Copilasi din 2002 *71* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

L-a numit viermele "Spiderman"! Spiderman este albastru cu rosu

Lara, ce frumos ca poti sa-ti faci surpriza asta! Eu n-am rezistat sa nu stiu, si nici sotul, care era si mai curios si nerabdator. Si pe mine m-a intrebat doctorul cand sexul era vizibil daca vreau sa aflu, nu mi-a spus direct. Asa e corect, mai intai sa intrebe, ca sa nu strice, eventual, surpriza.

Noi dimineata asta am facut lectiile pentru maine - a avut de scris cuvinte cu litera "K" si apoi, in plus, a citit o carticica si a raspuns la intrebari la programul acela de lectura de pe internet.

Nu stiu ce o sa facem azi, poate o sa iesim undeva daca o sa stea ploaia.

O duminica placuta tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

Am citit ca Ioana i-a dat lui stefan feed-back, multumim . Are dreptate, culorile ar face desenele mai... colorate , insa Stefan nu este asa de interesat de asta. El deseneaza pentru el si atat. Cat despre detalii... uneori nu mai intelegem care este desenul si care detaliile . Eu ma bucur ca deseneaza, fiindca tare mult a fugi de asta!

Despre sexul bebeilor, eu mi-am dorit ca primul sa fie baiat (asa mul as fi vrut sa am si eu un frate!), iar al doilea, fata . Sii fiindca se putea mi-am dorit sa aflu ce sunt. Poate la no 3 las surpriza .

Cristina, interesant nume pentru desen! Si la voi este intuneric si frig?

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Da, chiar este intuneric, nu prea frig, dar bate foarte tare vantul. N-am iesit deloc azi, dar ne urcam acusi in masina si mergem sa mancam la un restaurant chinezesc unde, la sfarsit, Robert primeste o acadea "chinezeasca"- spune el, de fapt e Chupa Chups, dar ii place sa creada ca are ingrediente chinezsti. Am fi iesiit mai devreme sa vedem inainte un film la cinema dar nu-i nimic potrivit pentru copii in momentul asta.

Mergi la inceput

La noi ploua... Poate de maine sa vina mai serios, asa, primavara...

Si fiindca maine este 1 Martie, -martisoare pentru toate mamicile si fetitele! Sa aveti o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Greu sa tin pasul cu voi

Raspund la gramada...scuze...

Deci referitor la dictarile lui David, mie mi se par ca au cuvinte destul de grele pentru clasa 1, el oricum e la o alta lista mai grea decat restul colegilor...
Luni dau un pre-test si cei care nu fac nici o greseala trec la lista B cu cuvinte mai grele...Vineri dau testul "final" si notele acelea se aduna pe semestru cand le dau un procentaj...
Ca "materii" au : matematica, un fel de gramatica si citire, stiinte, si mai primesc calificative pentru comportament, individualitate...etc...O data la 3 luni ne vin rapoartele acasa cu procentajele lor...
Saptamana asta au avut la spelling cuvinte ca : "immune, accuse, abuse, yule, chute"...etc...

Eu nu am apucat sa fac ceva poze cu desenele lui David...dar nici nu cred ca a mai desenat nimic in ultimul timp...haha...

David nu face puzzle...dar face lego...ii plac orice fel de lego si cred ca e jucaria suprema...nici nu prea ii mai cumparam altceva...

Mergi la inceput

Salutare!

La noi este soare, dupa ce ieri a plouaaat si aseara a batut vantul, sper sa fie asta primavara, desi prognoza zice altceva...

Sinziana, pai a super ca este in alta grupa de copii la spelling si ca are asemenea rezultate! Adica maxim este super! Cate cuvinte primesc pe saptamana? Se repeta periodic? sau le repeti tu cu el, pe cele date mai demult?

Mergi la inceput

Au inceput si la Stefan la scoala sa le dea de citit suplimentar, daca doresc. Si trebuie sa duca la scoala cartea din care au citit.

Cristina, Robert stia de la gradi grupurile de litere si literele? Le-au invatat deja de acolo?

Mergi la inceput

Am citit la Sinziana de puzzle si ma intrebam unde am citit de puzzle... Mi-am amintit! Lara, felicitari Ioanei pentru asa o rabdare si pentru o asa preocupare! 500 de piese inseamna fooooarte mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Buna dimineata.

Va doresc o primavara frumoasa asa ca voi!!

Revin

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Cu drag de martisor, primiti primavara in sufletul vostru, si fie ca acest anotimp sa va aduca in viata voastra implinire si noroc, fericire si iubire si nu in ultimul rand caldura sufletesca de la cei dragi. Va doresc o primavara frumoasa!

Lara, foarte frumoase desenele Ioanei!!! E talentata! Ce putin mai ai pana nasti!!! Abia astept sa ne zici ce porti in burtica! Intrebai de puzzle, si noi facem puzzle, toti trei, Andrei e pasionat, a primit acum de Craciun unul cu efect 3D, dar mai avem de terminat ceva, dupa care ne apucam de asta, tot de 500, la mai mari nu ne-am bagat!!!!

Cristina_C, ma bucur ca e mai bine Robert, si n-a mai trebuit sa mergeti la doctor! Foarte frumoase si desenele lui, pline de imaginatie! Interesant Spidermanul intr-adevar, dar si peisajul cu cactusi si cort de indieni mi-a placut!

Nicoleta, sa porti sanatoasa hainutele!

Sinzi, felicitari pentru dictarea lui David, mi-a placut cum ai zis de desenele lui fara maini!

Cristina22, ziceai ca s-a dus primavara??? Sper sa vina de azi inapoi!!!
Laura, !!

Mergi la inceput