Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 6
Klarisse spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui vanyy2009 mie de cardiolog nu mi-a spus nimic doctorul....dar de fiecare data cand am fost m-a ascultat la inima si mia luat tensiunea...ultima data aveam 110 cu 70, doctorul a spus ca e bine. Haideti fetelor ca mai avem putin si ne vedem iar minunile .Eu de felul meu sunt un pic cam pesimista , uneori ma gandesc la rau..... .....Klarisse ai mare dreptate e bine sa ai pe cineva care sa fie optimist si sa te incurajeze.....Fetelor am si eu o intrebare....Voi v-ati gandit la nume?????? 9+ |
Cred ca invariabil te gandesti la nume insa acum, fiind atat de devreme sunt mai rezervata.. Aseara am intrat intr-un magazin de bebelusi imi venea sa cumpar tot ce e acolo, de la biberoane la geci de iarna..insa trebuie sa mai asteptam..Sunt foarte nerabdatoare..
Doamne ajuta sa decurga totul bine si sa ajungem acolo..
Klarisse
graviduta 9+
andra_b spune:
Si mie mi se pare devreme...
Si cum zice Klarisse, sa decurga totul bine sa ajungem acolo!
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------
8+
http://lmtf.lilypie.com/TWKjp2.png
kiti2205 spune:
O sa ajungem si la biberoane si hainutze, in curand, o sa vedeti ![]()
Ce am ochit eu deja este un combinezon de ala de iarna, maroniu, cu urechiuse de ursulet
. Dar promit sa nu il cumpar pana in septembrie ![]()
Kiti,
7+ si mami de Vlad (15.05.2006)
Klarisse spune:
Pe la cat se poate vedea sexul copilului? Stiu ca in principiu depinde de cum sta insa ca idee..saptamana 13, 14??
Klarisse
graviduta 9+
vanyy2009 spune:
stiu ca e un pic cam devreme .....dar sunt asa
si asa
, cred ca toate sunteti la fel, ma gandesc si si la hainute, biberoane...deja ma gandesc la plimbari prin parc....si inca la cate nu ma mai gandesc...nu zic eu am in cap cateva nume mai mult de fetite....
Aseara m-a mancat undeva sa il intreb pe al meu om de ce nume i-ar placea sa punem la bebe fetita si baietel si mi-a dat niste nume de imi venea sa
si dupa mi-a dat niste explicatii ca de ce vrea sa puna aceste nume.....ne-am certat destul de rau , ma facut sa plang ,sunt suparata rau pe el
intr-un fel stiam si stiu ca ne vom certa pe baza asta.....sa fiu sincera habar nu am cum o vom scoate la capat
9+
kiti2205 spune:
Pai cred ca in primul rand depinde si de ecograf. La Vlad am reusit sa vedem abia la 16 saptamani, dar era vechi aparatul. Am inteles ca, in principiu, pe la 13-14 se vede.
Kiti,
7+ si mami de Vlad (15.05.2006)
vanyy2009 spune:
klarisse eu nu stiu sa iti raspund eu sper cat mai repede
....dar cred ca in sapt. 13-14 se poate vedea ceva
9+
vanyy2009 spune:
klarisse eu nu stiu sa iti raspund eu sper cat mai repede
....dar cred ca in sapt. 13-14 se poate vedea ceva
9+
Klarisse spune:
Eu ma gandesc cel mai des la cum am sa ii fac baitza..nu stiu de ce dar imaginea asta imi umple sufletul de bucurie. Ce mai, e cea mai frumoasa perioada din viata mea.
Of as vrea sa zboare perioada asta de incertitudini si frici sa fim toate sanatoase si sa vorbim de nume, biberoane, haine..etc..

Klarisse
graviduta 9+
simonaelena spune:
Fetelor weekendul asta este tirgul pt bebelusi la Bucuresti. Nu mergem? Nu e interesant sa mergem, sa aflam ce mai e nou in domeniu? Aseara am vazut la stiri ca au aparut scutece bio si ca un set se poate folosi pina la 1 sau chiar 2 ani. Eu m-am gindit sa merg cu sotul meu si mamele noastre sa vedem ce ne ofera piata. Cred ca e ma mult entuziasmul primului nascut.