Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 3
IONY_82 spune:
Aniast, multumesc mult de sustinere

Intr-adevar, intr-un fel m-am simtit in plus pe aceasta odisee cand am citit msj cu stergerea de pe lista
Eu as vrea sa raman alaturi de voi ca asa am mai multa putere de a merge mai departe
Daca pe cineva deranjeaza imi pare rau ptr ca sunt aici doar cu ganduri bune,sincer
Inca o data multumesc Aniast

maya71 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aniast72 Dana, nu vreau sa fiu eu "Gica Contra" din Odiseea asta dar eu stiu doua dintre fetele din acea listuta ca s-au bucurat ca s-au regasit la "prietene dragi". Mie mi se pare fireasca acea listuta, nu sa se mearga pe premiza "fuse si se duse". In cele din urma fetele au dat dovada de multa tarie de caracter si respect fata de noi daca au intrat si ne-au anuntat pierderea lor. Sigur ca eu am banuieli ca au mai fost pierderi de sarcina, nu doar cele 9 fete dar efectiv au refuzat sa mai intre pe forum sa mai zica ceva. Hai sa facem un test sincer: Inchide ochii exact in momentul asta si numeste in gand fetele care au pierdut sarcina, poti? Eu una nu pot. Si-atunci, nu merita sa le regasim undeva, alaturi de noi, ca prietene dragi? Eu cred ca nu deranjeaza chiar pe nimeni numele lor si prezenta lor la Odisee. Chiar nu vreau sa fiu dura dar cand intra ele si ne mai dau cate un sfat, te deranjeaza ca "ne tulbura" linistea noastra, a gravidutelor, ca ne amintesc ca, Doamne fereste, i se poate intampla oricui? Acum scriu si din prisma faptului ca am pierdut o sarcina si m-ar fi durut sa fiu tratata astfel... Andreea, in 12+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007) |
Aniast

Eu una m/as fi simtit rau daca ma stergeau fetele din listuta... sincer si nu vreau sa supar pe nimeni.
IONY_82 spune:
Si chiar daca vi fi stearsa de pe lista
nu ma poate impiedica nimeni sa va scriu.

celor care ma inteleg
maya71 spune:
Va
, noapte buna! imi 'pica ochii/n gura de somn. Maine sper sa fie mai bine mai ales ca plec in week. Multi
A fost ziua Dorinutzei82? Nu am fost eu atenta de nu am vazut niciun 'La Multi Ani'?
Voi stiti ceva?
IONY_82 spune:
Da Maya i-am transmis si eu LA MULTI ANI!
sa speram ca ne citeste sa vada urarile noastre
de noapte buna
ddanagh spune:
Of am scris ditamai mesajul si l- am pierdut.
Nu vad unde e atitudinea rautacioasa, eu am gandit ca- i mai bine atat pentru noi cele care am ramas sa nu vedem mereu o listuta neagra cat si pentru cele care, din pacate nu au reusit acum.
In nici un caz nu cred ca listuta aia le da dreptul fetelor de a scrie aici sau nu, e liber oricine, oricand sa scrie, am precizat asta din primul mesaj.
Eu mi- am zis o parere, cum exista chiar si o singura persoana caruia ii displace ideea de a nu se regasi pe o lista a durerii, o lasam acolo.
Am pierdut si o eu o sarcina si nu- mi placea deloc sa ma vad pe lista aia, ma simteam ca fac statistica plus ca stiam ca unora dintre gravidute mai sensibile care sangerau si trageau de sarcina se rugau sa nu ingroase lista, si o priveau ca pe un bau, bau.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si
8+
ddanagh spune:
Maya, Iony, scuze daca v- ati simtit excluse, nu asta a fost intentia. Repet ca am precizat din primul mesaj, tocmai pt a nu se interpreta astfel, ca va asteptam cu sfaturi oricand dar mai ales cu vesti bune cum ar fi ca asteptati un bebe in viata voastra.
Mie doar imi suna a statistica sumbra lista aia si atat.
Poate sunt eu mai sensibila acum, ca doar ce am bocit un pic in seara asta si la Cartea junglei, cand a murit ursul Baloo
. De' ....
Scuzati- mi greselile scriu de pe tel, nu mai recitesc.
Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si
8+
maya71 spune:
| citat din mesajul lui ddanagh Of am scris ditamai mesajul si l- am pierdut. Nu vad unde e atitudinea rautacioasa, eu am gandit ca- i mai bine atat pentru noi cele care am ramas sa nu vedem mereu o listuta neagra cat si pentru cele care, din pacate nu au reusit acum. In nici un caz nu cred ca listuta aia le da dreptul fetelor de a scrie aici sau nu, e liber oricine, oricand sa scrie, am precizat asta din primul mesaj. Eu mi- am zis o parere, cum exista chiar si o singura persoana caruia ii displace ideea de a nu se regasi pe o lista a durerii, o lasam acolo. Am pierdut si o eu o sarcina si nu- mi placea deloc sa ma vad pe lista aia, ma simteam ca fac statistica plus ca stiam ca unora dintre gravidute mai sensibile care sangerau si trageau de sarcina se rugau sa nu ingroase lista, si o priveau ca pe un bau, bau. Dana mamica gingasei Daria (20.07 2007) si 8+ |
Eu nu te consider 'rautacioasa', pe/o parte ai si tu dreptatea ta dar... uite gaseste o alta denumire sau o alta forma, ce zici?
maya71 spune:
| citat din mesajul lui IONY_82 Da Maya i-am transmis si eu LA MULTI ANI! sa speram ca ne citeste sa vada urarile noastre![]() de noapte buna |
AAAAA, mi/aduc aminte ca am vazut mesajul. O
si te
cesc si pe tine IonyGata, la somn. nu pot sa adorm din cauza oboselii cred.
Andreea82 spune:
Buna dimineata burticute!
O zi frumoasa va doresc, aici pare ca va fi o zi frumoasa, cu mult soare ![]()
Moshulik, bine ai venit printre noi!
Va invit la ceai cald, lapte, cappucino si cafeluta