Gravidute de Noiembrie-Decembrie 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 8
alina_1984 spune:
Ioana_Mami, la primul bebe au inceput greturile la 6 saptamani si m-au tinut pana in jur de 20 de saptamani. Acuma fiecare femeie e diferita, e posibil sa fii printre cele fericite care nu au deloc sau sa ai mai putin.
Eu acum am 4 sapt si simt deja o usoara senzatie de greata....de-as ramane numa cu atat bine ar fi:D
Alina mami de Ruth (14 mai 2009) si 4+
Ioana_Mami spune:
ma mai apuca si pe mine greata (mi se pune un nod in gat ) dar iau o gura de apa rece si trece...ce ma ca supara pe mine sunt crampe/intepaturi la nivelul burticii care am inteles ca sunt ok ca se fixeaza sarcina...dar pana ajung la primul control ...o sa cam albesc
Fericita +4
andreeacc spune:
Ioana_Mami, sunt normale durerile respective si atata timp cat nu sunt insotite de sangerari nu ai de ce sa iti faci griji.
Si eu ma lupt cu ele - dr ginecolog cu care am nascut primul copil mi-a recomandat 1 no-spa la 8 ore pe cand dr care mi-a facut fiv-ul mi-a zis ca nu-i nevoie de pastile. Am ales sa iau no-spa mai mult ca sa stau linistita
Eu nu am greturi, nu am nimic. Sper sa am o sarcina la fel de usoara ca prima (exceptand acumularea nelimitata a kg-lor)
Moshulik ptr ce sunt aspenter si arefam?
Am creat un user comun novdec2010 si o adresa de email novdec2010@gmail.com Parolele le voi trimite pe PM
Andreea, mami de baiat si 4+
andreeacc spune:
Ioana_Mami si alina_1984, cred ca voi nu aveti activat PM, va voi trimite mai tarziu parola pe email.
andreeacc spune:
BraveGirl, cand ai timp, copiaza info de mai jos pe prima pagina...si poti schimba si titlul in "Bulgarasi stralucitori de noiembrie-decembrie 2010" ?
Ca sa fac eu prima pagina ar trebui sa inchidem acest capitol si sa deschidem unul nou cu userul comun.
Listuta gravidutelor este in ordinea alfabetica a nick-ului.
Intrucat nu avem suficiente informatii va rog sa imi trimiteti pe PM data UM si DPN precum si data voastra de nastere.
;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
alina 1984 - UM, DPN, mami de Ruth
Alinadawara - UM, DPN, mami de stefward
andreeacc - UM 31.01.2010, DPN 07.11.2010, mami de baiat
BraveGirl - UM 29.01.2010, DPN 05.11.2010, mamica de Arianna Maria
eli - UM 25.01.2010, DPN 01.11.2010, mami de Florence Maria & Stefan Takeshi
Ioana_Mami - UM 31.01.2010, DPN 07.11.2010
Madanic - UM, DPN 07.11.2010, mami de Isabella Andreea
moshulik - UM, DPN
Cele mai fericite gravidute s-au nascut pe:
6 Februarie 1976 - andreeacc
4 Mai 1982 - eli
19 Octombrie 1983 - Ioana_Mami
Cum sa.....
user comun novdec2010
Cum sa ascunzi un link
[url ="aici scrieti linkul" ]aici scrieti denumirea dorita [/url ]
Atunci cand veti scrie formula, stergeti spatiile dintre parantezele drepte pentru a nu ramane niciun spatiu liber in interior.
Cum sa ai sau la semnatura
Mergi la Profil Personal, selectezi Editeaza profil , mergi in josul paginii la Optiuni Profil + / - , apesi pe + , si la Semnatura scrii gravi sau gravired intre [] si adaugi saptamanile.
Informatii utile
www.pregnancy-calendars.net/Pregnancy-videos.aspx" target="_blank"> Sarcina saptamana de saptamana - video
9 luni pas cu pas - video
www.pregnancy.org/fetaldevelopment" target="_blank"> Cum cresc bulgarasii stralucitori
Cum cresc bulgarasii stralucitori 1
www.csid.ro/family/analize-necesare-pe-timpul-sarcinii-2953273/" target="_blank"> Analize in sarcina
www.babymed.com/Blog/Blog.aspx?292" target="_blank"> Sarcina incipienta
www.babymed.com/Blog/Blog.aspx?28" target="_blank"> Ce sa NU mancam in timpul sarcinii
www.babymed.com/faq/Browse.aspx?15" target="_blank"> Mituri despre sarcina
Ioana_Mami spune:
Andreea habar n-am ce e aia PM....
ce frumos .... odiseea noastra prinde contur...
Ziua mea de nastere este 19.10.1983...
Hai burtici cu informatiile sa facem treaba cum trebuie !
Fericita +4
andreeacc spune:
Ioana_Mami - PM = mesaj privat
Activare Pm: Meniu(stanga sus) -> Mesaje private -> Optiuni -> activeaza mesaje private -> trimite modificarile
ancadragoman spune:
am o intrebare...de la cate saptamani de sarcina incep urinarile frecvente?
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
Ioana_Mami spune:
Anca la mine s-au simtit chiar in a treia....adik la o saptamana de la ovulatie...
Din 2-3 vizite la toaleta am ajuns la 8-9 :-)
Fericita +4