa ploua...si maine la fel...

Cristina 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

ariciu, klarisse, va invidiez ca stati la curte.si noi vroiam dar nu reusim sa luam in oras ci doar pe langa si ne-ar fi greu desi avem 2 masini.
andra,si eu am emotii.si abia astept sa merg dar as vrea sa stiu dinainte ca totul e bine.as fi vrut sa intre si sotul cu mine dar din pacate tre sa stea cu razvan.asta e, macar sa fie totul ok.
am terminat si treaba si am reusit sa si pap.bb al meu face urat daca nu ii dai sa manance dar si greata e pe undeva pe acolo, asa ca tre sa le impac pe amandoua.
nu am reusit sa ma programez la epilat asa ca de data asta ma fac acasa, desi mi-e greu cateodata.
si eu am mai pastrat de la razvan si am prietene care imi vor mai da de la copilasi.asa ca vad dupa aia ce-mi mai trebuie.hainute pana intr-un an nici eu nu mai am, dar de la 1 an incolo am si de fete si de baieti ca sora mea are gemene si le-a pastrat asa ca am 2 randuri si nici nu sunt la fel

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Citat:
citat din mesajul lui chichiutza

salut burtici! In sfarsit se apropie weekendul!
La mine nu-i nimic nou pana acum, parca parca intrevad ceva greata pe care n-am mai avut-o pana acum, dar parca se manifesta mai mult ca o lipsa de pofta de mancare pentru orice. Nici sete parca nu-mi e. Nu ca ma supar ca nu devorez tot ce vad :)! Sa vedem cum evoluam. Marti as avea si eu eco cea de mult stabilita...o vesnicie mai e pana atunci. Numai cand vad inimioara aia pe ecran ma linistesc. Apoi dupa o vreme iar ma apuca anxietatea. Of! Noroc cu sotul care nu-si face nici o problema!
Vanny imi pare rau de deja ati inceput discutiile... Gadndeste pozitiv, poate e fata! :) Si nu mai e nevoie sa folosesti numele altora! :) Imi venea acum sa te intreb daca iti place numele soacrei...Asta ca sa ne mai bine dispunem. Ca nici la mine nu cred ca va fi simplu. rade ciob! :P
o sa ploua...si maine la fel...

Cristina 8+

m-ai binedispus............offffff ca si acolo avem cred ca mai mari probleme...numele la soacra e ok o chema Maria.....dar el vrea sa ii puna si numele lu bunicasa care cica l-a iubit mult dar numele ala e chiar..........si eu i-am zis ca daca e sa o luam dupa "m-a iubit bunica -bunicul"(vb de ai mei aici) ....pe baiat l-am numi Petre si pe fata Alexandrina

9+

Mergi la inceput

Ca sa intelegeti ceva , eu v-am spus ca stau in cipru si "sotul"(inca nu suntem cununati) e cipriot.....pe bunicasa o chema Eftihia.........
edit: sau eftihisa parca....oricum ceva de genul asta
9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Eu mai citesc, mai raspund... mai mereu trec subiectele cand apuc sa scriu si eu o parere...
Sper sa nu va supere prea mult.
Azi ma simt rau; dar rau-rau.
Am facut ceva excese zilele trecute, m-am culcat tarziu, pe la 23-24. Asa ca azi ma simt ca batuta, parca as fi stat o saptamana incheiata in discoteca.
Stranut, imi curge nasul... toate de oboseala.
Nu ma pot misca de acasa nici sa-mi iau paine.

Evident ca am mancat deja azi, de vreo catvea ori. Am gasit niste pere mari care imi umplu stomacul pentru vreo ora si ceva, tare faine.
Mi s-a casunat pe un bors de fasole si tot mananc din asta de vreo trei zile; ieri mi-a zis o prietena la Babyexpo ca deja merg cu burta-n fata (eram umflata de la fasole, deh!). Dar nu am renuntat.
Azi mi-e de ceva cu carne, nu stiu ce.
Ma duc sa dau drumul la apa in cada, va citesc pana la zi intre timp, apoi baie si somn de voie!
Voi cum naiba stati pe net pana noaptea? Eu sunt rupta azi. Si mi-e foame si ar trebui sa mananc abia peste 2 ore. De aia, poate dorm prin foamea de acum.

Nu e de gluma cu mancarea! Ma bucur ca voi radeti, dar cand intrebi "Care friptura e mai consistenta, stiti, mai mare, fara oase..." , nu e misto! Se uita aia crucis la mine. Si ma intreaba: salata, garnitura? Bineinteles!

Pupici, revin sa va citesc!
A! Eu am interzis la vopsit in primul trimestru, apoi, cum spunea cineva, numai fara amoniac; mie vaporii aia mi-a spus ca sunt nocivi, ca prin scalp cica nu intra asa de mult.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lore. spune:

Va salut ,dragi burtici si va doresc o zi frumoasa si linistita.Pentru cele care locuiesc in zone unde primavara ajunge mai greu,va invit aici la noi sa ne bucuram impreuna de foarte mult soare.Afara e o splendoare.Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaa80 spune:

Buna fetelor!Dar aveti spor nu gluma la scris.Eu nici nu am apucat sa ma ridic de pe scaun, sunt in inchidere de luna si am treaba de nu-mi vad capul.Afara de drumul la baie abia am reusit sa mananc.
Partea naspa e ca iar au inceput ametelile.Sper sa ajung acasa cu bine.Noroc ca nu venit cu masina la servici ca o lasam aici.

Mergi la inceput

in fine eu sper de fapt cred ca totul va fi bine si probabil vom ajunge la un consens....sunt destul de optimista
liliana stai linistita, vezi sa nu te ia raceala..baga-te la somnic si o sa vezi ca te simti mai bine....in legatura cu vopsitul eu nu m-am vopsit niciodata deci pt mine e n stres in minus

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Simpatica treaba asta cu numele. Vanyy, Maria merge! ramaneti la ea, zi-i ca-ti place numele soacrei! :) Jale ce-o sa fie si la mine, cand ne punem noi pe incontrat...!
Sa ajungem noi acolo si apoi sa ne mai plangem!:)Hai ca mai avem putin! :P

Cristina 8+

Mergi la inceput