Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 5
vanyy2009 spune:
ce faceti fetelor? eu am citit din urma un pic si am mai frunzarit un pic si celelalte forumuri.....Simona
felicitari pt eco si vazutul bebelusului
Vorbeati de scurgeri si eu am dar din cand in cand....o sa vb cu doctorul cand o sa ma duc, sper doar sa nu fie ceva grav.
Simptome de sarcina nu am cine stie ce: doar somnolenta care e grava rau....as dormi intr-una, cateodata dureri de cap.....si tot cateodata constipatia
. In rest sanii au fost la inceput tensionati rau dar acum sunt mai ok, pofte/greturi sau stari de voma nu am inca.....cel mult am stari de foame incontinuu...as manca non stop.....si ideea e ca iau cam 1 kg la 2 saptamani
...o sa ajung ca un mic balon mai ales ca nu sunt foarte inalta ...am doar 1.67.....pffff 
9+
inbox spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lore. Fetelor,cele care va luptati cu starea asta de greata ,ce mancati?A devenit mai complicat.Sincer nu stiu ce sa mai mananc.Imi este greata aproape de orice.Nu mai pot nici sa gatesc.Doar miros de mancare sa simt si... Merg doar merele ,apa minerala si cate ceva dulce.Nu imi vine sa cred in ce hal am ajuns.Nu mai pot sa beau nici suc de portocale. |
Eu cand eram gravida cu Maria, credeam ca nu voi mai avea pofta de mancare toata viata mea, primele luni am slabit, se pare ca nu scap nici de data asta!!
Ma ajuta sa rontai tot timpul cate ceva, beau multa apa sau lichide ( intr-adevar apa minerala carbogazoasa parca imi mai taie din greata, dar o evit cat pot)!
Mami de
Maria (noiembrie 2006) si din nou cu burtika
!!
vanyy2009 spune:
kitty
hai ca mai ai putin
, si eu sunt nerabdatoare, abia astept sa ajung iar la eco sa imi vad minunea
9+
Klarisse spune:
Eu mi-am facut programare si la cardiolog, mi-a zis doctorita ca si inima trebuie monitorizata. Voi ati fost?
Klarisse
graviduta 9+
andra_b spune:
Vanny, cam ca si tine ma simt si eu. Ma regasesc in ceea ce ai scris!
Klarisse nu stiu nimic despre inima...
Ce frumos fetelor ca mergeti sa va vedeti bebelasii, si eu abia astept pe luni! 
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------
8+
http://lmtf.lilypie.com/TWKjp2.png
Klarisse spune:
| citat din mesajul lui andra_b Vanny, cam ca si tine ma simt si eu. Ma regasesc in ceea ce ai scris! Klarisse nu stiu nimic despre inima... Ce frumos fetelor ca mergeti sa va vedeti bebelasii, si eu abia astept pe luni! ![]() Ale ![]() ------------------------------ Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz. ----------------------------- 8+http://lmtf.lilypie.com/TWKjp2.png |
Eu tocmai sambata viitoare imi vad sufletelul

..nu mai am rabdare, sper sa fie totul in regula.Klarisse
graviduta 9+
andra_b spune:
Klarisse si eu tot asa ma gandesc, ca nu mai am rabdare si ca sper ca totul va fii ok.
Eu teoretic ar mai fii tb sa mai astept o saptamana pana la control doar ca nu mai am rabdare si am si cateva intrebari pt doctor.
Asta ii si gandul meu... oare ii bine bebe? Sotul meu e tare optimist, eu nu pot fii asa. Poate si pt ca am avut mai multe prietene ce au pierdut...
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------
8+
http://lmtf.lilypie.com/TWKjp2.png
Klarisse spune:
| citat din mesajul lui andra_b Klarisse si eu tot asa ma gandesc, ca nu mai am rabdare si ca sper ca totul va fii ok. Eu teoretic ar mai fii tb sa mai astept o saptamana pana la control doar ca nu mai am rabdare si am si cateva intrebari pt doctor. Asta ii si gandul meu... oare ii bine bebe? Sotul meu e tare optimist, eu nu pot fii asa. Poate si pt ca am avut mai multe prietene ce au pierdut... Ale ![]() ------------------------------ Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz. ----------------------------- 8+http://lmtf.lilypie.com/TWKjp2.png |
Da, si sotul meu nu are nicio umbra de indoiala, este ferm convins ca totul va merge struna si o spune cu atata convingere. M-a ajutat de multe ori atitudinea lui si cred ca e important sa fii inconjurata de oameni pozitivi, ca de nenorociri nu ducem lipsa..e suficient sa deschizi televizorul..
Klarisse
graviduta 9+
Bells spune:
Neata burtici,
Semnez condica si eu azi, ca ieri nu am putut din cauza serv. dar v-am citit oricum !
Bun venit noilor burtici, multa sanatate si sarcini la termen

Fetele care se duc la echo sa-si vada fluturasii, multa bafta, ce ma bucur pentru voi, eu mai am o gramada pana pe 9 Martie cand sunt progamata la morfofetala de trim. 1 !
Plus de asta trebuie sa ma duc si cu analizele sa-mi citeasca rezultatele, ma apuca groaza numai cand ma gandesc !!
In rest va
-icesc pe toate si va doresc o zi fainaaa !!!

Ioana,
11+
vanyy2009 spune:
mie de cardiolog nu mi-a spus nimic doctorul....dar de fiecare data cand am fost m-a ascultat la inima si mia luat tensiunea...ultima data aveam 110 cu 70, doctorul a spus ca e bine.
Haideti fetelor ca mai avem putin si ne vedem iar minunile
.Eu de felul meu sunt un pic cam pesimista , uneori ma gandesc la rau.....
.....Klarisse ai mare dreptate e bine sa ai pe cineva care sa fie optimist si sa te incurajeze.....
Fetelor am si eu o intrebare....Voi v-ati gandit la nume??????
9+