Gravidute de Noiembrie-Decembrie 2010 (1)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_1984 spune:

Madanic multumesc mult

Alina mami de Ruth si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Moshulik , am facut FIV la Med New Life cu dr Ron-El si am transferat 3 embrioni de ziua 2 cu 4 celule. Inca nu stiu excat cati s-au nidat, probabil voi afla la ecografiile urmatoare.
Tu ai un tratement de sustinere acum?

Madanic si la mine DPN e tot 7 nov, succes cu noua sarcina si bb sanatos! Se pare ca suntem mamici de voinici - baiatul meu a avut 4,2 kg.

Alina, bina ai venit!

Ioana_Mami cred ca DPN tau va fi tot 7 nov.

Propuneri nume: stelute,bulgarasi, spiridusi, dovlecei (tinand cont de tematica celor 2 luni)...

Andreea, mami de baiat si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

buna! ma alatur si eu clubului de noiembrie-decembrie. sambata mi-a fost confirmata sarcina de medicul ginecolog. data probabila a nasterii e 1 noiembrie. UM a fost pe 25 ianuarie.

pt mine a fost un shoc sa aflu ca sunt iar insarcinata. e a 3-a sarcina. am un baietel de 5 ani si jumatate si o fetita care va implini 1 an si 2 luni pe 11 martie.
dupa nasterea fetitei am hotarat ca 2 copii sunt deajuns. dar uite ca viata ne rezerva surprize. de saptamana trecuta si pana ieri am stat in cumpana, nu stiam ce decizie sa iau.
e greu si din punct de vedere financiar. si din punct de vedere al timpului, sotul lucreaza pana tarziu, eu ma ocup de copii. incepusem si niste cursuri pt ceea ce vreau sa fac in viitor. sunt dezorientata, speriata, dar voi trece peste toate cu bine. trb sa am credinta si alaturi de prietene ca voi voi vedea lucrurile altfel, nu-i asa?

va las, trb sa imi iau fiul de la gradi si sa-l duc la cursul de engleza. pupicei
5+

O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Bine ai venit, eli! Felicitari pentru bb!

Banuiesc ca nu-i usor cu 2 copii si al treilea pe drum, insa ai luat cea mai buna decizie.

Si eu imi doream 3 copii, poate am noroc si-s gemeni acuma

Andreea, mami de baiat si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Buna mamicile,
M-am programat si eu la doctor pe 9 martie .. sper sa fie ok si sa ma linisteasca d-na doctor...ca am niste emotii si o spaima....teribile!!!

Fericita +4

Mergi la inceput

Numele "bulgarasi stralucitori de noiembrie-decembrie 2010" ... eu asa zic sa ne numim odiseea

Fericita +4

Mergi la inceput

Deloc nu e animata Odiseea noastra :-(((

Fericita +4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

va fi mai animata cand vor mai aparea gravidute! tinem pumnii aspirantelor!

multumim de primire!

ce simptome aveti? eu merg des la toaleta si ma simt obosita!

eu ma duc la nani, o zi/seara usora!

O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput

Eli , cat ai?
Pe mine ma dor sani tare tare...ma inteapa burtica jos (putin ) si somnolenta ... inca n-am greturi si pofte !!!

Fericita +4

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinadawara spune:

Madanic bine ai venit felicitari pt bebe;si eu am cezariana dar nu stiu daca o sa am curajul tau sa nasc normal,din cate stiu exista riscul de ruptura uterina(cred ca asa se numeste)tu ce stii despre asta?

si4+

Mergi la inceput