Gravidute de Noiembrie-Decembrie 2010 (1)
Raspunsuri - Pagina 18
BraveGirl spune:
Mirunam, esti in lista.
Beatrice, astept si datele tale.
Alinushca, ai PM.
==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 5+
POZE CU PRINTESA
BEBE2
mirunam spune:
Bravegirl, am uitat sa spun ca mai am unnascut la 20.11.2003. Multumesc pentru listuta!
Andreacc, Beatrice, Alinushca, multumesc pentru sfaturi. Am cumparat echinaceea, propolis, ceiauri de macese, echinacea si raceala si gripa si m-a indop cu ele . O veselie, intre ceai si bb ma mut la baie Am vorbit si cu dr. intre timp si a zis la fel, ceai si lamaie. Pacat ca de la sucul de portocale si vitamina c nu pot sa mai vad acrituri .
Madanic multumesc de urari. Te admir ca faci sport, nu cred ca ai cum sa devi uriasa daca faci si un pic de miscare, eu nu ma mobilizam nici inainte, acum cu atat mai putin
abe spune:
buna seara si la multi ani!
ma inscriu si eu la odiseea aceasta, sper sa fie una plina de bucurii si de momente frumoase, cu sarcini usoare si bebei sanatosi!
mami de Maria si 6+
BraveGirl spune:
Abe, bine ai venit! da-mi datele tale pt lista.
==========
Corina
POZE CU PRINTESA
BEBE2
BraveGirl spune:
Abe, esti in listuta!
Mirunam, am modificat.
==========
Corina
POZE CU PRINTESA
BEBE2
beatrice75 spune:
La mine a plecat sotul azi in Bulgaria sa-mi ia medicamentele de tiroida, mai precis hipertiroidie...ufff, m-am chinuit asa de mult cu operatie, tratament dur sa am copil, cand in sfarsit reusesc, descopar hipertiroidie care nu-mi aparea la analizele de anul trecut si unii dr au zis chiuretaj ca daca acum cand e cat un bob de orez am palpitatii si simt ca ma sufoc, dar in luna 6, 7,8...ce fac, infarct? Am luat legatura cu medicul endocrinolog si imi voi recolta sange din luna in luna(dr ginecolog mi-a dat 22 de analize de facut, cica asa da la orice gravidutza), voi incerca cu aceste medicamente care nu afecteaza placenta, sa vad daca reusesc sa pastrez copilul. Doamne ajuta!!!
alinushca spune:
beatrice, nu stiu de ce nu pot raspunde la PM nici la tine, nici la bravegirl. poate nu aveti pm-ul activat?... UM=ultima menstra, DN= data nasterii, DPN=data probabila a nasterii ghemotocului (g-ul e de la mine ). sa intrebi orice fara jena.
bravegirl, ramolita deja... facusem rost de telefon deja si m-a chemat azi la spital, dar prin cap sa intreb din timp cam cat primeste la o consultatie acolo nu mi-a dat.... acum trebuie sa plec. poate imi spui totusi pe pm daca ai timp macar sa stiu cum sa ma prezint data viitoare.
O zi frumoasa tuturor!
Mami de (28.10.2008) si 4+
iomur spune:
buna ... eu incerc sa ma alatur grupului dar nu stiu de ce nu reusesc ... in mod normal eu sunt viitoare mamica de octombrie ... daca totul merge bine, dar am vazut ca subiectul e deja inchis (nu stiu de ce) ... asa ca ma primiti si pe mine?