Hai Marsy! Bravo Cata! Iepurasi 2010 (105)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Mria -- o fi neuronul meu gravid da' n-am priceput o iota din ultimul tau mesaj . Io ce vreau sa spun este ca, cel putin la temperamentul meu, nu imi sta in putinta sa nu reactionez la nervi. Evident, cu cat am "imbatranit" si am inaintat si in relatia cu sotul, am invatat sa identific triggerii devreme, adica atunci cand se petrece ceva care ma indispune un pic, nu astept sa ia proportii, ci lucrez imediat la remediere. Adica, exemplu -- Coleman vine si isi arunca hainele pe pat, pe jos, etc -- eu ma simt iritata. Inainte nu ziceam nimic, il mai lasam sa "comita" vreo 2-3 si apoi explodam. Acum, ii spun frumos "Hainele aruncate in toata casa imi dau o stare de indispozitie, poti sa le iei, te rog si sa le arunci intr-un singur loc". Si uite asa, se evita un scandal. Inainte, in primii nostri ani impreuna, iesea scandal mereu, pentru ca dupa ce punea hainele peste tot, se intindea in pat cu pantofii in picioare, mai facea si ceva exhibitionisme culinare lasand bucataria varza si gata cearta -- ca io explodam si in loc sa ii "spun" ii urlam -- cum poti sa traiesti asa, bla bla bla si cine in lumea asta reactioneaza bine cand e abordat asa??!!

DAR ce voiam eu sa spun cu mesajul anterior este ca mi se pare ok ca uneori sa ii spui copilului ca esti in a bad mood, ca nu ai chef de ceva, ca te-a suparat ceva si ca e ok ca el sa vada UNEORI ca si parintii lui gresesc, apoi sa ii vada si ca isi cer scuze, ca toate astea sunt parte din viata noastra...

Sper ca ai inteles ce voiam sa spun mai mult decat am inteles eu ce ai scris tu

39+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)

AMR 3 zile maxim!!!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Raportez! Noapte cu contractii neregulate dar dureroase si dureri de spate, de credeam c-o iau pe urmele lui Marsy!! Mi-am tot repetat, sacadat, ca eu nasc in martie si, intr-un final s-au oprit! Brrr...
Camilecu in cazul meu, la sarcina cu Luca mi se tot spunea la ultimele eco despre faptul ca Luca e mai micut cu o saptamana conform datelor lor insa la nastere (36 sapt) baietelul a avut 3 kg.. asadar numai mic nu era pt varsta aceea a sarcinii! Relax si papa ce pofteste inimioara.. bebe ia cat ii trebuie! Nu toti bebelusii se nasc cu greutatea standard insa recupereaza asa frumos incat mamica sa nu aiba motive de ingrijorare!
Delia AMR 3 zile!!
Vladi asa cum mi-ai inspirat pe intreg parcursul odiseei, dai dovada intotdeauna de tarie de caracter.. reusesti tu cumva si asta e un mare atu! Faptul ca descoperi si redescoperi in zambetul si mangaierile lui Vladimir, puterea de a-ti canaliza forta intr-un zambet atunci cand sufletul iti plange este fantastica. Nu esti genul sa te dai batuta in fata vietii (greutati, probleme, sot..) si cu siguranta vei reusi sa manageriezi f bine situatia aparuta, dupa nasterea puiului mic. Flori si pupici pentru tine!!
Adriana deosebite pozele cu Oana si scumpel!! M-au induiosat asa cum numai pozicile cu bebelusi reusesc s-o faca! Eric e minunat iar Oana se vede clar ca e implinita!!
Nafi esti dulcica tare! Burtica este tare faina; deloc mare! Si eu am aceeasi senzatie ca si tine, ca-n poze e mai mare decat in realitate!
Ioanaa fain caruciorul; pare rezistent si daca spui ca pretul a fost chilipir e f bine! Sa-l poarte zanul numarul 2 sanatos si voios!

Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie ~Luna a noua!!!~

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Neata burtici?

Cum intrati voi pe user comun sau picassa comun? Eu habar n-am ...si-s asa de curioasa sa vad pe Eric...

Azi sper sa ajung si eu la babyexpo, dupa o noapte grozanica in care parca-mi paraiau toate cele cand ma intorceam de pe stanga pe dreapta...nu va zic cum ma doare cand ma dau jos din pat...pentru ca oricum stiti si voi!

31+ Radu Alexandru
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Miria - am uitat sa te intreb: i-a placut lui Dami la Tandarica?

Noi n-am ajuns, si se pare ca acolo tr sa ma duc eu, pt ca sotul mi-a zis ca nu rezista o ora la un teatru de papusi. Nu-i plac deloc, sincer nici mie, dar pt fete o sa incerc.
Am vazut ca au in program niste povesti tare dragute, si poate le duc saptamana viitoare.

Camilecu - la mine greutatea s-a potrivit, la a doua nastere.
Plus circulara de coron laxa, asa cum imi spusese la eco.

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Kitzy, Atb multumim de vestile de la Oana. O astept cu drag sa ne povesteasca din noua ei experienta de mamica! Radiezi de fericire cu bebe Eric in brate...

Castelana multumesc. Asa nastere a-si vrea si eu...

Vladi pup mamica de baietei ce te iubesc neconditionat!

Dayanara eu am citit un pic mai demult despre sids si se pare ca-i ceva pe sistem nervos, nu-i o sufocare propriu-zisa..

Camilecu si eu de cateva nopti, dar asa mai spre dimineata, dau iama in frigider. Cred ca are bebe un puseu de crestere..

Honey sa poarte sanatoasa Maya rochita.

Scot si eu niste majorete pt Marsy ca nu se stie, macar sa se incalzeasca...

Hai Marsy!

38+ Irina

AMR ... o data cu martisorul, nu mai devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui annya9

Neata burtici?

Cum intrati voi pe user comun sau picassa comun? Eu habar n-am ...si-s asa de curioasa sa vad pe Eric...

Azi sper sa ajung si eu la babyexpo, dupa o noapte grozanica in care parca-mi paraiau toate cele cand ma intorceam de pe stanga pe dreapta...nu va zic cum ma doare cand ma dau jos din pat...pentru ca oricum stiti si voi!

31+ Radu Alexandru
poze

Annya, activeaza PM-ul ca sa iti pot trimite parola pt contul de gmail/picasa. User-ul il gasesti pe prima pagina.
Despre dureri de una-alta.. singurul remediu care (cel putin in cazul meu) va da roade, e nasterea

Mami de Luca again ~ ... dulcea si frumoasa printesa rozalie ~Luna a noua!!!~

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Rebiana - facusi ceva efort aseara? Tu cand termini 36 saptamani?
Hai ca mai ai putin!

33+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Camilecu, pe la 37-38 saptamini de sarcina, Vladimir a fost estimat la 3700 g.L-am nascut la 39 saptamini cu 3200 (greuttaea medie la baieti la nastere, adica f normal).
In saptamina 35 acum am fost la doctorita, mi-a estimat bb la 3000 g +- 450 g (asta e marja de eroare a ecografului ei, care nu e chiar prost :)). Dupa 3 zile am mers la Herghelegiu, care are probabil cel mai tare ecograf din oras, si l-a estimat la 2640 +- 350g. Asadar, eu zic ca erorile ecografice sint mari vis-a-vis de greutate. Mai corecti sint indicatorii in cm ai oaselor - lngime femur, diametru biparietal etc, care daca-s in grafic totul e ok,

Miria, ai dreptate cu ce zici acolo :)) By the way, am facut public subiectul pt ca am credjnta ca daca tii ceva in tine, vreo suparare acolo sub covor si ti-e rusine sa vorbesti despre ea, atunci ea va face pui si carcalaci acolo la intuneric si va creste ca o tumoare. Daca vorbesti deschis si pui lumina pe ea, chiar daca o vede toata lumea, asa se face curat in suflet, cu lumina... Si, inafara ca vorbind deschis te racoresti, e un semn pt tine ca iti asumi si recunosti ca ai o problema, si ai sanse ca cineva sa-ti dea un sfat la care nu te-ai gindit si sa-ti ofere compasiunea si intelegerea de care ai nevoie sa nu te mai simt singur si darimat- ceea ce s-a intimplat cu mine prin bunatatea voastra :))
Oricum, vorbe ca astea nu s-au mai intimplat vreodata intre noi, si in nici un caz nu s-au petrecut in fata copilului. De discutii nu e loc acum pt ca omul e nervos la culme de 3 saptamini -si total ilogic, si practic as vorbi cu diavolul care a intrat in el si nu cu el :)) Oricum, iata de 3 saptamini eu am incetat sa-i mai fac observatii si ma port de-a dreptul curtenitor cu el, asteptind sa-i treaca bazdicii, sa nasc cu mine si mai vedem noi dupa. E f posibil sa ne despartim, dar o sa vad de asta dupa citeva luni de la nastere, ca nu e asa impotant cum e sanatatea noastra, pina la urma, zau. Precum am mai zis, inafara de faptul ca e un tata f bun pt copii, mie cu el sau fara el mi se schimba destul de putin viata, pt ca inafara de afectiv, nu am depins vreodata in nici un fel de el, nici financiar, nici sa ma descurce cu ceva in viata, cu nimic... Sigur, vreau sa fac tot ce pot sa ne recapatam relatia sau macar respectul, pt copiii nostri. Am mai facut asta odata acum 4 ani, printr-un efort psihic urias pt mine (nici acum nu mi-am revenit dupa el :)), si am reusit, deci se poate :))

Gata fetele, am inchi definitiv subiectul ca v-am innebunit de cap, vin iepurasii si eu tot povestesc prostii deprimante... Iertare, nu mai fac!

Pup pe toata lumea si fug la birou sa-mi tin interviurile pt guvernanta pt Vladimir - suna telefoanele in prostie si acasa nu pot vorbi, au venit si socrii in vizita la noi, Vladimir alearag pest etot ( ein vacanta), etc... Plus ca sa iau putin aer sigur imi prinde bine!

36+ cu Tudor Florian

mami de vladimir (4 ani si 7 luni, bun si dragastos)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ami_84 spune:

Citat:
citat din mesajul lui camilecu

Nu am reusit sa mai scriu dar v-am urmarit , felicitari pentru fetele care au vesti bune de la eco.
Am avut si eco marti si bebeloiul are doar 1850g , mi se pare cam putin dar asta este, in schimb eu am pus pe mine 15 kg, nu-i corect.
Colul este putin deschis , dar este lung si nu si-a schimbat consistenta, sper sa mai tina cateva saptamani,macar 2-3 sapt.
Eu stau aproape numai in pat , cred ca am plictisit toata lumea din casa cu statul meu in pat , si pe mine m-am plictisit , ma simt total inutila

32+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Stai linistita ca o sa reaca timpul si totul va fi ok. Cat despre greutate, mie mi se pare f buna. Mie la 31+ mi-a spus ca bebelina mea are cam 1800g.. Totul va fi bine, ai sa vezi!

38+ Irina

AMR ... o data cu martisorul, nu mai devreme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanaa28 spune:

Ella ieri ne-a bine dispus un pic faptul ca am cumparat caruciorul...pe amandoi plus ca pe drum a fost ff atent sa ma simt bineIn fine, nu e un om rau, din contra e ff sufletist si bun doar ca la nervi...
Jasmine,uite aici am gasit www.youmago.ro/object/view/carucior-dhs-269/382062" target="_blank">pretul..
Se fabrica intradevar undeva langa Deva, noi am fost pana acolo ca sunt doar vreo 100 km. Dupa cum vezi pretul direct la fabrica e mai mic decat cel la magazinul on-line, ca sa nu mia zic de magazinele de articole copii. Plus ca noi ieri am mai mers cu un prieten care si-a luat acelesi tip de carucior deci a meritat sa facem drumul.
Uite am gasit magazin in www.dhsbike.ro/index.php?id_page=2" target="_blank">Bucuresti. Vad ca pretul e ceva mai mare decat cel de fabrica. Au si scoica , doar ca noua nu ne-a trebuit.
Plus patuturi, scaune auto, premergator, triciclete. Par bune calitativ si preturi ok.
Deci poti comanda pe net sau sa mergi sa le vezi. Eu sunt adepta vazutului De dimensiunea rotilor nu stiu ce sa zic, ce inseamna...dar sunt ok, adica nu sunt mici, ca nu-mi plac.
Nafi, multumim de zambet, si ai burtica de reclama Dar sa stii ca mai creste insula zici?? noiembrie ??
atb, multumim !! ce dulce Erik si fericita Oana
Castelana, ar fi urat sa spun ca-mi displace faptul ca nu prea m-am ingrasat,dar par deja cam amarata in comparatie cu burtoiul si-l duc asa de greu..dar nu mai e mult,si oricum mi-e tare drag
Vladi eu nu am avut curaj sa reproduc cuvintele sotului, dar tot ceva de genul asat denotau...total dezinteres, pot spune chiar respect fata de mine...Asa ca draga mea, daca contorizeze, am plans ceve mai mult decat tine Copii sunt intradevar TOT, nu vreau sa dau clisee pa aici, dar eu sunt convinsa ca isi vor reveni si barbatii astia, nu se poate altfel. Nu de alta da meritam noi mai mult, mult mai mult !!! hai c-am fost modesta
camilecu, asculta de sfaturile medicului, chiar daca e greu...si nu fi suparici, stii catrebuie sa ai incredere ca veti fi bine si tu si bebe. Si poate recupera ff mult dupa nastere, in cazul in care ar fi mai micut. HAi stai mai mult pe aici, c noi, sa te optimizezi
Rebiana, ai rezistat eroic, nu fa ceva acum...hai inca putin

Ioana, 37+ , si Alexandru ,07.04.2006.
Alexandru
BEBE...in burtica..
Sarbatori de iarna...

Mergi la inceput