Copilasi din 2002 *71* Acum scolari !!!
Raspunsuri - Pagina 16
Nicoleta spune:
Cristina, ce mi-ai facut, m-am uitat la videoclip ...
Nicoleta
------------------------------
Sa aveti o primavara minunata!
katty spune:
La multi ani tuturor femeilor!
O sa citesc ce a ti scris si revin cu comentarii, ieri am fost plecati toata ziua!
cristina22 spune:
Nico
In ultimul timp, de fapt, cred ca de cand sunt mama, sunt supersensibiloasa.Nu pot vedea un film/o poveste oleak mai dramatica etc fara sa sufar.Am revazut de curand Legendele toamnei...uff nu mi-am revenit cateva zile
Am inceput sa urmaresc un film, in care un copil primea o palma.Am lasat balta filmu' si tv-u', dar imaginea m-a urmarit cateva zile...
Noah, cum v-am zis nu ma mai tine inima sau o fi de la mansarda buba??
Cu filmu' n-a fost nimic.Andrei s-a uitat pe site-ul de la hollywood multiplex din bucuresti unde rula Alvin.La noi era Alice in tara minunilor.Dar ne-am ales cu o plimbare in 2.
Lucia-ma bucur ca e bine Liviu. Ce mai face Victoras?
Katty
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
Nicoleta spune:
Alice 3D? Si asa de rau este?? Ca Stefan merge miercuri la el cu hortul!
Nicoleta
------------------------------
Sa aveti o primavara minunata!
katty spune:
Multumesc si eu de urari!
Cristina22, am prins si eu sfarsitul filmului, as fi vrut sa-l vad integral...superb, ca in viata, e filmul de referinta din categoria celor de dragoste, iar videoclipul de pe youtube e tulburator, intr-adevar, cum zice Nicoleta!!
Si eu aunt la fel de sensibiloasa la filme!
Nicoleta, frumos montajul de la muzeul tehnic, si pozele, ce minunatii acolo si ce bine s-a descurcat Stefan la jucariile alea!
Lucia, citisem si vazusem la tv despre inundatiile din Melbourne, imi pare rau ca v-a prins si pe voi potopul! Pozele nu le-am putut vedea, nu stiu de ce!
Sinzi, ptr David!!! Si pentru dictare si pentru desene!
Anina_n spune:
La multi ani, minunate mamici !
Sa aveti o zi superba !
La noi a nins de avem din nou la zapada... Si ger... -17 grade C, ieri si -19, azi.
Am vazut si eu, ca era "Love story" pe acasa tv, dar...nu m-a lasat inima sa-l vad. Va amintiti celebrul citat din film ? "Dragostea inseamna sa nu fie niciodata nevoie sa spui <Imi pare rau.>" - Erich Segal.
Sunt la serviciu, dar mai revin.
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !
cristina22 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Nicoleta Alice 3D? Si asa de rau este?? Ca Stefan merge miercuri la el cu hortul! Nicoleta ------------------------------ Sa aveti o primavara minunata! |
Nu-i rau, dar Andrei nu a vrut!!
C+C=Andrei
Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)
andy.p spune:
LA MULTI ANI DRAGI MAMICI!!!
Eu m-am uitat aseara la Love story,pana la final...am vazut cu alti ochi acum acest filmAm vazut si Ratiune si SImtire si prima parte din Pasarea Spin...superbe filme.
Cris deci nu vazurati film??
Nina la noi numa'-5 si deja imi vine
Nicoleta ff frumos ce-ati vazut voi
Lucia off ce e acolo
Sanzi,Katty
Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)
"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)
katty spune:
Acum am reusit sa vad pozele, Lucia, groaznic ce inundatii au fost!
Ca vorbeati de garde cu (-), la noi ieri a fost tare frumos, azi nu mai e chiar asa!!!