Copilasi din 2002 *71* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 7
sinzi_ana spune:
Noi nu avem cu ce martisoare sa ne laudam...nu am primit...nu am avut nici de dat
In schimb, zilele astea aveam cea mai frumoasa vreme din an!!! Cu greu intram in casa...
Anul asta a fost racoros tare, si ne-am epuizat stocul de pantaloni lungi...care in general o pereche pe an este suficienta... Acum nu imi vine sa mai cumpar pentru ca stiu ca trebuie sa vina caldura, si tot vin zile reci...hahaha!!!!
http://family.webshots.com/album/575938266etJHTZ?start=60
Am pus ceva poze...si noi...
Nicoleta spune:
Cristina, multumesc pentru info. si da, pare interesant foarte week-endul SW!
---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.
Karina spune:
Va doresc si voua o primavara frumoasa !
Lara cit ma bucur ca te "vad" ! Si ce surpriza cu bb2. Iti doresc o sarcina usoara si un bebe sanatos ! Ce nostalgie ma apuca...
Si Bogdan a dus martisoare la scoala, are 12 fete in clasa, dar ieri s-a intors cu 3 acasa, fara se stie cui nu-i daduse. Le-a mai luat si azi, a mai dat doamnei de germana si doamnei de religie si unei fetite ca sa-i dea doamnei de germana ca ea nu mai avea martisoare .
Initial n-a vrut sa duca, apoi a zis ca duce doar iubitei lui, dar pina la urma a dus tuturor fetitelor. L-am intrebat daca l-au pupat fetele, dar nu, doar doamna invatatoare l-a pupat.
L-am inscris la concursul Cangurul Matematic. Sint tare curioasa daca vom reusi sa-l convingem sa mearga, momentan e in opozitie.
Bogdan a inceput sa citeasca singurel, desi nu prea se omoara cu romana, e foarte pasionat de Origami, a umplut casa cu barcute.
Sper sa mai reusesc sa vin sa va citesc cit de curind, va pup,
Karina, mami de Bogdan
mari_paun spune:
buna fetele, multumesc de urari, sper sa fie bine si Ema sa se bucure de un fratior care are grija de ea.
Ema e racita acum si azi nu a mers la scoala, sper ca maine sa fie ok si sa intram in normal.
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC
Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari 8+ si mami de Ema
sinzi_ana spune:
Mari, felicitari pentru samburel!!! Sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!!
Karina, ce fel de exercitii au la concursul cangur? Gasesc si eu undeva?
Lucia, imi plac desenele lui Liviu...au foarte multe detalii si sunt vazute in spatiu!!!!
andy.p spune:
Buna dimineata...azi e baba mea si e urat :(((
Da'tot dau o
Sanzi pe site-ul cangurul.ro gasesti materiale.
Karina nici Andy nu a primit pupici de la fete,si a fost cam dezamagit
Lucia sper ca te-ai odihnit
CristinaC cred ca abia asteptati sa veniti in vacanta.Cum stai cu mucenicii??
Nico voi nu veniti,in vacanta de vara?
Cris eu abia acum am vazut va voiati sa ne vedem ieri :(
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Nicoleta spune:
Laura, noi vrem asa: daca i se prelungeste sotului contractul inca un an, am vrea sa vin eu cu copiii in Ro si sa stau pe la bunici cu ei, cam 2-3 saptamani (sper sa reusesc pana atunci sa conduc bine si sa raman cu masina). Daca nu se prelungeste, am profita la maxim de sederea pana in toamna aici, l-as da pe Stefan la niste cursuri, sa se prinda mai bine germana de el, am vizita cat de mult ne permitem (timp, bani...). Asa ca decizia daca venim sau nu in vara nu este luata inca, fiindca nu depinde de noi.
Laura, baba ta de la Viena arata bine, sa zicem ca de fapt asta e, da?
Cristina_C spune:
Buna dimineata,
Laura, m-ai prins - nu stiu daca fac, nu cred. Dar odata si odata tot o sa fac eu. Chiar, face cineva dintre voi Mucenici?
Ieri am avut o zi maraton, Robert a venit de la scoala, a stat doua ore cat a mancat si si-a facut lectiile apoi a mers la prima lectie de chitara. Are un profesor batran, cred ca e la pensie, dar se intelege super cu copiii, se poarta atat de frumos cu ei si pe el l-a cucerit. L-am lasat acolo o ora, dupa care am venit sa duc chitara acasa si pe el sa-l duc la sport, in aceeasi cladire pentru inca o ora si jumatate. La sport vin 2 antrenoare de la clubul sportiv si doua ajutoare - o mama ai carei 2 copii fac si ei sport acolo si un tip de vreo 16 ani, cred, care nu stiu ce hram poarta. Ei, tipul asta se pare ca e cam din topor si le vorbeste cam urat copiilor - Robert mi-a spus in drum spre casa ca i-ar fi zis "misca-ti fundul afurisit!" (Nicoleta, a folosit expresia "verflixter Arsch") Era ofensat si-a zis ca nu mai vrea sa mearga data viitoare. Pe durata sportului parintii pot ramane sa se uite de sus la ce se intampla in sala, am mai stat si eu lsa inceput de curiozitate dar, copiii fiind mai mari, toti de scoala, parintii pleaca in treburile lor si revin sa-i ia cand se termina asa ca, de multe ori, nu mai au spectatori-martori (si poate de asta isi permit sa vorbeasca urat??) Ei, dupa cele intamplate, data viitoare o sa stau acolo de la inceput pana la sfarsit. I-am spus lui Robert sa vina imediat sus si sa-mi spuna daca i-a mai zis ceva tipul - atunci ma duc si discut. Si cica si una din antrenoare ar vorbi tot asa cu ei, una noua, nu cea pe care o cunosc de anul trecut si care e cat se poate de OK. Nu pot sa ma duc din senin, peste o saptamana, sa deschid discutia, trebuie atunci, pe loc si asta inseamna ca, din pacate, trebuie sa se mai intample o data. Eu, sincer, sper sa nu se mai repete...
andy.p spune:
Nicoleta daaa vreau sa fie baba mea cea de la Viena...sper sa iasa asa cum e mai bine ptr toata lumea
CristinaC ce urat!!Eu nici nu stiu cum ar trebui procedat in situatii din astea...ieri Andt mi-a spus ca d-na ii trage de par daca raman in urma si ca doare..mi s-a rupt sufletul
I-am spus sa-mi spuna daca se mai intampla,fierb de nervi si acum si ma tot abtin sa ma duc sa-i spun ceva...din pacate tot el va avea de suferit si daca merg si daca nu :((
Nu inteleg de ce se face educatie numai de frica...
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Nicoleta spune:
Cristina, imi pare bine ca profesorul de chitara este pe placul lui Robert! Cat despre cel de sport, urat din partea lui. Si noi am primit un fluturas cu info despre fotbal, care se va organiza in sala de sport a scolii, dar sincer nu il voi lasa. Eu cred ca este bine ce vrei sa faci data viitoare.
Laura, imi pare rau ca doamna voastra nu se dezminte... Poate ii va trece, si ai dreptate sa crezi ca s-ar putea sa se intoarca impotriva lui Andy... Uf, complicat!
Eu am inceput sa abordez altfel problema scrisului frumos/urat. Astazi l-am rugat pe Stefan sa scrie puuuutin mai frumos decat ieri. A zis ca crede ca va reusi asta. Probabil ca presiunea este mare si pentru el, nu stie ce sa faca: sa termine printre primii desi asta inseamna sa scrie urat... sa se straduiasca sa scrie frumos si sa termine mai greu... Am observat ca ii ia ceva concentrare sa scrie la dictari, este clar ca "a scrie corect" fura din "a scrie frumos", la el. Dupa ce va sti germana bine sper sa ii ramana energie sa scrie si frumos. Cred ca ii voi da si ceva suplimente de Omega 3...