Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (14)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vanyy2009 spune:

buna dimineata burticute!
mama dar aveti spor la scris nu gluma.....ma duc sa recitesc din urma si revin.
Bun venit noilor burticute, sarcina usoara si la termen va doresc
Andreea multumesc de cafeluta...e delicioasa

9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Neata fetelor!

Cu anuntatul sarcinii, la mine s-a stiut de cativa cand am facut testul si acum stiu cam toti...

Cu scurgerile si eu am cateodata mai multa si cateodata de consistena mai vascoasa, dar nu m-am gandit niciodata ca nu e ok... daca nu e maro/rosu... dar o sa intreb medicul luni.

Lore, Moshulik bine ati venit! Sarcina usoara si la termen!

Ale

------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda29didi spune:

Neata burtici, ma alatur si eu la o cafeluta cu voi,
bun venit noilor burtici,
eu nici un simptom de sarcina ma dor f putin sanii si atat am programare pe 3 martie dar mi se pare o vesnicie, si eu am avut scurgeri la inceputul sarcinii dar in saptamana 8-9 au disparut.

11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_b spune:

Anda nici eu nu prea am simptome de sarcina si cateodata mintea mea o ia razna si imi vin tot felul de ganduri negre... Sper ca bebe e acolo si creste!!!

Ale

------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------

8+
http://lmtf.lilypie.com/TWKjp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

neata, burtici.
si eu nu ma simt bine azi, fi-miu e acasa ca e un pic cu muci si ragusit, am de facut mancare si trb prin oras.sper sa le fac pe toate.

adriana&razvan-mihai 01.11.2004
varsta lui razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaa80 spune:

"Neata fetelor!Azi nu ma simt prea bine, am o stare de greata , iar cel mai nasol a fost ieri ca am avut asa niste stari de slabiciune, de lesin nici nu le pot descrie ca mie frica sa nu ma ia pe strada.Eu vreau sa anunt la servici dupa Paste.
ariciu80 referitor la scurgerile care le ai si eu am avut la prima sarcina nici nu stiam ca sunt insarcinata si au si inceput scurgerile alea.E normala toata treaba, mie dr ginecolog nu mi-a dat nici un ytratament in timpul sarcinii doar mi-a dat sa ma spal zilnic cu zaforelle, un gel intim pe baza de frunze de brusture. Tratamanet am facut dupa nastere.In orice caz tu intreaba dr si iti va spune ce sa faci.

Alina +5 si mamica de Teodora Ilinca (20.07.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Klarisse spune:

Buna dimineata si pupici la burtici. Bun venit noilor mamici, sa aveti sarcini usoare si la termen.
Azi trezitul a fost un chin, abia mi-am desprins capul de pe perna... Presimt o zi somnoroasa..
Mi-am adus la birou borcanul de supa cu galuste ca imi era pofta rau....
Va doresc o zi cu soare ca la Iasi tot nori sunt..

Klarisse graviduta 9+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonaelena spune:

Fetelor BUNA DIMINEATA!
Mi se pare ca ne stringem pe zi ce trece mai multe. Doamne ajuta sa fim sanatoase si sa ducem sarcina pina la capat cu bine.
Cele care au pierdut sarcina vreau sa le transmit ca imi pare extrem de rau (din pacate stiu cum e sa fii in locul lor) si e super ok ca ele sa ramina alaturi de noi in listuta.
Felicitari tuturor celeor care si-au vazut "inimioarele" la ecografie.
Miercuri am fost si eu la medic pt verificari, eram in 8 sapt si 3 zile si mi-a spus ca e totul bine, are 1,62 cm, ca are minute, picioruse si o inimioara care ii bate tare tare. M-am bucurat extrem de tare. Mi-a spus ca la 12 sapt (pe 23 martie) sa merg pt ecografia de trimestru 1 si la dublu test si apoi ne vom vedea din nou. Va trebui sa merg si la Matei Bals sa ia in evidenta din nou dr. Caruntu pt problema mea cu hepatita si sa merg acolo o data la 2 luni.
Apropos de vopsit domnul Vladareanu m-a intrebat de ce o femeie insarcinata si fericita ca mine umbla nevopsita??? (v-am mai zis ca am parul alb la radacina si ca asteptam sa trec de 12 sapt sa ma vopsesc). M-a cam certat si mi-a zis ca pot sa ma vopsesc fara nici o grija. Asa ca azi sunt programata la coafor sa ma fac din nou frumoasa doar vine PRIMAVARA.
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neata!

Azi dimineata m-am trezit si eu fara simptome. Vad ca devine rutina, in fiecare vineri dispar simptomele. Dar sunt obosita si uzata si nu mai vreau sa pun raul in fata ca de obicei, nu mai am energie nici cat sa ma panichez (se poate?).
Crema de epilat...sunt convinsa ca nu-i OK si nu as mai folosi, dar am utilizat-o in urma cu mult timp, nu stiam de bebe. Acum pun eu pe seama ei problema, dar poate nu a fost ea cauza. De vopsit...eu mai rabd cu firele argintii in frunte pana in trim 2 iar dupa aceea poate o sa folosesc vopsea fara amoniac, nuantator, vad eu.
Acum cu listuta - desi am zis ca nu vreau sa pun raul inainte, presupunand ca s-ar intampla ceva cu sarcina asta eu as prefera sa nu fiu pe listuta. Sincer, dupa ce te vezi "prietena draga" de doua ori ti se cam ia. Acum nu zic, pentru unele dintre noi poate fi bine, este doar opinia mea.

Va pup si va doresc o zi usoara cu sau fara greturi si somn, dupa cum preferati! Eu sunt din categoria masochistelor, cu cat ma simt mai rau sunt mai fericita

Donna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiti2205 spune:

'Mneata! O zi frumoasa si numai liniste sa aveti
Mie-mi cad ochii pe tastatura de somn, dar incerc sa imi revin, ca am treaba.
Marti am programare la eco! Inca un pic si vad iar afinuta . Abia astept.

Bun venit tuturor burticilor noi si pt Maya, Yoni, Viss si celelalte "prietene dragi", si va asteptam mereu cu drag pe la noi.

Kiti, 7+ si mami de Vlad (15.05.2006)

Mergi la inceput