Club chic (31)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carina85 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sali

carina, eu stiu de ce....!

pentru tine :
http://www.youtube.com/watch?v=tNjLkVGLFAQ[/purple]

"Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling

Sali pt dedicatie...Supertare piesa!(mi-am si postat-o pe facebook...)

M-am mai gandit (sau,cum ar spune vacuta din reclama ,mai m-am gandit)...si tot nu stiu de ce...

Mergi la inceput

Saliiii...Ma uit de juma' de ora la o Angelina Jolie superblonda,super-rebelo-sexoasa...Asa ca mi-am dat seama de ce...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne16 spune:

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

cum anne, tu nu platesti si transportul?

Am uitat de transport sunt in asteptarea TF-Tabacco Vanille

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anne16

Citat:
citat din mesajul lui danamiha

cum anne, tu nu platesti si transportul?

Am uitat de transport sunt in asteptarea TF-Tabacco Vanille

Felicitari,Anne!
Sa-ti folosesti sanatoasa TFTV-ul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sali spune:

carina, daca nu gasesti si nu gasesti explicatie, da-o pe flacara violet!
daca nu merge nici asa, iti spun eu de ce!

cata muzica mi-as pune pe facebook daca as avea cont!

teo, am primit surpriza parfumata!
tu ai avut intentii bune, dar dupa ce te-a bombanit fata ta, o fac si eu, bineinteles dupa ce iti multumesc!

acum, sa ti spun si de ce: pt ca s-au amestecat mirosurile, servetelul a fost un invelis prea delicat pt parfmuri atat de puternice, hartiutele au iesit trei sferturi din pungute!

asa ca lalique mirosea a giorgio iar organza a sisley ...si tot asa...
mi-a parut rau, acolo erau parfumuri pe care nu le stiam...per ansamblu era ceva f fain, punguta miroasea super bine dar nu mai stiai care cu cine , era ca si cum ai chemat 10 tipe date cu parfum misto intr-o garsoniera( nu a lui dan diaconescu ).

anne, iti place cristobal?

eu vreau sa mi iau CASCADE de la chopard!

cara carina, mai pune un cantecel, maine la cafea nu bem si noi o muzica buna ?!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carina85

Saliiii...Ma uit de juma' de ora la o Angelina Jolie superblonda,super-rebelo-sexoasa...Asa ca mi-am dat seama de ce...

ma rog..., nu e tocmai explicatia la care ma gandisem eu dar las-o asa , o prefer pe-a ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

Citat:

tu ai avut intentii bune, dar dupa ce te-a bombanit fata ta, o fac si eu, bineinteles dupa ce iti multumesc!

acum, sa ti spun si de ce: pt ca s-au amestecat mirosurile, servetelul a fost un invelis prea delicat pt parfmuri atat de puternice, hartiutele au iesit trei sferturi din pungute!

mi-a parut rau, acolo erau parfumuri pe care nu le stiam...per ansamblu era ceva f fain, punguta miroasea super bine dar nu mai stiai care cu cine , era ca si cum ai chemat 10 tipe date cu parfum misto intr-o garsoniera( nu a lui dan diaconescu ).

sali tu tre sa umbli in punguta in care e vata imbibata cu parfum. am vrut sa ti trimit lichid de asta am procedat asa ! hartiile atasate fiecarui parfum au fost capsate la exterior deci nu au iesit ele...tu umbla in pungute ca acolo e ĖSENTA!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui teo30967

Citat:

sali tu tre sa umbli in punguta in care e vata imbibata cu parfum. am vrut sa ti trimit lichid de asta am procedat asa ! hartiile atasate fiecarui parfum au fost capsate la exterior deci nu au iesit ele...tu umbla in pungute ca acolo e ĖSENTA!

bine, teo, trebuia sa imi trimiti cu instructiuni de deschidere si utilizare!

iti dai seama cum miroase per ansamblu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo30967 spune:

DA IMI DAU SEAMA dar tu cauta in punguta nu mirosi per ansamblu !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

carina, cum se numeste filmul? vreau sa-l vad si eu

Mergi la inceput