Gravidute de Noiembrie-Decembrie 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 17
ancadragoman spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!
Am intrat sa o felicit pe Alina si aici ...FELICITARI!!!!!!
Andreea nu prind luna viitoare pentru ca o sa iau AC sa ma reglez hormonal
anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
BAZAR UNIC!!!
mirunam spune:
Multumesc fetelor pentru primire !
Alinushca, ar trebui sa fie performant eco, voi merge la medlife si am vazut ca doctorita la care m-am programat face 4D. Eu nu am cerut 4D dar acum nici nu mai conteaza, si 6D numai sa se vada ca e bine
Am uitat sa scriu mai devreme ca am luat si o raceala de toata frumusetea exact in ziua in care am aflat (vineri) si nu mai scap. Iau tot felul de remedii naturiste insa nu prea trece...o fi oare vreo problema pt bebe, ca eu indur... Am sunat la medic si nu merge telefonul .
andreeacc spune:
Mirunam , raceala o poti trata cu ceaiuri cu miere si lamaie; de asemenea poati sa mai incerci sa tai o lamaie (cu tot cu coaja) in cubulete mici pe care le amesteci intr-o cana cu 2-3 lingurite miere si sa o mananci asa (poti manca 2-3 lamai pe zi). Si eu am racit exact in ziua in care am aflat betahcg-ul, dar dr mi-a zis ca nu-i nimic atata timp cat nu fac febra f mare. In nas mi-a recomandat apa de mare sau ser si a zis ca in cazul in care nu cedeaza dupa 3 zile de ceaiuri si lamaie, pot lua paracetamol, dar nu mai stiu daca simplu sau sinus.
Oricum nu lua medicamente, fie ele si naturiste, pana nu citesti cu atentie prospectul.
Andreea, mami de baiat si 5+
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
alinushca spune:
musai simplu, in nici un caz sinus! maxim 3 pe zi... dar in principiu racelile astea de ""primavara"" (ca e iarna plina afara iar) nu sunt cu febra asa mare incat sa necesite paracetamol. Febra nu trebuie sa treaca de 38.0. Atunci numai se ia paracetamol. Cat despre a lua paracetamol daca nu trece in 3 zile raceala .... ma foarte mir. Nu stiam ca paracetamolul mai are si alte efecte decat cel de antitermic si cel de analgezic...
sanatate multa!
Mami de (28.10.2008) si 4+
beatrice75 spune:
Mie mi s-a zis ca daca racesc sa iau echinaceea si Oscillococcinum.
Trebuie sa merg in Bulgaria dupa medicamente hipertiroida ca am mereu palpitatii si stari de sufocare si sunt abia la inceput.
andreeacc spune:
Alinushca, merci frumos ca m-ai lamurit, nu mai tineam minte nicicum de care era. Cat despre cele 3 zile nu stiu sa-ti zic motivul, probabil ca la mine nu era pana la urma nevoie nici macar de paracetamol.
Andreea, mami de baiat si 5+
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care
beatrice75 spune:
Voi de unde va procurati Arefam ovule?Ca-s asa de greu de gasit!!!
Acid folic, cate mg luati pe zi?eu mi-am cumparat azi un tub de 5 mg, o fi ok?
Madanic spune:
.Alinushca, Ema, Miruna si Beatrice felicitari pentru burtici.
pentru toate de 8 Martie.
Ioana_mami eu iubesc data de 14 februarie, fetitza mea e nascuta pe data asta, si bebe 2 e conceput tot atunci .
Am sunat la clinica azi pentru ca mi-a dat prin cap ca s-ar putea sa fie necesar sa anunt ca vreau un control de sarcina in loc de un control general. Si ce bine am facut, mi-au zis ca vor sa vin pe 29 Martie ca primul control de sarcina il vor in saptamana 8 de sarcina.
In rest nimic nou, continui sa merg la Pilates si la sala, am vorbit sa ma inscriu la gimnastica de gravide in trimestrul 2, si curat frigiderul . Din pacate cred ca voi fii uriasa pana la finalul sarcinii.
Madalina
mami de Isabella Andreea si 5+
http://www.picasaweb.com/bogdanmabo
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=124758
"Dumnezeu are numai 2 maini, de aceea a creat mamicile"
alinushca spune:
beatrice, 1 mg pe zi e necesar dar pastilele de 1 mg au disparut si mai sunt numai de 5. in principiu, ce e surplus se elimina. asa ca e ok si 1 de 5...
madanic, super ca faci miscare in continuare. o sa iti prinda foarte bine. din pacate si eu cred ca voi fi dincolo de orice limita de greutate dupa sarcina asta. am alaptat continuu intre sarcini si nu am apucat sa slabesc.
seara buna tuturor!
Mami de (28.10.2008) si 4+