Gravidute de Noiembrie-Decembrie 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 16
mairis spune:
Azi e ziua noastra! Un 8 Martie plin de zambete si voie buna!
Sarcina usoara si BB sanatosi sa avem!
Si la anu' sa ne sarbatorim in calitate de mame!
Saptamana asta, mai precis joi, am prima ecografie! Abia astept! Va tin la curent.
Pupici!
Irina, +4
beatrice75 spune:
Hi!Ma primitit si pe mine?
Sambata am aflat ca sunt insarcinata prin analiza de sange HCG si tot sambata am aflat cam si hipertiroida....am luptat mult sa raman gravida si cand in sfarsit am reusit(nu credeam ca voi resusi natural!), aflu ca am o alta boala tampita, pt care nici n-am facut tratament, hipertiroidie. Azi mi-am luat liber de la serviciu si merg si la ginecolog si la endocrinolog.
Am si uter retrovers!
Voi, cum va simtitit?Eu ma simt f.obosita, as dormi non-stop!
O primavara frumoasa va doresc!
mirunam spune:
Salutare!
Ma primiti si pe mine printre pe listuta si printre voi? Minunea s-a intamplat dupa 1 an de incercari si un pic de tratament (doar 2 luni), exact cand nu ma asteptam, adica in luna in care credeam ca nici nu am avut ovulatie .
Cum eram mai mult decat deprimata ca nu avusesem niciun test de ovulatie pozitiv, nu m-am grabit nici cu cel de sarcina (la mine intarzie si cu saptamana).
Pana la urma am facut un test din curiozitate, si inca 2 pentru siguranta, si inca unul pentru a ma putea bucura ca nu au fost proaste cele dinainte... ah, toate de marci diferite . Ma stiu toate farmacistele!!
Pana la urma am vazut mult speratele liniute!!!!!
Ca date pentru listuta: DN 22.07.1982, UM 5.02.2010, DPN 10.11.2010
Va doresc tuturor o sarcina usoara, si mai ales sanatoasa! Voi cand faceti / ati facut prima eco? Eu m-am programat pentru 13.03 sper sa se vada ceva
Miruna
alinushca spune:
mairis succes mult la eco! probabil ca o sa vezi un mic punctulez dar data viitoare va fi mai mare si ii vei putea auzi si inimioara!
beatrice bine ai venit! sper sa duci cu bine sarcina pana la capat si fara prea mari greutati. e bine ca esti obosita si ai dormi tot timpul. e semn bun de sarcina. la prima sarcina am fost asa obosita in primul trimestru ca si sa merg pana la paine era dificil. acum deocamdata nu am nici un simptom prea clar. sper sa fie bine.
miruna daca e ecograful performant o sa se vada. daca nu e performant si nu se vede... nu mi-as face griji prea mari. Daca ai noroc ai putea probabil sa auzi si inimioara, ca ea se activeaza undeva intre 5 si 6 saptamani!
Mami de (28.10.2008) si 4+
BraveGirl spune:
Beatrice, Mirunam, bine ati venit! Sarcini usoare si bebei sanatosi!
Va trec diseara in lista, ca acum n-am timp, ca zanica isi cere drepturile
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 5+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
Ioana_Mami spune:
Felicitari noilor mamici si bine ati venit alaturi de noi!
Azi am mai facut si eu un BETA HCG (aflu diseara rezultatul) si maine am eco ... sper din suflet sa fie totul ok...
Aaaa si de azi au inceput si renumitele greturi!
Fericita +4
alinushca spune:
bravegirl, ai putea sa imi trimiti pe PM nr de tel al doctorului ca uite l-am pierdut imediat ce mi l-a dat medicul de familie ... si as vrea sa il sun chiar azi pentru o vizita.
Mami de (28.10.2008) si 4+
andreeacc spune:
Mirunam si beatrice75 - bun venit!
La multi ani, dragi mamici!
Beatrice75, nu trebuie sa te sperie f tare diagnosticul; prietena mea are aceeasi problema si a dus sarcina pana la capat fara probleme, dar cu tratament. Are un baietel minunat si sanatos.Asa ca stai cuminitica, respecta ce iti spun doctorii si totul va decurge bine.
Cu uter retrovers m-au diagnosticat si pe mine inainte de primul copil....dupa aceea niciun medic n-a mai spus nimic de asta.
Si eu voi merge maine la eco, voi avea 5 sapt si 2 zile; sper sa "vedem" ceva mai clar decat acum 1 saptamana.
Astept cu nerabdare sa schimbam impresii despre primele imagini cu bb.
Andreea, mami de baiat si 5+
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care