Copilasi din 2002 *71* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 15
Nicoleta spune:
Cristina, cu muzeul... veniti si voi la Viena . Voi stati pe langa München? Poate ajungem si noi la Legoland la un moment dat si poate veniti si voi o fuga...
Nicoleta
------------------------------
Sa aveti o primavara minunata!
Cristina_C spune:
Am fost la Viena anul trecut prin august, ne-am intalnit cu niste amici din Romania care vroiau sa viziteze Viena. Am stat 3 zile dar muzeul tehnic l-am ratat, am fost doar la Sissi, la fluturi, la Albertina (asa se cheama??), la Schönbrunn, la Zoo si la Prater. Citeam pe vremea aceea ca voi tocmai va pregateati de plecarea la Viena. La Legoland, in principiu, putem ajunge oricand daca ne facem si anul asta abonament - totul e sa n-aiba sotul telefonul de servici peste weekend, caz in care nu se poate indeparta la mai mult de jumatate de ora de casa, ca sa aiba timp sa ajunga inapoi la computer si asta se intampla cam la 2/3 saptamani. Dar poate ne potrivim, ar fi fain sa ne si vedem!
Noi stam in "judetul" Dachau, in Petershausen.
Nicoleta spune:
Cristina, din ce zici tu ca ati vizitat, noi am fost doar la Prater si la Zoo. Am vazut la Schönbrunn ca exista un Kinder Museum. De Albertna nu stiam, de Sissi stiam, dar a zis ca inca nu... Cel cu fluturii care este? Se pare ca urmatorul pe lista este Muzeul Militar. Si da, imi amintesc eu ca in vara ati mers in Viena. Dar poate mai veniti .
Nicoleta
Cristina_C spune:
Daca mai venim, dam de stire
Tocmai am baut o cafea, ca vreau in noaptea asta sa stau si sa prind macar covorul rosu si poate putin din inceputul Oscarurilor.
Nicoleta spune:
Da, uite o idee, de la cat incep?
Nicoleta
Nicoleta spune:
Nu ma puteam duce la culcare inainte de a va spune LA MULTI ANI, MAMICILOR! cu bucurii alaturi de toti cei dragi!
Nicoleta
cristina22 spune:
La multi ani, dragelor!!
A fost aseara, acasa tv, Love story, acela din 1970.Cand eram in liceu, eram lesinata dupa el.Acuma nu m-a tinut heart-u' sa-l vad pana in capat.
Ziceti de Oscaruri, ca nu am vazut nimic.
O zi frumoasa!!
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Nicoleta spune:
Love Story mi-a frant si mie inima.
Cum a fost la film, Cristina?
Nicoleta
light spune:
La multi ani de 8 MartieLa noi au venit ploile. Baba mea mi o alegeam mereu pe 9, dar daca e dupa data nasterii ar fi pe 6. Nu va mai zic ce a fost pe 6 aici.Ne-am dus la zoo unde ne-a prins potopul. Am ajuns pe soare si in cateva minute cerul s-a facut negru, ploaie cu galeata, grindina cat cireasa si noi uzi ca naiba mai putin copiii care au avut ce le trebuie. NOi am avut o umbrela dar ineficienta la asa potop.Pentru cine vrea sa vada poze din oras, cu potopul, am gasit aici o intreaga galerie http://www.heraldsun.com.au/news/photo-gallery/gallery-e6frf94x-1225837692013?page=1Liviu iar a scapat de o laringita cu tot tacamul mancarime in gat, apoi muci si tuse latratoare apoi tuse seaca si chinuitoare. Sper sa nu se mai repete prea cuarnd, dar deh, intram in toamna incet incet.
un om are nevoie de sange
my deviantArt Gallery