Copilasi din 2002 *71* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Francisca spune:

dragi mamici!

Vlad a pregatit pt. fiecare mamica si fetita cate un martisor si www.nicepps.ro/prezentare-pps-ppt-martisor-3501.html" target="_blank">multe flori care sa va aduca in fiecare zi a vietii cate o bucurie in suflet!

Sa aveti parte de o primavara frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Neata la o cafeluta de martisor! http://images6.cafepress.com/product/112618216v1_100x100_Front_Color-default.jpg

Sa aveti o primavara minunata cu mult soare si multe flori!

Multumim de martisoare si urari! Ce frumos, sa inceapa primavara intr-o zi de luni!

Ce m-am bucurat cand am citit ca inca un copilas de 2002 va avea un fratior sau o surioara! (Lara trebuia sa predea cuiva stafeta, nu?) http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149280 Felicitari, draga mari

Robert n-a mai facut de multa vreme puzzle, nici eu nu i-am mai luat altele mai mari, ultima data parca a facut unul de 100. 500 e super, bravo, Ioana! De fapt stai ca a facut de Craciun un glob din puzzle si un om de zapada , ambele 3D, dar nu trebuia decat sa puna piesele in ordine, erau numerotate. El e pasionat de lego, a zis ca ar construi din oricat de multe piese si il cred!

Nicoleta, l-am invatat eu sa citeasca in ultimul an de gradinita. In singura ora pe saptamana de "pregatitoare" doar vorbeau, desenau, decupau, lipeau, faceau diverse jocuri, nu se ocupau deloc de litere si cifre, tot ce au facut a fost sa-si scrie fiecare numele cu litere mari si sa scrie o datade la 1 la 10. Stiu ca in Romania in anul pregatitor se fac mult mai multe, dar aici e altfel, de-abia la scoala incep. Ce a invatat in plus la soala pana acum a fost sa scrie literele mici, sa desparta cuvintele corect in silabe si sa recunoasca sunetele... chiar ieri i-am dictat niste cuvinte care se scriu cu k sau cu ck dar se citesc cu k (ex. Sack vs. Lok)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Si eu va multumesc de martisoare si de urari!
Cristina_C, multumim de vestea despre Mari! Felicitari, sa aibe un bebe sanatos, care s-o faca cat mai fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina, super ca robert citeste deja! La Stefan inca nu se face despartire in silabe. Si ni s-a recomandat sa citeasca in fiecare zi cate ceva (m-as bucura sa aiba un program pe net, ca voi, dar nu au inca), si sa coloreze petala cu numele zilei respective a unei flori cu 7 petale (noi sa semnam pe petala). Dupa 4 flori integral colorate ni s-a spus ca se va vedea diferenta! Eu nu stiu cum sa fac sa il ajut mai mult cu vocabularul. Am vorbit cu sotul meu si dupa Pasti il inscriem la karate, eu cred ca si iesirea asta il va ajuta (intalneste alti copii, face altceva...) (mergem cat de curand as vedem locatia, sa vorbim de conditii...). As vrea si altceva, or fi oare biblioteci cu program de povesti? Sau cursuri de germana pentru "nenativi", copii?

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Ce de martisoare, de la fetele mele dragi!!
O primavara frumoasa tuturor, cu sanatate multa si numai impliniri!!

Mari-felicitari!! E minunat!!Sanatate multa! Fii convinsa ca va fi bine!

Ca vorbeati de puzzle-uri...hmm, nici Andrei nu a facut de mult.A avut o perioada cand numai asta facea.
Acum si el e innebunit dupa lego.Isi doreste toate lego-urile din lume.Ultima data a lucrat fara intrerupere vreo 4 ore!

Pur si simplu ma apasa peretii biroului.E fain afara, e primavara IAR, asa ca imediat evadez!!

Va pup!

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Martisoare si flori ce vestesc primavara, pentru toata lumea !
Primavara sa salasuiasca mereu in sufletul vostru frumos, dragi mamici !

Felicitari, Mari !!!
Sa fie intr-un ceas bun ! Sanatate si sarcina usoara !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

La multi ani fetelor!!!!
Multumesc pentru martisoarele pe care le-ati pus aici!!!!
Eu nu am primit nici un martisor anul asta...as fi vrut sa port o atza alb cu rosu......le port pe cele de anul trecut!!!

Si aici invata sa citeasca din kindergarden sau pre-k chiar...
David a invatat la montessori inca de la 4 ani...acum citeste bine singur...dar tot ii mai citim si noi carti mai lungi...
Tocmai ce a terminat singur King Arthur...si e tare mandru...a fost primul "roman" citit de el (o carticica mica, cu litere mari...dar...roman)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nicoleta, scoala lui Robert ofera o ora in plus de germana pe saptamana copiilor care nu sunt vorbitori nativi. Se cheama Förderkurs Deutsch si e trecuta si in orar. Asta ar fi varianta cea mai la indemana. Stefan mai face meditatii in particular cu profesoara?
Cred ca sunt si acolo biblioteci cu program de povesti, n-au cum sa nu fie, trebuie intrebat - o zi pe saptamana cand sa le citeasca o jumatate de ora. Ma gandeam la casete sau CD-uri de povesti in germana pentru Stefan, sau chiar cantecele. Robert le-a ascultat mult timp pana a ajuns sa le stie pe de rost. Un dictionar ilustrat pentru copii ar mai fi bun, vede acolo si cuvintele in forma lor scrisa, se amuza cu pozele, are si genul substantivelor -der/die/das si, la fiecare cuvant, mici propozitii, ideal sa-ti dea in carte si un CD cu pronuntia cuvintelor.
Cursuri pentru copiii nenativi mai ofera diverse scoli de limbi straine pentru adulti, trebuie intrebat de Deutschkurs für Kinder (sau pentru copii straini: für ausländische Kinder).

Cristina22, la fel, si Robert si-ar dori orice lego, oricat de mare si oricat ar trebui sa munceasca la el.
A recunoscut ca nu vrea neaparat sa se joace cu ele, ci , mai mult, sa le construiasca. Are catalogul Lego pe 2010, e la curent cu toate noutatile!

Sinzi, bravo lui David, cititorul de romane!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Cristina, avem dictionare in imagini, cateva carti mititele (acum incepe sa citeasca din ele, sotul meu ii traduce). Are si el joia ora de germana suplimentara. Sotul meu a intrebat de cursul de germana pentru copii (ne va sustine si firma la care lucreaza, financiar, cu o suma fixa). A gasit ceva, dupa Pasti trebuie sa vedem cu amanunte ce si cum. Cablul tv l-am instalat pentru desenele in germana mai mult, insa la un moment da incepuse sa clipeasca des si am mai redus perioada de timp (sunt zile in care nu se uita deloc). Cantecele in germana da, ar trebui sa caut! La el mai vine o data pe saptamana, o ora, studenta cu care face germana (citesc in acest timp din manualele de la cealalta scoala, ii traduce cuvintele necunoscute) (o singura carte are si cd, dar nu prea este pentru copii... nu este prea atractiva). Insa simt ca nu facem destul, desi el se descurca bine si foarte bine la scoala. Nu socializeaza destul in germana, cred, in afara scolii...

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns light spune:

Si eu va multumesc pentru martisoare si va doresc tuturor o primavaa minunata.Eu am sa pun un singur desen de al lui Liviu, altceva nu mai gasesc interesant, decat luptatori si spiderman si ninja...eh s-au dus vremurile cele bune...http://good-times.webshots.com/photo/2339485090101282279pFGOYw

un om are nevoie de sange
my deviantArt Gallery

Mergi la inceput