Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (375)
Raspunsuri - Pagina 15
Roxana_G spune:
Hai ca am dat send fara sa apuc sa termin de scris. Oricum trebuie sa fug repede la treaba, azi vin niste indivizi de la Roma de la departamentul international si stau vreo 2 zile pe capul meu.
Andrei merge la gradi de azi, i-au ajuns 2 saptamani de chiul. Mai tuseste putin dar e ok in rest. Sa ii mai capieze si pe acolo, ca acasa ne-a omorat pe toti, mai ales cu violenta. Si eu am inceput sa il altoiesc pentru ca altfel nu stiu cum sa il mai potolesc. Trancane non stop, si-a imbunatatit pronuntia dar oricum mai are destul de imbunatatit ca sa fie inteles de oricine. E dragalas, vesel si nazdravan, imi e tare drag de el, dar in acelasi timp ma scoate rau in rabdari.
Cam asta de la noi. Va pupic, sa aveti o zi frumoasa.
carpatina spune:
La multi ani Radu, sunt sigura ca aniversarea aia obosita a fost una din cele mai frumoase de pana acum! 
=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)
carpatina spune:
La multi ani Si_bv! 
Sa ai o viata minunata! 
=====================
Erina spune:
Buna dimineata!
La multi ani Si_bv, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de fetita si baietelul tau!!! 
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
37+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
carpatina spune:
Papanasho ma intristeaza tare povestile despre Ghighi si gradinita lui... Cum mah sa-l gasesti murdar? Ca parac-ti cerusera schimburi fara numar...
Nu mai ai timp de uitat pe camere din gradinita? 
=====================
Erina spune:
Ma bucur sa citesc numai vesti bune!
Am vazut si frumoasele printese de la Cluj!
Gabriela, Sofia creste foarte frumoas iar Sara e minunata! Foarte frumoasa camera si se vede cit e de incintata de ea!!!
Bafta sa fie bona tot ce va doriti!!! Numai bine si mamicii frumoase si taticului mindru!
-------------------------------
37+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina Papanasho ma intristeaza tare povestile despre Ghighi si gradinita lui... Cum mah sa-l gasesti murdar? Ca parac-ti cerusera schimburi fara numar... Nu mai ai timp de uitat pe camere din gradinita? ![]() ===================== Mami de Ioana (27.09.2007) |
Subscriu!
Bafta Papanash sa gasesti o gradi bubna pentru Andrei!-------------------------------
37+ cu David L'amor che move il sole e l'altre stelle
carpatina spune:
Aniast, Andries.. hop si eu sa dau cu subsemnatul ca nu doresc raul nimanui
Si astea fiind zise ma duc sa-mi zgarii putin masina prin parcare ![]()
=====================
crishtina spune:
Salutare!
Am trimis si eu ceva poze pe mailul comun.n O zi buna tuturor! 
Crishtina cu Robert(09.09.2007)
&
Nicole (18.11.2009)
carpatina spune:
Manca-l-ar mama pe domnul injiner ca tare dulce e! 
=====================