Copilasi din 2002 *71* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Cristina22, sa pui linkul plantatiei, sa votam si noi! Cred ca ai mare dreptate, cred ca si controlul la orl, va fi la fel de nerelevant, nu stiu de ce, mai ales ca acum sunt mici iar ganglionii! Dar vedem! ...Si va multumesc pentru voturi mult de tot!
Deci Andrei e baiat mare, daca a stat singurel o ora...si noi tot asa am patit-o odata, acum vre-un an, cand n-a vrut sa ne insoteasca la cumparaturi, l-am lasat acasa spre bucuria lui, cu telefonul alaturi sa ne sune in caz de ceva...nu ne-a sunat, totul a fost in regula!
La noi inca ninge mocait!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Cristina, si noi vrem sa incercam lasatul singur acasa...macar pentru 30min...el vrea...si daca are nintendo...nu isi da seama ca e singur!!!

Am pus poze cu desenele lui david si ce lucreaza la scoala
http://www.flickr.com/photos/11552209@N04/4410889569/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.

A nins si la noi :(. Pe trasa este zapada cam de un deget, cand am intrat in casa pe la 7 erau deja -3 grade... Brrr... Am mers la Muzeul Tehnic. A fost foarte interesant! Mai ales ca aveam o gramada de jocuri pentru copii, prin care produceau electricitate etc. Stefan era absorbit, Matei asemenea... si tati la fel! Sper sa reusesc sa pun filmulete si poze cat de curand!

Nicoleta

------------------------------
Sa aveti o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Sinzi, David oricum n-ar fi singur, ca are cainele ... parca Spike il cheama, nu? N-am vazut numai desene frumoase, ci si niste socoteli si dictari. Robert n-a ajuns asa de departe cu adunarile la scoala, a adunat pana acum doar pana la 20.

Si el a stat singur acasa, de nevoie, de cateva ori cate o jumatate de ora si s-a uitat la TV.
Cand raman singuri in casa, le incuiati usa dar le lasati si cheie? Eu i-am lasat...

M-am uitat la prognoza si toata saptamana viitoare o sa fie frig, cu minus cateva grade, dar n-o sa mai ninga. Macar atat!

Mergi la inceput

poze de martie

Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Duminica frumoasa va dorim!!
Vorbim mai multe cand ne intoarcem de la film

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Nicoleta

Mergi la inceput

Nicoleta, ce lucruri interesante la muzeu si ce captivati erau Stefan si Matei! Sa caut, poate gasesc si eu asa ceva pe aici.

Cristina, asteptam impresii de la film!
As fi vrut sa mergem azi la Alice 3D dar scrie ca e pentru copii de la 12 ani, nu inteleg de ce, si astia chiar nu te lasa in sala daca-l vad mai mic...

Mergi la inceput

Cristina, Stefan merge la Alice, dar nu scrie nimic de 12 ani. Merg organizat, cu hortul.

Cristina22, sa ne povestesti cum a fost la film.

Nicoleta

Mergi la inceput

Pai eram gata-gata sa mergem cand am vrut sa rezervam online bilete la cinema si-am vazut limita de varsta.
Lasa ca, daca e bun si merita vazut, o sa-l luam pe DVD cand apare.

Mergi la inceput