Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (375)
Raspunsuri - Pagina 14
danielle02 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alinus_25 Dani, de cand merge Melissa la gradi? Merge permanent/ okazional? Spor la teme + invatzat. Felicitari pt perseverenta! ![]() Ma bucur ca Ebonee e deja mai bine cu burtica. Totusi mai tzine-o pe regim cateva zile, altfel poate avea o recadere. Multa sanatate! Alina, Doris Maria (02.09.2009, ora 22.00)si Iulius Teodor (10.10.2007) Iarna de vis! Iubirea are puteri extraordinare! Transforma inima, renoveaza spiritul, da speranta celui care a pierdut-o, ridica pe cel cazut, reda sanatatea si fericirea. |
multumesc frumos alinush

Melissa merge la gradi de cand a inceput si Ebonee,merg amandoo o data,cat timp sunt eu la sc,cam 3-4 zile pe saptamana.
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
Daniela,mami de Ebonee (02.10.2007) si Melissa (23.07.2009)
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
danielle02 spune:
| citat din mesajul lui Piciulika Sunt la pagina 6. Si chitzaie Alex a tzitzi. Danielle, vezi ca viroza intestinala care se foarte poarta pe aici spun medicii ca poate trece si in 2 saptamani!!! Suna ca la Micha si o gramada de copilasi de care aud... SANATATE! Tine-o la regim usor, cum zicea Andries, si vezi sa nu se deshidrateze. Micha a scapat vineri de voma, scaun are ok, dar nu (prea) mananca. Baiatul (2 ani) unei amice a slabit 2 kile in o saptamana in stilul asta. Micha cere ce are pofta si incerc sa-l ghidez spre chestii dietetice. A scapat ieftin. Noi restul cica ok. Inca. Cum zicea Yaia, avem imunitate - si Micha, ca a facut forma usoara. A mai avut vreo 2 de astea mai demult. Va pup - Radu e la Londra si eu iar singura cu ei... Dar e bine. Alex e tot mai mult treaz si-l port ca maimutza - da Doamne sanatate celei ce-a inventat wrapul! P.S. Fost azi cu Alex la medic la control: mi-a crescut 3,5 cm si 450g in fix 2 saptamani!! Suntem la 5,700 kg si 60cm! Soldurile bune, baiatul cuminte si "bine crescut". Si tot mai frumos se face pe zi ce trece! Zau! De fapt amandoi Cuscra, suntem aptzi de facut curte printzesei perfecte? Bafta cu bona! Si las-o pe Sara sa se uite si la altzii: numai asa decide in cunostintza de cauza! ![]() Piciulika, mami dewww.unserbaby.ch/Geomo/content-h3538-n246399.html?try=1&cookieID=1EXPE0R3ZZ11866F9OQWPT3KH6QVW2OHH3VC79G4-02032010-011132" target="_blank"> Michael (8.10.2007) si Alex (16.01.2010) |
multumesc frumos de sfat

da` cica si aici se poarta cu virozele astea:((((
oricum,nu a mai facut kk moale si nici nu a mai vomitat,numai noaptea cate o singura data,ciudat...
ea s-a ingrasat 200gr :D
si mananca destul de bine zic eu pt o bolnavioara,i-am dat orez fiert cu legume si supa de pui fara carnitza,plus multa multa apa sau suc,la cerere.laptele i l-am scos de doo zile,insa imi tot cere si mii mila de ea:((((
la toti,o sa iti intri in ritm cat de curand,ai sa vezi,cu amandoi,si eu eram pe alta planeta insa a trecut.e greu la inceput 
Melissa...from the Greek word for "honey bee".Always on the go,she can turn her hand to anything.
A truly versatile lady.
pozici
danielle02 spune:
multumesc frumos pt cuvintele frumoase fetele si incurajari
felicitari din inima tuturor pt progresele puilor
sarcina usoara in continuare burticutzelor si bebelini sanatosi
mama mama ce repede a trecut timpul,parca ieri se anuntau gravidute si acu sunteti gata de nascare,frumos si emotionantttttttt off off ca imi dau lacrimile
si o prietena romanca a mea e gravidutza in 6 saptamani si are 42 de ani,s-au chinuit pt bebelinul asta ani de zile si tocmai acum a venit,off off ce iti e si cu viata asta.sunt asa fericiti ![]()
sper sa fie bine ca a mai pierdut o sarcina la 6 saptamani acu 2 ani si sta ca pe ghimpi.
va pup si va doresc o noapte linistita
A truly versatile lady.
pozici
danielle02 spune:
spre nesimtirea mea am uitat de urari
LA MULTI ANI!!!!! tuturor sarbatoritilor din ultimul timp,sper sa mai primiti urari 

A truly versatile lady.
pozici
Gabriela77 spune:
Si pt ca am bantuit pe aici, asteptand sa se trezeasca Sofi, am pus poze noi
http://www.flickr.com/photos/14057076@N07/?saved=1
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
alinkav spune:
La multi ani, Ramonaiani!!!!

La multi ani, Tomasa!!!!

Alina,
Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007
alinkav spune:
O primavara frumoasa si calduroasa va dorim, sa va aduca numai bucurii si fericire!!!

Alina,
alinkav spune:
Nu am dat pe aici, ca ne-a cuprins lenea!![]()
Dar oricum noutati nu prea sunt....lucru si acasa!Ce m-am mai plictisit de chestia asta, lucru si acasa...abia astept sa iesim la aer liber, dar se pare ca avem de asteptat, ca se anunta frig!
Lui Alex i-a mai cazut un dinte, iar Olivia s-a facut o neascultatoare, de nu stiu ce sa mai fac cu ea!O apuca taman spre seara nebunia, nu asculta nimic, nu vrea sa faca nimic, si eu sunt obosita, si nu am rabdare, noroc de Alex ca el e tare ascultator!
Si eu care ma gandeam ca Alex fiind baiat va fi mai nestamparat, iar acum e total invers!Oricum e o scumpa, vesela, glumeata, foarte simpatica, dar si cu personalitate...de ma doare capul!![]()
Alina,
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui alinkav Nu am dat pe aici, ca ne-a cuprins lenea! Dar oricum noutati nu prea sunt....lucru si acasa!Ce m-am mai plictisit de chestia asta, lucru si acasa...abia astept sa iesim la aer liber, dar se pare ca avem de asteptat, ca se anunta frig! ![]() Lui Alex i-a mai cazut un dinte, iar Olivia s-a facut o neascultatoare, de nu stiu ce sa mai fac cu ea!O apuca taman spre seara nebunia, nu asculta nimic, nu vrea sa faca nimic, si eu sunt obosita, si nu am rabdare, noroc de Alex ca el e tare ascultator! Si eu care ma gandeam ca Alex fiind baiat va fi mai nestamparat, iar acum e total invers!Oricum e o scumpa, vesela, glumeata, foarte simpatica, dar si cu personalitate...de ma doare capul! Alina, Alex Andrei-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007 |
Si la noi la fel, la toate cele. Si plictiseala, si treaba. Si tot asa, Andrei e cel neascultator de nu pot sta 2 minute linistita, iar Alexandra a devenit mai linistita si mai cuminte. I-a iesit si al 3lea dinte nou si acum i se misca inca alti 3.
Alina,
Doris Maria (02.09.2009, ora 22.00)
Iulius Teodor
(10.10.2007)
Bafta cu bona! Si las-o pe Sara sa se uite si la altzii: numai asa decide in cunostintza de cauza!