Gravidute de Noiembrie-Decembrie 2010 (1)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Iomur, subiectul cu mamici septembrie-octombrie pare functional, darnu cred ca deranjeaza pe nimeni daca vii la noi in grup

Fetelor de unde eram nerabdatoare sa vina sambata sa merg la eco, pana la urma m-am reprogramat pentru azi. Cu raceala stau mult mai bine in schimb toti in spun ca sunt foarte palida (eu oricum sunt foarte alba) si acum m-au luat ametelile... bineinteles ca in mintea unei ipohondre toate astea inseamna sarcina extrauterina. Nu mai spun ca am luat si clomifen care creste riscul... asa ca ma duc ca disperata la ecograf ... nu am nici macar un emoticon speriat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moshulik spune:

salutate gagici!

vin si eu cu un up-date:
astazi am avut eografia de confirmare a sarcinii
sa va spun ce a gasit profu':
CRL (adica lungimea de la cap la picioare) 4,4 mm
GS (sacul gestational): 1,41 cm

activitate cardiaca prezenta!
iar ca numar: 1 BB!

pupici pe burtici!

Moshulik +6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

felicitari moshulik! trebuie ca esti foarte fericita

am fost si eu azi la medic... spre suprinderea mea totala a incercat sa imi faca ecografie transabdominala desi i-am zis clar ca am doar 4 saptamani... evident ca nu s-a vazut nimic (si nici nu s-ar fi vazut oricat de performant ar fi fost aparatul!). dupa care mi-a zis sa fac HCG de 2 ori la 48 de ore si sa vin luni la transvaginala. Si stau eu sa ma intreb... de ce Doamne iarta-ma sa dau atatia bani pe HCG, si sa imi ciurui venele cand oricum aflam luni la eco daca e bine sarcina ?... nu stiu... ma bate gandul sa fac efortul si sa pun ban pe ban si sa ma duc la regina maria... ca la stat e tare greu ...

Mami de (28.10.2008) si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bmb spune:

Ma inscriu si eu in lista fericitelor viitoare mamici.Am facut sambata ecografie transvaginala s-a confirmat sac gestational, nu s-au vazut BCF dar era sarcina prea mica. Ma duc din nou pe 19 si abai astept sa vad cum ii bate inimioara. Pana atunci mai am un dubiu plec pentru 3 zile din tara si ma cam ingrijoreaza calatoria cu avionul(pana la Madrid), dar cum totul e de mult stabilit sper sa nu fie pribleme.

Datele sunt
DN 02.05.1974
UM 29.01.2010
DPN 05.11.2010

Sarcini usoare si copii sanatosi.

Beatrice-Mihaela 5+, Tati si Denisa 20.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Mai asteptati pana sapt viitoare cu DPN-ul ca nu l-am intrebat pe doctor!Am 3-4 sapt si am facut eco transvaginala, bebe are 0,8cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alim spune:

Buna fetelor,

Sunt noua pe forum, sunt confuza pt ca am realizat de putine zile ca sunt insarcinata, la doctor am programare doar pe 19 , ma simt ca un scolar in clasa I cand nu stiam nimic :)

Parca nici nu pot sa ma bucur de frica sa nu fie probleme

UM - 8.02.2010
DNP - 15.11.2010
primul test pozitiv : 2.03.2010
confirmare Bhcg : 5.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Bun venit noilor fete!
Alinushca, ma surprinde ce zici. Trebuia sa-i spui direct ca nu vrei sa te intepi si ca revii la eco transvaginala. Dar avea la aparatul cu care ti-a facut abdominala si sonda pt transvag?
Cu detalii depre tarife nu te pot ajuta, pt ca eu merg la Euroclinic si Medicalcity. Am nascut tot la Euroclinic. La Filantropia am fost doar de vreo 2-3 ori, cd fiind cu probleme, i-am dat ceva. In rest, nimic. Dar sa stii ca e genul de dr OM, dc intelegi ce vreau sa spun.
Eu te sfatuiesc sa mergi mai bine la consultatii la privat (la medicalcity face eco, la Euroclinic, nu) si sa nasti la Filantropia, ca am inteles ca e super ok. Eu aveam inboxul la mesaje plin si de aia cred ca nu mergea.

==========
Corina
Mamica de Arianna Maria si 5+

POZE CU PRINTESA
BEBE2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinushca spune:

bravegirl, merci frumos! sincer nu am apucat sa ii zic mai nimic, asa a fost de grabit. mi-a taiat vorba de cate ori am incercat sa ii zic ceva. abia am strecurat ideea ca am 2 sarcini pierdute. probabil data viitoare o sa vorbim mai mult. nu o sa ma intzep oricum . cat te-a costat la euroclinic (factura finala)? compar si eu preturile pe la particulare sa vad ce optiuni am. la filantropia ma incomodeaza f tare ca nu se dau bebeii in camera.
Alim, cred ca e perfect normal sa te simti asa.
bmb, cred ca e prea scurta calatoria ca sa aiba cine stie ce efecte. oricum, avand in vedere ca nu ai de ales, nu te mai gandi la asta .

Mami de (28.10.2008) si 4+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

Bun venit fetelor!

Ce ma bucur cand vad cum creste si grupul nostru!

Moshulik, felicitari ! Sa creasca bb mare si voinic!

bmb, la prima sarcina am calatorit aproape lunar cu avionul si chiar pe distante intercontinentale...teoretic nu-s probleme.Dr tau ce a zis? Ca eu de fiecare data treceam intai pe la ginecolog.

alinushka, n-are sens sa te intepi, mai bine astepti transvaginala. eu am facut betahcg ca asa au cerut cei de la clinica dupa fiv, altfel nu as fi facut-o.

Astazi am fost si eu la eco:
5 saptamani si 2 zile
2 saci gestationali : 1 sac de 1.53 cm si 1 de 0.8cm, ambii cu ecou embrionar prezent.

Eu imi doresc gemeni, e un lucru de care eram constienta ca se poate intampla cand am fost de acord cu transferul a 3 embrioni, insa sunt ingrijorata de diferenta de dimensiuni; dr zice ca cel mare e in grafic ptr varsta sarcinii, insa cel mai mic e in urma cam cu 1 saptamana.

Si abia peste 2 saptamani va putea spune ceva concret, pana atunci putand fie sa se opreasca din evolutie, fie sa mai recupereze.

Si cele 2 saptamani vot trece greu.Noroc sa sapt viitoare vine in tara dr cu care am facut FIV si imi va face si el o eco si voi mai afla o opinie.

Ma bucur, dar parca nu am curaj sa ma bucur prea tare.

Andreea, mami de baiat si 5+
asa creste burtica
www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Mami spune:

Fetele va anunt ca plec si eu spre ecograf ...ma lesina emotia ...sper sa vada macar saculetul ...UM a fost 31 ianuarie...Ufff ...cate emotii !

Fericita +5

Mergi la inceput