sa ne numaram binecuvantarile (2)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Qamar spune:

neatza pe la pranz:)
tocmai ce ne-am intors si noi doua de la o expozitie de barci, am urcat in fiecare barca mare, mica, imensa, am deschis fiecare dulapior, fiecare camaruta, ba chiar a si dormit 30 de secunde intr-un patut mic de tot intr-o camaruta mica de tot --camera copilului pe un vaporoi cam cat parterul casei in care stam
apoi pizza hut, cu greu ca, deh, e sambata si e plin:))
deci da, a fost jumatate de zi frumoasa..mai ales ca ne-am intalnit- scurt, foarte scurt- si cu prietene dragi...
asa frumoase sunt zilele in care suntem doar noi doua si asta in primul rand pentru ca sunt eu calma si imi pot vedea de ale mele si de ale ei:)
so, kisses si la cat mai multe zile frumoase



Your heart is my piñata..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

un martisor pentru fetele puternice si stapane pe viata lor!

Happy, my boss pleaca in vacanta peste o saptamana, ce zici de o gaseala la lunch? My treat, ca martisor pentru tine, ce zici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Eu-s in zona pe aici pt ca de cind v-ati adunat toate doamnele intersante si destepte la un loc la birfa, nu mai dati pe forum pe la alte subiecte, pai se poate asa:)Ia uite Maru cu Happy la intilneala ca sa fiu eu geloasa.Vroiam neaparat sa va zic ceva. Sunteti toate femei puternice, incercate si care au reusit multe singure.Insa cind ma gindesc de ex la Adina Iulia imi vine in cap o femeie eleganta, interesanta si atragatoare cu care mi-ar placea tare mult sa beau o cafea si nu Adina iulia divortata, mama singura cu o fetita.Cind dau de mesajele Casandrei le citesc cu mare atentie si drag, e un om bun intii de toate si crestina asa cum stiam eu de la buni a mea draga ca trebuie sa fie un crestin. E o femeie inteleapta. Cind ii citesc mesajele nu-mi vine in vap ia uite Casandra, femeie puternica si singura cu doi copii saraca.Conchita a fost o tornada si a ramas o tornada si cum tornadele nu-s nici maritate nici divortate, nu pot sa o vad altfel decit este. Talentata, frumoasa si toata un suflet, ori te iubeste ori da cu tine de pamintConchito te-ai supara ori ba, da tre sa zic: nu stiu ce ti-a facut barbatul asta fost al tau, dar la vremea respectiva sa stii ca ati facut un cuplu superb, el barbat bine, elegant si aratos, acum nah macar gusturi la barbati ai si el la femei; imi musc limba sa nu zic de care cuplu dintr-un film imi aminteste imaginea voastra si culmea e ca si ea se separa de el si totusi ramine la fel de bine infipta in tocuri si ii ies toate la fel de bine si fara el:). Tzuni nu e doar o mama singura, Tzuni e tipa aia frumoasa cu o palarie romantica intr-o poza in america cu un umor fantastic.Draga mea Alice cind ma gindesc la ea intii imi vin in minte vocea si risul si conversatiile noastre cind ne hlizim si vorbim pe nerasuflate de stie barbata-miu fara sa intrebe cu cine-s la telefon. Imi place si-o iubesc pt tot ce este ea, ca e tipul de femeie cu care vrei sa-ti petreci toata viata in preajma si tot n-ar fi deajuns. Nu e Happy cea divortata care a trebuit sa fie puternica si a trecut prin multe, si asta sigur ca da, dar mai intii de toate o femeie ca si mine ca si altele casatorite ori ba, o femeie cuceritoare. Abia astept sa o string in brate la aeroport cindva.Nu suntem altfel de femei, u divortul sau prezenta unui barbat ne imparte in fericie ori nefericite, bune ori rele. Suntem toate femei cu bune si cu rele, incercate mai mult ori mai putin de viata.Vikinga cu cei mai frumosi vikingi: Letizia, Nadja si Aldo www.youtube.com/watch?v=ULmPKIoDDDA&feature=related" target="_blank">pe tarimul nostru de vis.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

vikinga,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

vikinga si de la mine .

Asa este, nu statutul "marital" ne defineste, ci interiorul nostru cu tot ce este in el bun sau rau.

Va citesc cu drag dar nu intervin. Si-mi place de voi toate.

Liliana
Poze- martie 2008 ; Poze 1 ; Poze 2 ; Poze 3 ; Poze 4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Cand viata in doi devine o povara, cand metehnele celuilalt iti provoaca disconfort, cand nu te mai simti iubit sau implinit langa cineva, o femeie curajoasa spune : Gata, pana aici. Apoi, porneste pe drumul vietii fara cel care ii ingreuna viata.
Viata dupa divort este infinit mai asezata decat o casnicie tulbure cu multe certuri.
Dupa divort, o femeie isi permite sa fie ea insasi, sa rada cand are chef sau sa planga atunci cand simte nevoia.
Ca nu are cine sa o stranga in brate ? Mai bine asa decat sa primeasca azi o imbratisare, maine o scatoalca sau o vorba dispretuitoare de la acelasi barbat.
Mai bine singura decat bataia de joc a unui vesnic nemultumit, care lasa in carca femeii toate responsabilitatile casei.
O femeie cu copii nu va fi niciodata singura, intotdeauna va avea cine sa o imbratiseze si sa o iubeasca. Pt alte nevoi, exista vibratorul.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

vikinga, esti o dulce, multumesc. poti sa-mi zici la ureche daca vrei. :-))

allinta, ai dreptate cu totul, mai putin cu vibratorul. tehnica moderna e rezervata de la 90 de ani in sus, abia atunci o sa consider ca nu mai sunt atractiva. :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

Citat:
citat din mesajul lui simmonna
Am cam dat buzna peste voi, sper sa nu va suparati. Multa vreme am reusit sa uit ca fac parte din grupul parintilor singuri. Dar mai am si perioade in care imi amintesc si simt asta mai acut. Intr-una din perioadele astea am intrat aici si am inceput sa va citesc.


simonna, nu se supara nimeni, cum ar fi posibil? multumim pentru gandurile bune, eu ti le intorc cu drag. cred ca daca tzatzele de dupa gard si-ar vedea de caprele lor si nu si-ar mai baga nasul in treburile altora, nici eu nu mi-as aminti prea des de "conditia" mea "speciala".

cum ziceam de la inceput, femeile cu insecuritati majore se simt amenintate de toate femeile, dar cele mai periculoase par femeile fara partener. ei bine, contra astora se porneste rasbelul cu toate panzele in sus si cu tunurile ridicate. concluzia mea dupa ceva ciocniri mai mult sau mai putin semnificative este sa dai ignore. sunt oameni incuiati, vorba lui ruxij, iar eu adaug ca si negri in cerul gurii de rautate. daca n-am fi fost single mother, le-ar fi casunat pe rochia prea colorata, coafura prea indrazneata, ar fi gasit mereu un motiv sa ne faca tinte pentru pietre.

agresivitatea are radacina in frica si insecuritate. asa ca eu ma educ sa inteleg, ca sa pot empatiza, compatimi si ierta. alta cale nu vad.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tyaa spune:

Nu sunt o mama singura, divortata adica.
Am vrut doar sa pun ceva in evidenta: eu si fata ne giugiulim, ne jucam, ne dragalim mai toata ziua. Intr-o seara sotul era putin gelos pe treaba asta si a intrebat de ce nu se intampla si cu el acelasi lucru. Asa mai in gluma spune uneori ca eu o invat pe fata sa nu il pupe, insa l-am intrebat doar atat "iarna asta, neavand servici, fiind acasa mai tot timpul, de cate ori ai scos fata la plimbare sau v-ati jucat impreuna?":)
Sa fii un parinte bun depinde doar de tine, degeaba insist eu sa faca una alta. Aseara Elisa vroia sa joace un joc, vroia sa fie catel, iar eu stapanul, i-am sugerat sa il joace cu tata , a zis "nu, el e somnoros mai tot timpul".
Poate putin off topic, in ultima vreme citesc cam des pe aici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alizee spune:

Citat:
citat din mesajul lui conchita
allinta, ai dreptate cu totul, mai putin cu vibratorul. tehnica moderna e rezervata de la 90 de ani in sus, abia atunci o sa consider ca nu mai sunt atractiva. :-)


Ha, ha. Tonusul asta il vreau si eu.

allinta

A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.

Mergi la inceput