Hai Marsy! Bravo Cata! Iepurasi 2010 (105)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Buna dimineata,

Am reusit sa recuperez "pe diagonala", ca nu m-am simtit deloc in stare sa stau in fund in fata laptopului.
Am avut o zi cumplita..am renovat bunataria si holul, si aseara pana la 11:30 am incercat sa facem putina "lumina". M-au luat toate durerile din lume, si de la 4 la 5 nu am putut dormi deloc M-am trezit , am mancat doua portocale, m-am jucat pe Iphone, si gata...
In fine, asta-i viata!

Felicitari tuturor celor cu vesti bune de la eco si felicitari mamicilor pt achizitii: rochite, carucioare, etc

Kitzy multumim pt vestile de la Oana. Salutari pt ea si multi putpici pe manute pt bebe Eric

MARSY, oare ai ajuns asta noapte la spital??Doamne ajuta, ca mie simptomele alea imi "miropase clar a nastere Asa ca"

HAIDE MARSY

Anca

cu Codrin Fabian in 39 saptamani!!
AMR 10 ZILE maxim !!!
si mami de Lucas-Sebastian
http://community.webshots.com/user/babyanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camilecu spune:

BRAVO STEFIMIC
BRAVO SILVIA!!
BRAVO MIRUNA!!
BRAVO LORIANGI!!

HAI MARSY CURAJ SI BAFTA

32+ mami de Vlad
http://picasaweb.google.ro/camelia200977/UntitledAlbum#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

ca tot zicea vladi se diverse pt colici, nici eu n,am de gand sa iau absolut nimic, pt ca nu cred in ele, e pur si simplu coincidenta daca adoarme dupa vreunul, singurul leac care mi.a atras atentia, pe care l.am preluat de la odiseea dinaintea noastra e rabdacol pt mine si masaj pt bebe

Hai marsy
poate bebe deja e in brate la mami

roxana 35 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Nu am reusit sa mai scriu dar v-am urmarit , felicitari pentru fetele care au vesti bune de la eco.
Am avut si eco marti si bebeloiul are doar 1850g , mi se pare cam putin dar asta este, in schimb eu am pus pe mine 15 kg, nu-i corect.
Colul este putin deschis , dar este lung si nu si-a schimbat consistenta, sper sa mai tina cateva saptamani,macar 2-3 sapt.
Eu stau aproape numai in pat , cred ca am plictisit toata lumea din casa cu statul meu in pat , si pe mine m-am plictisit , ma simt total inutila

32+ mami de Vlad

Mergi la inceput

Azi noapte m-am trezit la ora 2 si am dat iama in frigider .

As vrea sa intreb fetele care au nascut deja daca greutatea de la eco , dinainte de nastere s-a potrivit cu cea de dupa nastere, la greuttea lui bebe ma refeream bineinteles.

32+ mami de Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

cami la mine la eco de 33 bebe avea 1900-2 kg, la o saptamana a luat 300-400 de grame si pe foaie scria ca e in acord cu varsta gestationala, nu mi se pare mic deloc, bine ca eu am si fixul ca nu vreau copil mare
referitor la ecografie si kg de dupa nastere, ivan la eco de 32 avea 2300 si la nastere 3680 asa ca n.am idee ce erori pot aparea

roxana 35 silvana aroa si ivan leonard(2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

CAMILECU - Lasa, nu te mai simti inutila, c-o sa vezi ce vitezomana vei fi dupa nastere si cate va trebui sa faci. Mai bine cruta-te acuma si odihneste-te ca va urma o perioada obositoare care sigur te va consuma.

Greutatea bebelui difera nu trebuie sa fie mare la toti. Iar daca tu esti mai sedentara e normal sa iei in greutate, dar vei da jos cvu brio dupa ce scapi de burtica.

La mine, la nastere, Dami a avut greutatea pe care mi-a prezis-o dr., dar nu cred ca la toti e la fel. Chiar doctorul iti spune ca valorile sunt aproximative lasand o marja de eroare.

Cristina +30 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Vladi -- si eu la fel, nu am rabdare sa stau de vorba cu femeia, dar la noi nu e cazul, ca avem una s-o pui la rana, e asa de discreta si muncitoare... iar asta vara cand venea femeia asta pe la noi, ma urcam pe pereti de plicitseala, ca eram gretzoasa rau si nu ieseam din casa, asa ca imi facea placere sa o aud vorbind -- eu abia deschideam gura sa vorbesc, dar ea ma intretinea :)

Miria -- in teorie sunt de acord cu tine, dar in practica, atunci cand vezi negru in fatza ochilor e mai greu sa iei o pauza si sa astepti sa te certi sau sa discuti mai tarziu. La noi se intampla rar (la inceput, pana sa ne acomodam unul cu altul, se intamlpa mult mai des, ne aprindeam din orice). Si eu mai cred ca daca mami si tati se mai cearta din cand in cand si ii mai vezi si nervosi sau suparati nu e un capat de tzara, ba chiar ii trimite copilului mesajul ca e ok sa te simti asa cateodata si ca uneori nu iti poti controla sentimentele si ca desi nu e ok, se mai intampla.

Dayanara -- da, sunt chestii care reduc riscul de SIDS, dar nimic nu garanteaza -- copila asta care a murit de SIDS aici anul trecut dormea pe spate, in patutul ei langa al parintilor, cu suzeta in gura. Deci totul ca la carte... Sa ne fereasca Dumnezeu de asa ceva...

Eu il astept pe Coleman sa mergem cu John in oras, ca azi e randul lui sa faca ceva special, ca Jodie e plecata la ai mei pana maine seara. Asa ca o sa mergem la un restaurant unde ii place lui sa manance, unde iti gatesti singur mancarea pe un gratar in mijlocul mesei, si apoi o sa mergem la o sala cu jocuri -- au tot felul de minuni, simulatoare de mers cu masina de curse, cu motocicleta, de diverse sporturi. Ii place si mergem rar, de 2-3 ori pe an, asa ca sper sa simta ca e ceva special.

Si gata, AMR 3 zile -- ma apuca emotiile...

39+, John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006)

AMR 3 zile maxim!!!

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

DELIA - Eu n-am vorbit teoretic, ci din mama ei de practica, care din pacate pare ideala.
Sa-ti controlezi nervii si sa te infranezi sa spui lucruri regretabile este echivalentul altori reactii pe care le ai intr-o viata de om raportat la ceilalti, nu este un ideal.

Am vazut cu ochii mei si chiar eu sunt unul dintre cazurile care pot confirma asta, dar dupa un oarecare exercitiu de vointa si autocontrol.

Da, este normal sa ai oscilatii de atitudine, ca doar suntem oameni. De fapt, s-a ajuns la concluzia ca schimbarile interioare sunt sinusoidale si ciclice, ele aparand cam la 3-4 saptamani, iar daca intarzie sa apara devin mai agresive.
Totusi "masura" intensitatii si frecventei acestor manifestari fac diferenta intre o problema psihologica, de comunicare, patologica si una fireasca.

Zau, ca nu-i teorie. Poate de vina e numai modul meu de expunere.

Cristina +30 si Maria Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
"Uita raul, iarta mult si rabda mult." Arhm. Mina Dobzeu

http://bucuriaarteisauartizanuldebucurii.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neataaa!!!!
Azi sper sa nu mai plec ca iar ma intorc cu vreo rochita acasa .

Ella - de mult vreau sa-ti spun dar tot uit : aratati tare bine in ultimele poze ( si tu si sotul) Acum am vazut si eu ochii albastrii ai sotului pe care ii tot laudai. Sa-ti traiasca. Neaparat trebuie sa puneti si de o fetitzuca care sa semene cu tati.
Tu arati foarte bine, s-au dus falcutele si ai asa un aer de mamica eleganta si fitzoasa

Oana si Eric - wow ce slaba e Oana !!!! si cum se citeste fericirea pe chipul ei. Eric deja mi se pare schimbat si frumusel foc

Vladi- eu nu inteleg legatura dintre hormonii tai si nesimtirea sotului!! Sau se trasmit telepatic ?

Castelana - eu sunt bine . Doar seara trebuie sa stau mai mult in pat pt ca bebeluna e fascinata de col si vezica si le exploreaza in fiecare seara iar pe mine ma intepa colul si simt ca-mi cade burta. In rest imi place sa vad cum se intinde si loveste peste tot.
Ce ai facut cu iconita care vroiai s-o cosi pt bb ???

Camilescu - cred ca asa e si bebeluna. Tot micuta. Dr mi-a spus ca nu am ce face, daca asa e ea pot eu sa mananc si pt 10 ea tot mica o sa fie.
Trebuie sa mai avem si fotomodele la odisee nu ?

Andira - la mine dezumidificatorul nu ar face nimic pt ca e pe hol unde se intra direct de afara si usa mai sta deschisa in timpul zilei. Am pus aseara mana pe tavan era umed (tras). e si normal sa se faca mucegai in conditiile astea

Denisa, 34 + cu bebe roz Maya - Sophie
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput