Viitoare mamici de Septembrie-Octombrie 2010 (14)
Raspunsuri - Pagina 13
ariciu80 spune:
si la noi e soare. si miroase a primavara. da' nu pot sa ies afara ca fiica-mea e dupa 2 zile de febra
. sper sa tina vremea si in weekend asa.
peste vreo ora vine o prietena la mine si vreau sa o pun sa ma faca suvite. sper sa nu-mi piara curajul pana atunci.
Ariciu
in 8+ si mamica de
de 3 ani
LoredanaB spune:
Ariciu imi pare rau ca fetita ta nu se simte bine.A prins-o raceala?
Nici al meu nu e tocmai ok zilele astea...ii sunt unflate gingiile si ma musca de cate ori are ocazia...pofta de mancare aproape la zero.
Sanatate multa a dorim
!
10 + Eric Joshua (05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!
alice_14mara spune:
Buna fetele mele dragi!
profitati de toate momenetele,visati la fiecare clipa ce o veti petreceti alaturi de puiul vostru,asa se formeaza dragostea nostra pt copiii,in fiecare zi mai profund mai puternica,pana cand nastem cadn va fi o explozie de sentimente care nu le poti descrie. este atat de frumos a fi mama.Suntem binecuvantate pentru ca avem darul sa fim burtici si apoi mamici.
mii de flori si ganduri optimiste pentru aspirante
si pt cele care au trecut prin pierderea unei sarcini.
mai citesc si revin!
7+ si Luca(20.02.2008)
ariciu80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui LoredanaB Ariciu imi pare rau ca fetita ta nu se simte bine.A prins-o raceala? Nici al meu nu e tocmai ok zilele astea...ii sunt unflate gingiile si ma musca de cate ori are ocazia...pofta de mancare aproape la zero. Sanatate multa a dorim ! 10 + Eric Joshua (05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu! |
Mersic de urari. Nu e racita, e virusata de-a binelea. A luat-o de la un tovaras de joaca. Am tras doua zile cu ea cu febra peste 39. De aseara insa n-a mai facut nimic. Doar haraie mucozitati. Totusi e prea devreme s-o scot azi din casa.
Imi aduc aminte de perioada "dinti"
in fiecare zi...Ariciu
in 8+ si mamica de
de 3 ani
Klarisse spune:
Mi-a venit o pofta nebuna de nachos cu crema de branza de la multiplex
..sanatate curata..
..Asta dupa ce azi am papat numai supica cu galuste si mere..plus prietenele mele bomboanele care contracareaza gustul metalic![]()
Klarisse
graviduta 9+
LoredanaB spune:
Ariciu si noi am patit-o cu tovarasul de joaca.In decembrie eric a luat de la el gripa porcina
. Mama copilasului nu l-a dus la doctor desi baietelul nu se simtea bine de mai bine de o saptamana. Dupa ce baietelul si-a revenit am fost in vizita ...dupa nici 2 zile a inceput al meu cu aceleasi simptome pe care le-a avut si tovarasul de joaca doar ca noi am stat in spital o saptamana pt supraveghere deoarece eric facuse intre timp si brosnita obstructiva. A fost o perioada 

Klarisse esti o norocoasa ca ai pofta....ai fugit deja la magazin?...pofta mare sa ai!!!
Fetelor eu sunt cu 2 kg in minus de cand am ramas insarcinata...nu pot manca mai nimic.Ma cam clatin
10 + Eric Joshua (05.09.2008) ... o minune de la Dumnezeu!
Klarisse spune:
Trebuie sa ajung la film ca sa pap de alea
si tare nu am chef sa stau in aglomeratie..mi-e si frica de gripa..
Ma tot gandesc la eco a mea de pe 6 martie...jur ca parca nu mai trec zilele..
Azi nu trebuia sa avem de la fete niste rezultate la eco?

Klarisse
graviduta 9+
catalina2307 spune:
vanyy - pentru ca ti-am remarcat postarea da-mi voie sa iti dau un sfat. Dupa o viataaaaaa traita in traditie elena. Care este identica cu cea cipriota. Incearca sa negociezi cu sotul tau orice. Mai putin traditia. Sunt soti extraordinari, tati minunati, familisti convinsi, daca ii vei cere iti va aduce soarele si luna. Faptul ca vei fi mama copilului lui deja te va ridica la pozitia de Sfanta in ochii lui si a familiei lui. Nu incerca insa sa negociezi lucruri care niciodata nu vor fi negociate.Printre ele si numele copiilor. Nu exista in nici o familie copil care sa nu poarte numele parintilor lui iar urmatorul copil ai parintilor ei(mama sau tata - dupa caz). Eu mi-am permis sa iti scriu aceste randuri in speranta ca te vor ajuta.Spre deosebire de noi, ei pun mult mai mare pret pe traditie si pe familie. Si prin familie intelegem pana la rudele de gradul 15.
Stiu....uneori tare obositor.
Iar numele bunicii lui nu este asa urat. Este un nume grecesc chiar frumos si ii poti spune Effi. ![]()
Mult succes.
Klarisse spune:
Dragele mele va doresc un weekend placut, cu mult soare, sa va plimbati burticile prin parc

.
Sa dea Dumnezeu ca saptamana viitoare sa fie mai buna.
Va pup
Klarisse
graviduta 9+
mihaelka77 spune:
Luni de martisor am ecografia de 12 saptamani. Abia astept!! cred ca tare lung mi se va parea weekendul... Sper sa fie bine si sa am partede cel mai frumos cadou de martisor...
Noi ne-am hotarat deja la nume: initial ne-am uitat in calendar se vadem ce sfinti sunt in septembrie ; pan la urma am ramas la TEODORA pentru fetita. La baiat nu ne-am prea inteles dar a ramas VLAD pana la urma. Asta daca nu ne razgandim. ![]()