Gravidute de Noiembrie-Decembrie 2010 (1)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Azi noapte am mers de vreo 3 ori la baie si azi deja de 3 ori ,nefiresc pentru ca nu consum lichide mai mult decat de obicei.
Mersi pentru raspuns

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

ancadragoman, ai grija cu urinarile dese, pot fi simptome ale unor probleme cu rinichii (iti zice stan patitul).

Dar daca nu am dreptate, nu pot decat sa ma bucur si sa iti spun ca te asteptam alaturi de noi.

Andreea, mami de baiat si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Pai si eu sper sa vin la voi desi cu 2 scorpioni mici o sa fie cam greu

anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

BAZAR UNIC!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli spune:

buna! va multumesc ff mult pt sustinere.
eu sunt nascuta pe 4 mai 1982

multumim pt listuta!

la mine urinarea frecventa a inceput la 3 - 4 sapt.

la Stef si la Florence am avut greturi peste greturi. de varsat mai rarut. si dureri de burta iar mai apoi de spate. ambii copii i-am nascut natural, cu 9 zile inainte de termen.
la Florence insa am stat 2 sapt in spital, cam cu 1 luna si 10 zile inainte de termen din cauza de risc de nastere prematura. am stat cu perfuzii si dupa 2 sapt conntractiile au incetat. in ajunul Craciunului m-am intors acasa.

in seara de Craciun, in timp ce faceam baie Stef mi-a aratat pe plansha cu numere nr 11 ca zi de nastere a surioarei lui. si asa a fost, 11 ianuarie.

azi am avut o energie... cat faceam inainte in 3 zile am facut azi. maine relax, joaca cu Florence si poate reusesc sa dorm mai mult!

si eu sunt de accord cu "bulgarashi"

o dupa-amiaza placuta!
5+

O zi plina de bucurii!
Eliza & Florence Maria & Stefan Takeshi
Nasterea broscutei
PoZe CaLdE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Buna, Andreea multumim ca-ti faci timp sa ai grija de listuta.
Ideea e urmatoarea: lista cu gravidutze se face in ordinea UM. Asa am vazut la toate odiseele....deci haideti fetelor sa ne dam datele, respectiv UM, DPN-ul si data nasterii copilasilor mai mari, pt cele care avem.
Legat de titlu...la odiseea trecuta am lasat titlu de gravidutze pana au inceput nasterile. Asa mi se pare mult mai ok, sau macar ar trebui sa asteptam sa ne strangem mai mlute fete, ca sa hotaram cum ne vom numi, ca poate nu toate agreeaza alegerea nostra. Asta e o idee, daca voi TOATE vreti sa schimbam titlul, il schimb.
Lista nu are rost sa o copiez asa, ca muncesti de prea multe ori.

datele mele:
UM: 31.01.
DPN:5.11
DN Arianna Maria : 18.11.2008
Dn:26.05.1981

Astept parerile voastre...

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 4+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

BraveGirl, nu uita, te rog, si de data ta de nastere.

Mergi la inceput

Ok, buna sugestia cu titlul.

Din partea mea, nicio problema; astept sa decida majoritatea.

Voi schimba listuta in ordinea datelor cand om deschide noul capitol; deocamdata nu avem suficiente informatii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madanic spune:

Imi place numele odiseei, la cat mai multi bulgarasi.
Datele mele pentru prima pagina: UM 29.01.2010, DPN 7.11.2010, data nasterii 10.10.1978.
Eu urinare frecventa nu am desi beau in limitele normale, dar nu am avut nici la prima sarcina. Incepusem sa merg mai des la baie in ultimul trimestru de sarcina cand nu prea mai aveam loc prin burta .
La prima sarcina am avut greata si varsaturi din prima luna. Imi era atat de rau ca am fost nevoita sa-mi iau concediu si sa stau acasa. Greturile s-au oprit cand am intrat in trimestrul doi.
Acuma vad ca sunt inca bine, am o vaga senzatie de greata dar fara varsaturi.

Madalina
mami de Isabella Andreea si 4+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Am facut o incercare pt listuta...uitati-va pe prima pagina si spuneti-mi dc va place...
eventual ce modificari vreti. M-am trecut doar pe mine, ca e greu cu editatul, ca trebuie sa bag codurile de mana, ca nu merg cu mozilla
Dc va place, o sa va trec pe toate...ce ziceti?
Apoi, cd trecem la capitolul 2, cu userul comun, putem sa trecem/modificam in functie de cine are timp.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 4+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreeacc

Ioana_Mami, sunt normale durerile respective si atata timp cat nu sunt insotite de sangerari nu ai de ce sa iti faci griji.

Si eu ma lupt cu ele - dr ginecolog cu care am nascut primul copil mi-a recomandat 1 no-spa la 8 ore pe cand dr care mi-a facut fiv-ul mi-a zis ca nu-i nevoie de pastile. Am ales sa iau no-spa mai mult ca sa stau linistita

Eu nu am greturi, nu am nimic. Sper sa am o sarcina la fel de usoara ca prima (exceptand acumularea nelimitata a kg-lor)

Moshulik ptr ce sunt aspenter si arefam?

Am creat un user comun novdec2010 si o adresa de email novdec2010@gmail.com Parolele le voi trimite pe PM

aspenterul este pentru irigarea eficienta a uterului
arefamul este progesteron care ajuta la fixarea si mentinerea sarcinii

Moshulik +5

Mergi la inceput