Copilasi din 2002 *71* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 13
Nicoleta spune:
Cristina, eu cred ca se va "repara" cu timpul. Si eu vroiam sa port ochelari cand eram in scoala primara, mi se parea ca asta ma va face sa par mai desteapta (copil, ce vreti! )
Nicoleta
------------------------------
Sa aveti o primavara minunata!
cristina22 spune:
Cristina-deci, pana la urma mai bine sa fie ca tine
Si Andrei a vrut sa mearga cu ochelarii la scoala, ca sa fie mai interesant.
Stiti ca noi ii avem in sertar, dar intr-un nu au mai fost recomandati
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
andy.p spune:
Cris ff frumos...mai al meu cred ca e mai exuberant si cand il ia dragostea sare la mine
CristinaC eu port,am purtat ochelari ,din clasa a IVa,cand am terminat liceul mi-am facut lentile de contact..ce voiam sa zic,ca mai mult am zis de mine..am fost si eu cu Andy la control si e bine..in vacanta de Paste suntem programati iar....eu m-am gandit ca ma va mosteni,el sau fetitza.
Nina sa ne pui poze cu ce a lucrat Cristinuca,cred ca ceva f.frumos
Vad ca ne-am cam maritat deodata,copiii i-am facut cam deodata...super nuu??
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
Cristina_C spune:
Weekend placut, mamici!
La cine mai ninge ca la noi? Si cand credeam ca iarna-i gata!!
cristina22 spune:
'neatza!!
Nu ninge, da' e un frig, ca mi-a inghetat un pachet de servetele in masina!!
Laura-urmeaza sa ne mariem cupiii de-odata!!
Noah, sa va zic:l-am lasat pe Andrei singur acasa aproximativ 1 ORA!!
Aveam de mers la cumparaturi, lui nu-i place si nu are timp si lacrimi etc.L-am intrebat daca vrea sa stea singur acasa.A zis ca DA.
Sincer, am incredere in el si am fost convinsa ca va sta si se va juca in timpul asta.Nu va spun de cate ori l-am sunat...
Acum e tare incantat ca el a stat home alone!
Un we fain-fain!!
C+C=Andrei
(Jean Grenier)
Nicoleta spune:
Neata!
Si la noi cativa fulgi si friiiig! Sper sa se indrepte pana pe 9, ca eu o asa baba nu vreaus a fiu!!!
Cristina, si Stefan a stat singur in casa cam o ora mai demult, pana sa afle ca a murit bunicul lui A. De atunci este foarte speriat, nici la toaleta nu mai vrea sa mearga singur uneori... Uf, este asa de impresionabil! Sper sa ii treaca.
Ma apuc de dat cu aspiratorul... dupa-amiaza zicea A sa mergem la Muzeul Tehnic. Sa vedem daca ne iese, cu programul piciului...
Nicoleta
------------------------------
Sa aveti o primavara minunata!
andy.p spune:
CristinaC la noi -3 grade,nu ninge da'frig rau.
Cris si eu i-am lasat pe amandoi singuri:Alexia dormea,Andy a stat cuminte pana am venit..da'ce emotii am avut
Nicoleta exact asa reactioneaza si Andy,de aceea am hotarat ca nu-i voi spune daca moare cineva drag:(
Eu am terminat curatenia,supa...noah daca m-am trezit dimineata.
Week-end frumos tuturor
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
katty spune:
Neata!
Ce de-ati scris, n-am apucat sa citesc chiar tot!
Am intrat sa va zic ca si la noi ninge, ca ti-as fi trimis un pic de vreme buna, Nicoleta, dar si pe aici lipseste!
Si voiam sa va mai zic ca am fost aseara la echografia abdominala si totul e perfect, ficatul, bila, rinichii, si bineinteles, splina, si pancreasul si tot, macar din punctul asta de vedere ne-am linistit! Mai ramane ORL-ul si sigur va fi bine si atunci!
Pana atunci, pentru fetele din Romania (se accepta doar ip-uri din Romania, de-asta am zis fetele din Romania, nu fac separatisme), care aveti placerea, sa ne votati si noua plantatia noastra de cafea! Promit ca va plimb cu masinuta sau va invit la o cafea daca castig ceva acolo!!!
andy.p spune:
Katty cat ma bucur ca e bine Andrei..votat
Andrei(07.04.2002)
(Micul Print)
cristina22 spune:
Katty si eu te-am votat inca de aseara, cand mi-am facut si eu plantatie
Laura-ce harnica esti!! Si eu am facut o supica.Am mai facut friptura, salata de vinete si o praji fooaarte buna.Premiera absoluta.Am avut si musafiri la masa.
Mai calc camasutele lui Andrei si plec la ziua lui socru' meu.
Revin la Katty.Sigur nu are nimic Andrei.Cine stie ce infectie/virus care a si trecut pana il tot analizati voi
C+C=Andrei
(Jean Grenier)