Copilasi din 2002 *71* Acum scolari !!!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Nu uitati ca duminica seara sunt Oscarurile! Eu nu pot sta toata noaptea, ca a doua zi as fi praf, asa ca stau pana-i vad pe toti pe covorul rosu, putin la inceput si gata, restul vad pe indelete a doua zi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Merci de pont, cu Oscarurile, sa vad la ce ora or incepe la noi!
Eu sunt tare fericita ca aseara a inceput sezonul 4 din Dr. House pe TVR!!!
Cristina22, la noi s-a dat liber femeilor, de 1 sau 8 martie, la alegere, eu mi-am ales 8 martie, dar vin pana la urma si-mi iau zia altadata!
Noi am zis sa iesim toate femeile din directie la restaurant! Sa vedem daca iesim pana la urma!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

De 8 Martie nimic. Imi va aduce al meu sot flori (ca de 1, trandafiri ) si cam atat. Sa-mi fac deci dosarul?

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina22 spune:

Nuuu, ca n-a zis nimeni nimic de petreceri, cluburi et co
Inseamna ca mai avem pana la pensie.

Tocmai am primit un buchet de frezii.

C+C=Andrei

Cel mai greu lucru de pastrat e echilibrul.
(Jean Grenier)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Da, cristina22, ii place Cristinucai foarte mult la pictura ! Ea a cerut sa mearga. Si la toamna vrea si la pian.
Prietena ei, Andreea, le face pe amandoua. Dar noi am aflat mai tarziu ca Andreea participa la astfel de cursuri, desi e vecina cu mama mea, unde-si petrece Cristina, majoritatea timpului.
Cristina_C, pe 1 mai suntem la Buzias, pt. 11 zile de lectii, schimb de informatii si diverse jocuri pt. Cristinuca.
Asadar, duminica este noaptea Oscarurilor, iar maine seara este selectia nationala pt. Eurovision 2010.
Luni, de 8 martie, voi fi rasfatata ca mamica, doar am 3 fete !
WOW, frezii, Cristina22 ! Parca le simt parfumul, nu altceva ! Movalii, rozalii, albe, galbene ?

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Si mie imi plac freziile, de fapt imi plac toate florile de primavara, mai ales cele care miros! Toporasi, viorele, margaritar, ghiocei, lalele (unele au, ce-i drept, mirosul mai suav). Si sunt iremediabil indragostita de copacii infloriti!!

Aici se gasesc lalele tot timpul anului! Eu ador primavara incepand cu aprilie, martie mi se pare cam fitzoasa (exceptand ca are 1 si 8 Martie, si Mucenicii).

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput

Am uitat sa scriu. Miercurea viitoare Stefan merge la cinema cu hortul, Alice in Tara Minunilor, 3D. Abia astept sa imi spuna cum a fost!

Nicoleta

------------------------------
Sa aveti o primavara minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_C spune:

Robert are + 0,5 o sa mergem luni sau miercuri (cand putem noi si poate si el) la un doctor de ochi pentru un control mai amanuntit.

Vorbeati de flori, eu mor dupa lacramioare! http://www.florariaamazon.ro/pics/large/353_BM00062_idprd.jpg

Nicoleta, Matei s-a nascut in aprilie, nu? Pe cat?

Si care dintre voi mai are ziua de nastere primavara asta? Stiu de Gabi_K (in mai, tauras). Si eu tot in mai sunt.

Katty, ce fain ca vezi Dr. House la TV! Noi am zis ca ne cumparam tricouri cu el. Eu astept sa se mai incarce episoade noi pe site din seroa a 6-a

Nina, mersi de informatie, ma intereseaza si Eurovisionul, probabil ca pot si vota!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anina_n spune:

Da, florile de primavara sunt si preferatele mele ! Lalele, lacrimioare, narcise, toporasi, zambile si peste ele troneaza liliacul mov cu parfumul lui demential !
Fetelor, noi nu mai avem cinematograf in oras. Adica s-a inchis intr-o iarna din cauza costurilor de incalzire si de atunci, asa a ramas. Si mi-e tare ciuda ca fetele noastre nici nu stiu ce e acela film vazut la cinema.
Sotu' a venit cu ideea sa mergem intr-un weekend la Brasov, pt. un film, la vara.
Cristina_C, da, va fi gratuita votarea la selectia nationala si in luna mai, la Oslo !

Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002)
www.desprecopii.com/info.asp?id=1443" target="_blank">Cum ne-a schimbat diabetul viata

Copilasi din 2002
Minunatele Scorpiute

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Fie-ti ingerii aproape, Emma, licurici scump !

Mergi la inceput

Nina, da, si liliacul! Imi amintesc in facultate, in anul 1. Dormeam, era duminica dimineata, stateam in camin. Si ciocaneste A la usa, deschid, venise cu un buchet maaaare de liliac mov, luat din curtea Academiei Aviatice (era ofiter pe atunci) . Am uitat, imi plac si narcisele, zambilele, florile de tei, de salcam...

Nicoleta

------------------------------
Sa aveti o primavara minunata!

Mergi la inceput