Club chic (31)
Raspunsuri - Pagina 6
sali spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danamiha carina, cum se numeste filmul? vreau sa-l vad si eu |
"gone in 60 seconds" (dispari in 60 de sec sau da lovitura si fugi! )
http://www.youtube.com/watch?v=EQlNgJGNHWw
danamiha spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sali
"gone in 60 seconds" (dispari in 60 de sec sau da lovitura si fugi! ) http://www.youtube.com/watch?v=EQlNgJGNHWw "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
am crezut ca e filmul cel nou...
carina85 spune:
ma rog..., nu e tocmai explicatia la care ma gandisem eu dar las-o asa , o prefer pe-a ta! "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
Of,offf... Sali,ce-ti mai place sa ma tii in suspans...
Dat si flacarica violet,dar fara mare rezultat...Se pare ca la mine nu fonctioneaza...Asa ca ,poate ai sa te induri sa nu ma mai tii in ceata!
Hai pe facebook,pana una-alta...E f usor sa-ti faci cont.Iti dau intalnire acolo
carina85 spune:
bine, teo, trebuia sa imi trimiti cu instructiuni de deschidere si utilizare! iti dai seama cum miroase per ansamblu? "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
Sali,pana la urma Teo nu ti-a mai trimis sticlute?
Te intreb pt ca in seara asta am experimentat chiar procedeul de transferare a parfumului din spray in vial.A mers foarte usor!Pur si simplu am pulverizat din sticla mare direct in cea de mostra.Nu s-a pierdut mare lucru;am reusit sa colectez cu succes exact 12 pufuri de parfum!
Asa ca se gasesc metode cu minim de efort...
anne16 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui sali anne, iti place cristobal? "Smells are surer than sounds or sights to make your heartstrings crack." - R.Kipling |
Cel mai mult imi place baza parfumului.
carina85 spune:
Neatza,dragelor!
Buna cafeluta?
Va doresc un weekend parfumat , atat de parfumat,incat...sa vi se
taie suflarea!
Pupici!
sali spune:
citat din mesajul lui anne16
Cel mai mult imi place baza parfumului. |
....si mie cel mai mult imi place cum arata sticla!pt aspect am stat in cumpana daca sa-l dau sau nu.
felicitari pt TOM FORD, super achizitie!
elena g, sa stii ca balenciaga are un design deosebit , ti-ar fi placut!
sali spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui carina85
Sali,pana la urma Teo nu ti-a mai trimis sticlute? Te intreb pt ca in seara asta am experimentat chiar procedeul de transferare a parfumului din spray in vial.A mers foarte usor!Pur si simplu am pulverizat din sticla mare direct in cea de mostra.Nu s-a pierdut mare lucru;am reusit sa colectez cu succes exact 12 pufuri de parfum! Asa ca se gasesc metode cu minim de efort... |
cara carina, sunt sigura ca TEO a incercat !
a mai incercat si dana altadata cu alt parfum dar nu a reusit!
e clar ca tr sa dai tu fuga la OSIM sa inregistrezi procedeul de captare in vial!
oricum, e bine de stiut ca se poate la o adica, o sa putem sa trimitem parfum in stare lichida, pt a ne putea face o parere exacta !
mi-e dor de vara care va veni !
http://www.youtube.com/watch?v=1zFp1GL-wog&feature=related
geniest spune:
Buna dimineata, parfumate chic !
Vad ca v-ati trezit cu pofta de viata....
Sali nici nu o sa -ti dai seama cat de repede o sa vina vara
Pana una-alta haideti sa savuram primavara care tocmai sta sa apara...
Ieri am fost la shopping de martisoare si urmeaza shopping-ul de 8 Martie...
Apropo de 8 Martie...voi ce cadouri mai faceti mamicutelor voastre ??? Bunicutelor ????