Copilasi din 2002 *71* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

Vorbiti de flori...si mie-mi plac tare mult freziile cu mirosul lor imbatator si liliacul mov.Cand stateam la ai mei aveam in fata geamului o gradina cu flori multe si cu un liliac,cum dadea primavara inflorea..abia asteptam sa ma trezesc dimineata sa deschid fereastra sa intre mirosul acela in camera,sa aud pasarelele ciripind vesele.
Si ptr.ca am fost ieri pana la ai mei,am vazut ghioceii delicati..da'vad ca vine iar zapada.

Nina ce sarbatorita vei fi,imi place de Kiki ca e tare ambitioasa

CristinaC tin pumnii sa fie bine la control la ochisori.

Katty off ce rau imi pare ca nu bine Andrei..sper sa aflati cat mai repede ce e.

Nico cred ca de abia asteapta sa mearga nuu??Se va distra super.

Cris primisi flori?deja? Fericito!

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Nicoleta, sotul tau e militar de profesie, WOW ! Intotdeauna mi-au placut barbatii in uniforma, poate unde si tata purta uniforma. Dar inima mea l-a ales pe cel in tricou. Insa, imi place la nebunie cand mergem undeva unde se cere tinuta obligatorie, si-l vad si eu, la costum.
Laura, poze cu ghioceii n-ai facut ?
Ce de fete romantice suntem pe aici !
Cristina_C, ceva, ceva, tot a simtit, Robert, se pare.
Opticianul ce a spus ? Trebuie ochelari ?

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

M-am uita la frezii:una alba, una movulie si una rosu cu galben!Da' nu-s de la EL.Chestii de job.
Insa am primit cel mai frumos cadoul de la iubirea mea, Andrei.A decupat o felicitare +ghiocei din manualul abilitati practice si mi-a scris asa:
"Mama
Te iubesc foarte mult!
La multi ani!
Sa traiesti!
Acest dar e de la mine.
De la baiatul tau
Andrei"
Voi face poza sa vedeti, da' acum n-am avut rabdare sa pozez si sa descarc

Si eu iubesc liliacul!! Mult!

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Bravo, Andrei!

Am uitat sa scriu, Matei este nascut primavara, in aprilie, la o saptamana dupa ziua mea (25, respectiv 18 aprilie). Pe 1 aprilie implinim 10 ani de la cununia civila (stiu ca m-am mai laudat, insa acum explic de ce iubesc aprilie! ).

Nicoleta

------------------------------
Sa aveti o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andy.p spune:

F.frumos Cris..da'ma cam asteptam:Andrei e un romantic si te iubeste mult,mult

Si Andy e din aprilie.

Nico..noi am implinit anul trecut 10 ani de casatorie,nu stiu unde au zburat anii astia.

Nina n-am avut inspiratia sa-i fotografiez,sper sa mai am ocazia.

Laura , Alexia (14.09.2008)
Andrei(07.04.2002)

"Oamenii mari nu pricep niciodata nimic si este obositor pentru copii sa le dea intruna explicatii"
(Micul Print)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

cristina22, foarte, foarte frumos, gestul lui Andrei !
Cristina mi-a zis ca are si ea, ceva pt. mine, facut azi la scoala.
Si noi, si noi, tot 10 ani de casnicie ! In noiembrie '99 cununia civila si in mai 2000, cuninia religioasa.
Noi suntem...novembristi, ca atunci suntem nascuti si atunci ne-am si casatorit.
Un weekend cat mai fain, tuturor !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

noah, hop si noi in clubul 10 ani de la DA, dar in iulie.

Aici am poza cu felicitarea de la Stramboceahttp://family.webshots.com/photo/2205788670081429888xZZVcI.
Mai sunt cateva poze pe care i le-a facut la gradinita, ca noi facem in paralel si scoala si gradinita.A se observa un ochi pictat si o gurita cu cerneala

C+C=Andrei

(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Revin,
Cristina-acuma unde ati facut controlul?Sau l-a pus doar la dioptron?

Laura-daca bine imi amintesc, Andrei-ul tau e mai romantic si mai iubaret, asta socotind numai dupa pupaturile de duminica

Nina-sa ne arati ce a mesterit Cristina de 8 martie.

C+C=Andrei

(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Cristina, cred ca te-ai topit la o asemenea declaratie de dragoste! Ce frumos din partea lui Andrei!

Nina, opticianul a zis ca el nu vede o problema, mai ales ca e doar la un ochi si e atat de putin, dar ca oftalmologul hotaraste. Robert, cand a vazut ca se ingroasa gluma, a intors-o, acum vrea sa semene cu mine, ca sa n-aiba ochelari, iar cu tati (cu ochelari) doar cand o sa fie mare ca el. Vedem de luni incolo.

Duminica viitoare pleaca sotul intr-o delegatie de 2 saptamani. Chestia faina e ca, in ziua in care se intoarce, vine si mama sa stea cu noi de Pasti.
Apropo de sot, Nina, si al meu e genul "sapca si tricou" , la servici toti se imbraca mai "casual", doar rar, cand vin clienti sau cand se duc ei pe la clienti, ca acum, trebuie tinuta business.

Robert a mai servit azi o lucrare de control la geometrie - mai sunt doar 3 saptamani pana la vacanta si se pare ca ii bombardeaza cu lucrari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Cristina, a facut un test simplu la optician: l-a pus sa citeasca, la distanta, niste litere si cifre scrise destul de mic, intai cu amandoi ochii, apoi cu cate un ochi, i-a pus o pereche de ochelari la care schimba, alternativ, lentilele si-l tot intreba cum e "mai bine, mai rau". Cand i-a acoperit ochiul stang Robert a zis ca nu vede prea clar cu dreptul si atunci a inceput tipul sa-i puna lentilele. Asta a fost tot, a durat pana-n 5 minute.

Mergi la inceput