Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (375)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Cuscra, minunate pozele! le-am savurat impreuna cu feteleCe frumos si dolofan s-a facut Alex, cat despre MIcha si zambetul lui smecheresc! Bine ca a trecut episodul cu voma ca m-am cam ingrijorat pt voi!

TomasaLa Multi Ani din tot sufletul!

Erina, sunt sigura ca si la voi, bebelusul va fi fara nicio problema, si eu am avut asa un ghimpi mic, desi simteam ca totul va fi in regula! Ce putin mai e si il vom cunoaste pe David!

Andreea, f bine ca esti optimista, gandurile noastre bune sigur vor ajuta!

Celia, la voi toate bune?

Carpatina, tinem pumnii strans!

Yaia, si la mine, la un moment dat se mai potolise bebelina din dans, e clar ca se micsoreaza spatiul!E bine acasa?

Dani, sanatate bolnavioarei!

Cecilia, succes la FTK!

Vale, te sarut si te imbratisez

Noi suntem bine, Sara m-a surprins placut cu bonele, e dulce si ascultatoare, Sofia minunata, creste si zambeste. Pe joi ne decidem asupra bonei, cea care a venit prima e o doamna minunata, blanda si atenta, grijulie si afectoasa, Sara a indragit-o din prima, la finalul zilei a pupat-o si i-a zis sa mai vine. Sunt optimista!

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)

multumim

Cecilia si Cristian Matei
(07.09.2007)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aandreea27

Cecilia in perioada asta m-am gandit la tine,de 1 martie imi aduc aminte ca imi dpream sa fiu in locul profesoarelor,sa ajung acasa cu bratele pline de flori.

andreea mami de baietel dragutel(10.10.2007)

este adevarat ca am primit multe flori, avantaj ca sunt diriginta la clasa a IX-a, de la celelalte clase gen a XII-a nici macar un fir, nu ca m-as fi asteptat, dar asa ca tot ai deschis discutia....au trecut acele vremuri cand veneam si eu cu bratul plin, chiar fffff plin,imi amintesc ca vorbeau babele ca "aia sigur e profesoara". Daca in clasa a IX-a mai au inca obiceiul invatat in sc. generala, apoi uita sa mai ofere o floare de 1 sau 8 martie, sau chiar nu vin in ziua respectiva....la liceu nu este sc. generala sau gradinita...si sincer ma bucur..au impresia ca daca ofera o floare gata si-au rezolvat situatia scoala....

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Citat:
citat din mesajul lui aniast72

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:
citat din mesajul lui Andries

Citat:

Sunt ingrozita cate probleme sunt la noua mea odisee (de sept-oct 2010), cate pierderi de sarcina, dar incerc sa gandesc optimist.

Bravo!! Felicitari pentru o mamica optimista!! Si ca sa fii si mai optimista iti pot spune ca statistic vorbind, cu cat s-au anuntat deja mai multe probleme pe grupul respectiv, sansele tale de a fi ok totul cresc.

Andries

pana si mie mi-a saltat un pic nivelul de optimism cu raspunsul asta

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Fetelor, jur ca nu doresc raul nimanui dar imi aduc aminte de o faza de acum 3 ani. Eram 8 fete de pe forum care facusem FIV si asteptam rezultatul pana la sfarsitul anului. Eu eram printre ultimele, stiam din statistici ca reusitele sunt de cam 30 %, citeam forumul si comentam ingrozita cu sotul meu cum picau fetele pe capete, anuntau numai nereusite. Atunci el mi-a spus exact ceea ce mi-a zis azi Andries... "Gandeste-te ca nereusitele lor iti cresc tie sansa de reusita"
Nu mai devreme de alaltaieri m-am uitat la odiseile anterioare, am numarat esecurile, le-am numarat pe cele de la sept-oct 2010 si am gandit acelasi lucru.

Urasc ca gandesc asa, e atat de trist dar totodata atat de real totul...

Andreea, in 13+ si bb Vladimir (03 septembrie 2007)

Dar eu nu am spus-o cu rautate si nici nu doresc nimanui raul. Doar ca am facut 2 semestre de statistica... si nu pot sa ignor. De exemplu... o sa radeti dar eu ma bucur cand imi zgarii din cand in cand masina...asta in capul meu inseamna ca "imi reseteaza o lunga perioada de condus impecabil" e stupid, dar... uite in 2009 dupa niste ani in care nu am avut incidente, m-a bagat unul in stalpul de tramvai!!

Andries

Mergi la inceput

Statistica ca si statistica, dar parca nu-mi doresc stalpul de tanvai..glumeam...sper ca nu se intelege altceva.

Aniast, astept maine un semn pana in ora 14, sa stiu ce program imi fac....daca nu te sun eu la 14 cand termin orele.

Anisia, ce ai facut la analize, parca azi tb sa mergi la dr.????

(07.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andries spune:

Ce va doresc tuturor gravidutelor: sanatate maxima si nastere usoara!!

La Multi Ani!! Tomasa, sa fii fericita alaturi de cei dragi!! Te inteleg ca nu ai timp, ca nici eu nu am, dar asta e, ne-am inhamat la treaba, am intrat in hora, trebuie sa jucam!!

Papanash sper ca te-am lamurit cat de cat, daca mai vrei sa-ti spun ceva te rog sa ma suni sau sa-mi dai sms si te sun eu. Oricum tu trebuie sa judeci situatia din cele mai importante puncte de vedere pentru tine.

Al meu cel mare e super obraznic...si cred ca noi am gresit un pic cu el pentru ca l-am expus prea repede la colectivitati de copii mari (10 - 12 ani) unde a apucat sa prinda tot felul de apucaturi. Dar tot invatul are si dezvat, las' ca dam noi jos militaria din pod. Plus ca disney channel, Johnas Brothers, cartoon , Copiii din clasa 402...astia's favoritii lui fi-miu, cel putin daca va uitati la desenele cu 402 (the kids from room 402)...mai bine nu va uitati.

Andries

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

hello !
ce mai faceti ?

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papanash spune:

scriu cu o mana,cealalta leagana scoica
Andries, mercic, o sa te mai sun, suntem aproape hotarati cu mutarea, trebuie -si nu stiu cun- sa ajung zilele astea acolo in timpul programului. Azi l-am gasit iar cu okii umflati( de plans cred, ca cica a dormit bine ) si era lipit de biberon,nici nu m-a bagat in seama, nu mai e vesel si zglobiu ca altadata....avea tricoul plin de sos rosu, cica a varsat ciorba pe el. Si l-am intrebat daca i-au pus un alt castronel cu mancare si cica nu, ca nu mai aveau...sigur nu minte...acasa mananca imediat 2 portii de supa si felul 2, asta in mare viteza. Si asa in fiecare seara, deci e flamand rau...

............................................................
Mama de papanas Andreiutz ( 02.10.2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitz78 spune:

seara buna.
noi suntem bine,muncim mult, n-am mai intrat.vroiam sa va pup, sa nu uitati de noi.
multa sanatate tuturor si sa auzim de bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citat:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui carpatina

Citat:

Citat:

Sunt ingrozita cate probleme sunt la noua mea odisee (de sept-oct 2010), cate pierderi de sarcina, dar incerc sa gandesc optimist.

Bravo!! Felicitari pentru o mamica optimista!! Si ca sa fii si mai optimista iti pot spune ca statistic vorbind, cu cat s-au anuntat deja mai multe probleme pe grupul respectiv, sansele tale de a fi ok totul cresc.

Andries

pana si mie mi-a saltat un pic nivelul de optimism cu raspunsul asta

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Fetelor, jur ca nu doresc raul nimanui dar imi aduc aminte de o faza de acum 3 ani. Eram 8 fete de pe forum care facusem FIV si asteptam rezultatul pana la sfarsitul anului. Eu eram printre ultimele, stiam din statistici ca reusitele sunt de cam 30 %, citeam forumul si comentam ingrozita cu sotul meu cum picau fetele pe capete, anuntau numai nereusite. Atunci el mi-a spus exact ceea ce mi-a zis azi Andries... "Gandeste-te ca nereusitele lor iti cresc tie sansa de reusita"
Nu mai devreme de alaltaieri m-am uitat la odiseile anterioare, am numarat esecurile, le-am numarat pe cele de la sept-oct 2010 si am gandit acelasi lucru.

Urasc ca gandesc asa, e atat de trist dar totodata atat de real totul...

Dar eu nu am spus-o cu rautate si nici nu doresc nimanui raul. Doar ca am facut 2 semestre de statistica... si nu pot sa ignor. De exemplu... o sa radeti dar eu ma bucur cand imi zgarii din cand in cand masina...asta in capul meu inseamna ca "imi reseteaza o lunga perioada de condus impecabil" e stupid, dar... uite in 2009 dupa niste ani in care nu am avut incidente, m-a bagat unul in stalpul de tramvai!!

Andries

Uff, sper sa nu ma fi inteles gresit, eu am zis "jur ca nu doresc raul nimanui" in contextul a ceea ce am gandit acum trei ani si a ceea ce am gandit zilele trecute. Tu, Andries, mi-ai confirmat ca gandesc normal, deci ceea ce am zis a fost la adresa mea, nu la adresa ta. si scuze daca s-a inteles altceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aniast72 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cecilia L

Aniast, astept maine un semn pana in ora 14, sa stiu ce program imi fac....daca nu te sun eu la 14 cand termin orele.

Cecilia si Cristian Matei[/b] (07.09.2007)

Cecilia, te sun înainte sa ajung la doctor, deci in jur de 14 si sigur ne vedem.

Mergi la inceput