Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LilianaR spune:

Vanny, el intelege sa le multumeasca unor oameni din viata lui prin faptul ca le pune numele lor copilului lui. OK, toate bune, nu e nimic gresit.
Sigura chestie e sa fii femeie! Adica sa duci vointa lui spre interesul tau...
Pasamite, ii spui ca-l intelegi (si e de inteles), dar nu vrea nici el sa ajunga pruncul de rasul targului cu un nume la misto, sa nu se simta bine, asta cu siguranta nu i-ar placea nici bunicului in cauza daca numele lui ar fi un cosmar pentru nepot, nu!!
Ce te faci daca vine E... si se stabileste in Romania, rade tot cartierul de ea!
Asa incat gasiti un compromis, ca doar casatoria si orice relatie e un contract in care partile negociaza: ii spui ca alegeti un nume dupa o persoana draga lui, dar atata timp cat va merge in ambele culturi ale copilului, corect?

Ma rog, al meu zicea ca e scump carutul pe care l-as fi vrut eu... Dar... i-am zis sa nu plece cu idei preconcepute ca nu-l vrea, cine stie care pe care convinge, nu?
A stabilit ca vrea sa fie el convins... Sa vedem la cat stabileste pretul convingerii... sau la cate.

Babyexpo parca mai e in mai-iunie unul.
Ma duc, baie si somn. Pupici.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Citat:
citat din mesajul lui LilianaR

Vanny, el intelege sa le multumeasca unor oameni din viata lui prin faptul ca le pune numele lor copilului lui. OK, toate bune, nu e nimic gresit.
Sigura chestie e sa fii femeie! Adica sa duci vointa lui spre interesul tau...
Pasamite, ii spui ca-l intelegi (si e de inteles), dar nu vrea nici el sa ajunga pruncul de rasul targului cu un nume la misto, sa nu se simta bine, asta cu siguranta nu i-ar placea nici bunicului in cauza daca numele lui ar fi un cosmar pentru nepot, nu!!
Ce te faci daca vine E... si se stabileste in Romania, rade tot cartierul de ea!
Asa incat gasiti un compromis, ca doar casatoria si orice relatie e un contract in care partile negociaza: ii spui ca alegeti un nume dupa o persoana draga lui, dar atata timp cat va merge in ambele culturi ale copilului, corect?

Ma rog, al meu zicea ca e scump carutul pe care l-as fi vrut eu... Dar... i-am zis sa nu plece cu idei preconcepute ca nu-l vrea, cine stie care pe care convinge, nu?
A stabilit ca vrea sa fie el convins... Sa vedem la cat stabileste pretul convingerii... sau la cate.

Babyexpo parca mai e in mai-iunie unul.
Ma duc, baie si somn. Pupici.

11+

Imi place cum e cu convingerea la voi..Bine ca e chef ca la mine.. mai bine spal vase..

Klarisse graviduta 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Chichiuta, si eu merg marti la eco. O sa ne intoarcem numai cu vesti bune, da?
tu la ce ora esti programata? Eu la 18.

Kiti, 7+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

ai mare dreptate liliana...o sa ajungem noi la un compromis nu?ca altfel nu se poate....si mie imi place cum e cu convingerea la voi dar si la mine e ca si la klarisse, cu toate ca doctorul nu ne-a interzis.

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chichiutza spune:

Kiti, eu pe la 9 dimineata. O sa aducem sigur vesti bune! Altfel nu se poate. Sunt convinsa ca s-au terminat cele proaste! De acu' hainute, carut vorba Lilianei, nume si alte minuni!

Cristina 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

buna ziua burtici
Liliana, ai fost mortala cu convingerea ta
ai grija cu baia...posibil sa nu fie indicat in sarcina sa faci baie cu cada plina
Vanny, eu zic sa-i puneti bebeului 2 nume...cate un nume ales de fiecare
va pup

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Off, eu de baie nu ma pot lasa. Incerc sa o fac cat de putin fierbinte posibil, dar la mine in casa e cam frig (ca stam la parter) si o baie buna ma incalzeste mereu.

Kiti, 7+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

hello fetele, io sunt cu ochii pe voi de dimineata dar parca nu am spor la scris...

Referitor la nume avem pregatit doar numele de fata , este varianta de la prima sarcina: Catalina Ioana - e drept ca de fff mult timp, dinainte sa ma casatoresc mi-am dorit o fetita pe care sa o cheme asa. Acum sa vedem daca va fi fetita sau...vom incerca bebe nr 3.
Inainte sa raman insarcinata i-am spus sotului sa se concentreze bine si sa fie fata, ca el da sexul copilului. L-am bagat in sperieti ca mi-a spus ca el nu semneaza pentru mine la a treia cezariana. Cred ca s-a concentrat cat a putut doar la gandul asta
Am fost cam sadica cu el, nu?

Povestea nasterii

Mada 8+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_flo spune:

Citat:
citat din mesajul lui madutza_bra

hello fetele, io sunt cu ochii pe voi de dimineata dar parca nu am spor la scris...

Referitor la nume avem pregatit doar numele de fata , este varianta de la prima sarcina: Catalina Ioana - e drept ca de fff mult timp, dinainte sa ma casatoresc mi-am dorit o fetita pe care sa o cheme asa. Acum sa vedem daca va fi fetita sau...vom incerca bebe nr 3.
Inainte sa raman insarcinata i-am spus sotului sa se concentreze bine si sa fie fata, ca el da sexul copilului. L-am bagat in sperieti ca mi-a spus ca el nu semneaza pentru mine la a treia cezariana. Cred ca s-a concentrat cat a putut doar la gandul asta
Am fost cam sadica cu el, nu?

Povestea nasterii

Mada 8+ si mami fericita de Cristian - 29.12.2008

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

pai cred ca 2 nume ii vom pune........Madutza hai ca ai fost tare, m-ai facut sa rad un pic, Catalina imi place si mie

9+

Mergi la inceput