Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

Simona si eu sunt foarte entuziasmata....in culmea fericirii chiar.....m-am uitat si eu pe site-uri.....dar eu nu am cum sa ma duc la targ...nici pt un studiu de piata, eu sunt din bucuresti dar acum stau in cipru

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaelena spune:

Si eu sunt incintata si o sa merg, imi pare rau ca nu poti veni dar sigur si pe acolo se vor organiza astfel de tirguri. Sunt foarte curioasa ce ofera piata in acest domeniu si cu siguranta imi va folosi folositoarea informatia "un om informat un om cistigat". Nu sunt la curent cu nimic din domeniu deci voi verifica astfel spusele prietenelor mele care au deja copii si care sunt mult mai familiarizate ca mine cu produsele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

'Neata fetele

PREZENT si azi

Aniast, nu sterge lista, te rog. Cred ca e important pt fetele noastre. Nu cred ca ddanagh a fost rau intentionata, pe de o parte o inteleg. Si pe mine ma trec fiorii uneori. Apoi imi aduc aminte de zozela, cum a trecut inapoi de pe listuta aia. Si imi aduc aminte cat m-am bucurat. Si clar, vreau cat mai multe reveniri din alea. Cred ca intr-un fel fetele sunt mai motivate cand se vad acolo. Asta e parerea mea.

In privinta numelui, inca nu ma gandesc. Poate e superstitie. La Ada ne-am pus problema dupa morfo de 22 sapt. La sarcina pierduta am facut lista dupa ce am aflat. Si n-a fost sa fie. Asa ca astept morfo de 22 sapt si acum.

Lucrusoare si chestiute... imi aduc aminte ca si eu ma uitam peste tot prima data. Acum imi fac socoteli ce am deja si ce trebuie sa mai iau. Am concluzionat ca am f multe, adica, de ex. am 4 patuturi si 2 carucioare. Clar din astea nu mai iau.
O sa iau in schimb, pe rand, dupa 22 sapt, 2 biberoane (si voi merge clar tot pe Avent), pompa de san (tare bine mi-ar fi prins in maternitate) si, probabil hainute (muuuuulte bodyuri).

Ariciu in 8+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

nu stiu....sper sa se faca si aici un tirg ceva...sperde superstitie nu stiu dar clar dupa cearta ce am avuto aseara sigur o sa astept destul de mult pana sa alegem un nume, ideea e ca de cand sunt gravi sunt mult mult mai sensibila si orice ma deranjeaza dar ''atacul'' lui de aseara m-a deranjat cumplit , inca ma bufneste cand imi aduc aminte. nici nu stiu sunt total
mi-a dat detalii cum ca daca ar fi baiat vrea sa ii puna numele lu tasu...mie nu imi place numele ala...parca nu i s-ar potrivii bebicului meu...cica el stie ca tasu o sa il ajute mult si daia....si eu i-am zis ca te va ajuta ca te iubeste dar asta nu inseamna ca ......in fine eu i-am zis ca si tata daca ar trai si el m-ar ajuta, mi-ar da totul numai sa ma stie fericita si bine...si el de colo pai cheamal pe el sa te ajute
fetelor scuze ca m-am descarcat aici la vvoi dar aveam nevoie sa vb cu cineva

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Vanny, imi pare rau de neintelegerea ce ai avut-o...
Pana la urma ajungeti voi la o solutie comuna...

Ale

------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------

8+
http://lmtf.lilypie.com/TWKjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anamaria_80 spune:

O veste buna de la mine. Cand m-a vazut doctorita de familie asa de suparata ca nu se vede embrionul (luni) m-a chemat astazi sa imi faca ea o ecografie, pe burtica. Si ce mi-a fost dat sa vad???!? O steluta care clipocea. Un puncticel alb care clipea de mama focului.

Dupa masuratori:
- sacul gestational 2,5 cm corespunzator varstei de 6 sapt si 5 zile
- embrion 8,6 mm corespunzator aceleiasi varste de 6 sapt si 5 zile
- inimioara - 139 de batai pe minut
- dupa ultima menstruatie ar fi 7 saptaman si 2 zile, dar ovulatia mea s-a produs cu o saptamana mai tarziu.

Sunt atat de fericita. Mi-a zis ca sigur o sa fac acest copil. Era si ea emotionata. Si mi-a gasit un fir de ata rosu pe sacou si mi-a zis ca o sa fie fetita. Dar al meu imi spune ca e baiat sigur.

Eu ma bucur si daca e fetita si daca e baiat.

Va mai scriu in week-end.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariciu80 spune:

Vanyy, nu te consuma. E normal sa apara discutii de genul asta. Si pt ei e o perioada grea, nu numai pt noi. In plus de asta noi avem tendinta de a dramatiza totul si de a avea o atitudine putin agresiva. Am patit si eu asa.

De ex nick-ul meu e forma de alint pe care sotul meu o foloseste de cand am fost insarcinata prima oara. Si atunci eram ca un arici. Intepam din orice. Si acum e la fel. O sa se mai calmeze apele din trim II. Pana atunci, calm si intelepciune.

Ariciu in 8+ si mamica de de 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

Vanny . Poate faceti un compromis si ii puneti doua nume - unul il alegi tu si unul el.

Kiti, 7+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput

sper sa se calmeze lucrurile.....incerc sa fiu optimista.....trebuie sa ma gandesc la minunea care o port si totul va fi bine...multumesc fetelor

9+

Mergi la inceput

sper ca in final totul va fi bine

9+

Mergi la inceput