Club chic (31)
Raspunsuri - Pagina 4
mihaeladm spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rose_selavie
Da Miha eu il stiu. L-am testat de mai multe ori. Parfumurile ei sunt floral-fresh, feminine si cotidiene. Clasicul Stella mi se pare ca seamana putin cu Chloe, ultimul, daca il sti. Stella e EXTREM de pudrat. E ca o pudra cu miros de trandafiri. Un miros de zi, senin, usor avangardist pt ca nota de trandafir nu e una cu iz de vechi. E purtabil, dar nu de oricine! Merge cu o doza de nonconformism si atitudine cool. In parfumul In two Peony Stella s-a decis sa pastreze aceeasi linie, facandu-l un strop mai senzual cu nota de ambra adaugata. Dintre cele doua l-as alege pe primul si l-as purta la un sacou negru cu un negligesexy pe dedesubt. 23+ |
Multumesc mult!
L-ai descris foarte frumos.
anne16 spune:
Dana, modifica tu la Ultraviolet gramajul 50ml.
Am intors acum parfumul si am vazut gramajul.
Curios lucru pentru ca l-am luat de pe esente in primavara
Nu mai este retinut
Edit: bine ca am verificat inainte
carina85 spune:
Buna,parfumatelor!
De cateva zile imi suna in minte piesa de inceput din filmul Gone in 60 Seconds...
Asa ca puteti sa o considerati ca si dedicatie pt dupa-amiaza asta, iar pentru Sali,ca si dedicatie speciala (nu ma intrebati de ce ,ca nici eu nu stiu ...pur si simplu...)!
Pupici!
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha ma bucur ca in curand vom mai avea o parfumata mirosind a Tobacco Vanille |
Eu am licitat astazi un TF-Tabacco Vanille, pret total 80 GBP
lui Dana&sot pentru ca au convins persoana sa livreze in EU.
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui anne16
Eu am licitat astazi un TF-Tabacco Vanille, pret total 80 GBP lui Dana&sot pentru ca au convins persoana sa livreze in EU. |
cum anne, tu nu platesti si transportul?
sali spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui danamiha
cum anne, tu nu platesti si transportul? |
nu, il platesti tu , comision de intermediere!
carina, eu stiu de ce....!
pentru tine :
http://www.youtube.com/watch?v=tNjLkVGLFAQ
carina85 spune:
Maaamaaa...Si sa nu credeti in mesaje subliminale...
Uite ca mi-am dat seama de ce fredonam Moby inca de la inceputul saptamanii.Chiar mai devreme a inceput, pe Prima , Gone in 60 Seconds.Cred ca am vazut zilele astea "promo" la film si de-acolo mi se trage...M-am gandit la inceput ca o fi o coincidenta,dar acum concluzionez ca nu...
Deci,cui ii place Nicolas Cage...vizionare placuta!