Copilasi din 2002 *71* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.
ptr toate fetele....la noi e soare,vreo 5 grade da'e soare.

Si acum ce am vrut sa zic ieri: am vazut desene ff frumoase,eu nu am desene ,Andy nu se baga la desenat,el imi construieste tot felul de sosele din hartii,cu semne de circulatie cu tot.
Si lui ii place sa se joace cu Lego,mi-a si spus ca de ziua lui vrea Lego

Duminica am petrecut minunatat,ne-am intalnit cu frumoasa famile de Cris...in sfarsit ,ca tare imi era dor de ei.

Felicitari Mari!!Un bb sanatos si la termen,iti doresc.

Fuug la asta mica,ca rasfoieste o carte cu patos si mi-e frica sa nu ramana fara pagini

tuturor

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Am uitat sa va spun:Andy a dat pana la urma martisorul fetitzei,si aceasta l-a primit.A mai luat unul de rezerva pe care l-a dat altei fetitze si martisorul d-nei de engleza,care n-a venit ieri a ajuns la alta fetitza

La voi cum s-a desfasurat operatiunea martisorul??

Azi are test la matematia,era tare stresat ieri..mi-a si sugerat sa stea acasa :(

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Salut

Nu uitati ca au inceput Babele!

Noi ne-am facut deja planuri pentru vacanta de vara, vom merge 4 saptamani in Romania pe care le vom petrece la Falticeni, Iasi si Neptun - ajungem si la Marea Neagra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

'neatza!! Iar pe fuga!

Laura-azi cre'ca nu scapi fara ne mai vezi o data la fatza.Trebe sa restituim jacheta.Andrei, al meu, abia ieri a vazut-o si ce s-a bucurat, a vrut sa o imbrace!

Deci Andrei de Laura e un cuceritor

A dat si Andreiul meu martisoare, dar doar la 3 fete, care tare s-au bucurat.Daaar, pe cel cu Mickie l-a dat cu jumatate de inima, asa ca a trebuit sa-i cumparam un alt martisor cu Mikie si pentru el

Lucia-wow, mama, da' ce deseneaza Liviu!Stiam eu de el ca e un talent.Nu am cuvinte! Bravo lui!

Care vrea un pic de soare??
Cred ca azi e baba mea! Stralucitoare baba!!

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Frumos desenul lui Liviu, da !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Lucia, Liviu este talentat rau! L-ai inscris la vreun curs de desen?

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

Multumim pt. martisoare!

Vlad a dat martisoare la toate fetele din clasa (11 fete) + d-nei invatatoare + d-nei de lb. engleza
Am cumparat 12 martisoare identice pt. fete (noi l-am ales pe tweety, deoarece e mascota clasei lor ) si pt. ca i-a ramas unul... a dat 2 martisoare unei colege Pt. doamne am ales martisoare tip brosa
A dat martisoare si la bunicute, matusa, verisoare, nasa si vecine...

Laura, se pare ca si Vlad a dat azi test la matematica, dar el nu era stresat deloc

Am vazut multe desene frumoase aveti copii talentati
Lui Vlad nu ii place sa deseneze foarte rar are chef si atunci face doar circuite de F1

Mari, felicitari! Sa fie intr-un ceas bun!
Multa sanatate, sarcina usoara si sanatos!

Cristina22, multumim pt. soare , a ajuns si la Resita

Cristina_C, multumim ca ne-ai amintit de babe Eu am ales data de 7 martie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina, oau, 4 saptamani in Ro! Super! Si noi am vrea sa merg eu cu copiii in Ro sa stau ceva timp pe la bunici, in cazul in care ni se va prelungi sederea aici. O pereche de bunici sta in Bacau, poate ne vedem la vara. Ma gandeam sa mergem la Legoland in Germania, sa vedem cand. Sigur ar fi incantat Stefan! Voi pe unde ati mai mers la mare pe-aici, pe aproape? Pe noi ne tenteaza Croatia, dar nu am vrea sa facem muuulte ore pana la destinatie. Si mai intreb si eu in stanga, in dreapta, despre destinatii de vacanta...

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput

Nicoleta, de cand suntem in Germania am fost in vacanta in Romania aproape in fiecare an si de doua ori acolo la mare, in rest am fost o singura data in Mallorca. Ne-ar tenta Grecia, chiar Egiptul, Teneriffe, desi sunt departe.

Uite programul de la Legoland: http://www.legoland.de/Plan-your-visit/Oeffnungszeiten.htm

M-am uitat la evenimentele din 2010 si am gasit ceva care ar fi exact pe placul lui Stefan, dar mai tarziu, pe 4 si 5 septembrie: weekendul Star Wars. De fapt iata toate evenimentele pe anul asta: http://www.legoland.de/In-the-park/Events/Events2010.htm?lc=en

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Eh pai de-aia ziceam ca s-au dus vremurile bune, caci Liviu a inceput sa deseneze pe la 2 ani, si a desenat din ce in ce mai frumos pana acum in jurul varstei de 7 ani cand s-a plafonat mi se pare mie, desenand mereu acelasi si acelasi personaj luptator cu pletele in vant si cu cracii pe sus, nimic deosebit. Desenele pe care le-ati vazut sunt mai vechi doar ultimul fiind foarte recent.Cursuri de desen am cautat la un moment dat dar nu am gasit nimic care sa se potriveasca ca si locatie si program.Ma duc sa ma culc ca m-a cam luat ameteala de oboseala.

un om are nevoie de sange
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput