Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 14
kiti2205 spune:
Week-end placut, burtici.
Relaxare, somnic si voie buna.
Sa ne auzim cu bine.
Pup
Kiti,
7+ si mami de Vlad (15.05.2006)
crina-s spune:
Buna burticilor!
Mult mai scrieti.....astazi nu m-am simtit prea bine si nu am deschis calculatorul.Acum cand ma uit:10 pagini necitite.
Ma bucura mult atitudinea voastra de astazi.
Eu si sotul meu nu am indraznit pana acum sa ne gandim la nume ptr bebe. Probabil ca dupa ce o sa aflam sexul copilului o sa ne gandim, ca sa nu ne stricam neuronii si ptr alegerea numelui sexului opus ![]()
Va doresc weekend linistit si plin de soare!

9+
crina 
lyvy spune:
Buna seara gravidutze!!!!
Vad ca tonul e optimist si aveti un tonus bun, imi place asa!!
Si viteza la scris, de greu ma tin dupa voi, dar daca se vorbescste de bine, tot inainte 
lyvy spune:
Eu acuma ma intreb unde mi-a disparut semnatura, ca am mai scris mai devreme la randunicile mele si aveam semnatura!
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
+8 sapt
Pozele mele
Povestea nasterii
lyvy spune:
Fuse eroare, ca iaca a aparut.![]()
Livi Mamica de
Iris Miruna (12.03.2008)
+8 sapt
Pozele mele
Povestea nasterii
vanyy2009 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 vanyy - pentru ca ti-am remarcat postarea da-mi voie sa iti dau un sfat. Dupa o viataaaaaa traita in traditie elena. Care este identica cu cea cipriota. Incearca sa negociezi cu sotul tau orice. Mai putin traditia. Sunt soti extraordinari, tati minunati, familisti convinsi, daca ii vei cere iti va aduce soarele si luna. Faptul ca vei fi mama copilului lui deja te va ridica la pozitia de Sfanta in ochii lui si a familiei lui. Nu incerca insa sa negociezi lucruri care niciodata nu vor fi negociate.Printre ele si numele copiilor. Nu exista in nici o familie copil care sa nu poarte numele parintilor lui iar urmatorul copil ai parintilor ei(mama sau tata - dupa caz). Eu mi-am permis sa iti scriu aceste randuri in speranta ca te vor ajuta.Spre deosebire de noi, ei pun mult mai mare pret pe traditie si pe familie. Si prin familie intelegem pana la rudele de gradul 15. Iar numele bunicii lui nu este asa urat. Este un nume grecesc chiar frumos si ii poti spune Effi. Mult succes. Catalina |
multumesc pt sfat Catalina ,ai foarte mare dreptate in ceea ce ai scris acolo, crede-ma imi e de ajutor, ca si sfaturile fetelor....oricum mai avem ceva pana vom afla sexul bebelusului.....undeva oricum vom ajunge...la un consens/la ceva....pana atunci eu ma rog ca bebicul meu sa stea linistit 40saptamani si sa ne nastem sanatosi, asta e tot ce imi doresc...o sa fie bine.Multumesc
9+
vanyy2009 spune:
fetelor vorbeati de soare si vreme de primavara.....aici ploua intr-una de dimineata, e un vant si un frig....maii am un pic si o iau razna , nu am iesit deloc azi in casa din cauza vremii
9+
andra_b spune:
Mihaela ce nume frumoase ai ales pentru bebe! 
La noi zilele astea asa mult soare a fost dar pe maine se anunta ploaie...
Eu mi-am cumparat azi seminte de in pentru... mersul la toaleta, sunt curioasa ce efect au. ![]()
Eu am o stare de usoare indispozitie stomacala... asa ca si cum stomacul meu 'nu ar avea chef'
dar nu mi-i rau.
Si suntem in weekeeeeeeeeeeeeeeend 
Ale 
------------------------------
Ai curaj pentru marile suparari din viata si rabdare pentru cele mici; dupa ce ti-ai terminat cu bine treburile zilnice dormi linistit. Dumnezeu este treaz.
-----------------------------
8+
http://lmtf.lilypie.com/TWKjp2.png
moshulik spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alice_14mara
bine ai enit si sarcina usoara in continuare. daca nu sunt prea bagareata imi spui te rog dupa cate incercari ai reusit??? O prietena draga de-a mea urmeaza sa isi faca FIV in Ungaria si tare am emotii ![]() 7+ si Luca(20.02.2008) |
aceasta e a doua incercare
Moshulik
+4