Gravidute de Noiembrie-Decembrie 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 7
ami_84 spune:
Kitzy tin pumnii sa fie bine de data asta! Sa te ajute Dumnezeu sa-i faci un farte/surioara Dianei.
AMR ... imi astept martisorul!!!
alinadawara spune:
Alina 1984 ELI bine ati venit sa aveti puiuti sanatosi si la termen
Simptome nu am dar de 2 saptamani ma doare in partea stanga jos cand ma aplec sau cand ma misc mai repede,nu stiu ce poate fi
si4+
alina_1984 spune:
ELI, nu te ingrijora, copiii sunt un dar de sus si numai binecuvantare iti aduc daca ii primesti #61514;.
Simptome nu am prea multe, merg mai des la baie si un pic de greata. Interesant k nu mi s-au intarit si nu ma dor inca sanii, la prima sarcina asta a fost primul simptom.
Voi cand mergeti la medic? La prima sarcina am mers la 5 saptamani, acum parca as mai astepta, sa merg pe la 7.
Pupici la mamici cu burtici!
Alina mami de Ruth si 4+
BraveGirl spune:
Urez si eu bun venit noilor gravidutze!
Eu stau f prost cu timpul, asa ca intru mai rar.
Care dintre voi se pricepe cum se face cu userul comun? Cine are timp/poate sa se ocupe de prima pagina? Trebuie sa ne organizam si noi putin...
Eu mi-am facut programare pt prima intalnire vinri, 12.03, la fix 6 saptamani.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 4+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
Madanic spune:
Eli felicitari pentru bebe, crede-ma ai luat decizia corecta. Mama mea a fost in aceeasi situatie, fratele meu e mai mic cu 11 ani decat mine, si este febletzea familiei. Da este destul de greu sa cresti trei copii insa este extraordinar sa-i vezi mari langa tine. Mama este foarte mandra de noi .
Alina stiu riscurile dar am vorbit cu medicul si mi-a zis ca exista posibilitatea. Se monitorizeaza in sarcina grosimea peretelui uterin si cicatricea si doctorul decide daca te lasa sa incerci. Oricum sunt increzatoare, statul Washington are cea mai mare rata de VBAC(Vaginal Birth after C-section) sper sa reusesc.
Eu la capitolul simptome am o usoara greata dimineata, insa fara varsaturi. Ar fi extraordinar daca as scapa de ele ca la prima sarcina pana la 4 luni eram lipita de baie.
Felicitari tuturor burticilor care s-au alaturat odiseei , la cat mai multe! Sa avem numai vesti bune!
Madalina
mami de Isabella Andreea si 4+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
andreeacc spune:
Dragelor, incerc sa ma ocup eu de prima pagina; trebuie sa citesc un pic sa vad cum se face si sper ca maine sa o avem gata.
Pe PM se poate sa imi trimiteti data voastra de nastere (am vazut ca pe la alte odisei se punea si aceasta info pe prima pagina).
Incepem sa ne mai ingrosam randurile.
Eu nu am simptome de sarcina; e adevarat ca nici la primul copil nu am avut greturi doar ca mancam numai orez si kimchi in primele luni.
Singurul discomfort actual e dat de durerile de burta care au trecut cu no-spa.
Andreea, mami de baiat si 4+
andreeacc spune:
eiii, se pare ca totusi prezint si eu un simptom...incep sa uit.
Doream sa va intreb daca sunteti de acord cu titlul propus de "bulgarasi stralucitori"?
Andreea, mami de baiat si 4+
Ioana_Mami spune:
DAAA...
Eu l-am propus d'aia sunt de acord :-)))
Andreea multumim ca te ocupi de prima pagina !
Abia astept sa o vad plina de mamici cu butici
Fericita +4
Ioana_Mami spune:
Cam cand sunt asteptate faimoasele greturi cu varsaturi ...
Stiu ca nu sunt tocmai obligatorii dar sa stiu cand pot zice ca le-am "fentat"
Fericita +4
moshulik spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreeacc Moshulik , am facut FIV la Med New Life cu dr Ron-El si am transferat 3 embrioni de ziua 2 cu 4 celule. Inca nu stiu excat cati s-au nidat, probabil voi afla la ecografiile urmatoare. Tu ai un tratement de sustinere acum? Andreea, mami de baiat si 4+ |
arefam de 200 de trei ori pe zi (dimineata, pranz, seara)
1 aspenter
1 acid folic plus B Komplex
muuuulte lichide
si... cam atat
Moshulik +5