Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (375)
Raspunsuri - Pagina 12
Erina spune:
O zi de marti frumoasa va doresc!!!
-------------------------------
Erina si Daria (18.09.2007)
37+ cu David
L'amor che move il sole e l'altre stelle
ramonaiani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui carpatina La multi ani Ramonaiani si bine ai revenit acasa. Cum e sa fii iar singura? ![]() |
E un cuvant romanesc care explica foarte bine:
NASHPA !!!!
(Pupicei multi ca te gandesti la mine)
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
ramonaiani spune:
Mandarinutza
ai dreptate, inca n-are copii.
Daniel a inceput sa mearga de-a busilea de vreo 2 saptamani, si tot de-atunci se ridica direct in picioare pe orice prinde (pereti, scaun, masa, jucarii).
Cand ajunge sus e asa incantat de priveliste, ca isi da drumul la maini si ia cate-o tranta de toata frumusetea (tre sa fiu langa el tot timpul, ca da cu capul de podea de rasuna toata casa).
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
tomasa spune:
Va multumesc frumos pentru mesaje si frumoasele urari si mai ales pt. ca nu ne-ati uitat. Va
cu mult drag pe toate! si mi-e dor de voi. Din pacate eu de la job nu mai pot intra, este o atmosfera destul de urata pe aici...ca prin multe alte locuri in aceste vremuri de criza, iar acasa nu stiu ce sa fac mai repede si cum sa stau mai mult cu copiii. Tudor face sport inclusiv in week-end (in ambele zile), are activitati, trebuie dus-adus din diverse locuri si asta implica eforturi destul de mari din partea noastra care avem un timp limitat de petrecut cu ei. Dar incerc sa ma bucur de perioada asta cand macar Maria este inca mica si relativ casnica, fiindca in curand va incepe si ea cu ale ei si va fi si mai greu
.
Maria este foarte bine, deocamdata sta acasa cu mama, iar din toamna va merge la gradinita, impreuna cu Tudor. Sper ca voi avea un an bun si linistit, cu Tudor la pregatitoare si cu ea la grupa mica in aceeasi gradinita, pt. ca apoi va incepe nebunia cu unul la scoala si altul la gradi, sa vedem cine ii duce pe fiecare altundeva in timp util.
Ea nu mai poarta pampers de la 1 an si 8 luni, insa mai pateste uneori accidente, mai ales cand este concentrata la joc si uita de alte...nevoi
. Noaptea inca ii mai pun pampers-ul, tot de frica accidentelor, poate cand se va face mai cald o sa ma incumet sa-l scot de tot.
In rest creste, vorbeste mult si este foarte dulce si blanda. Sunt mandra ca fratiorii se inteleg foarte bine si se iubesc mult. Se mai cearta pe jucarii, dar destul de rar si ne-violent.
Felicitari tuturor gravidutelor si proaspetelor mamici! 
mama bradutzului Tudor (9 ian. 2005)
si a papanashei Maria (25 sept. 2007)
Yaia spune:
Ziua buna, fete dragi!
Am citit tot si nu mai stiu ce am citit!
Uit si cum ma cheama zilele astea, uneori am probleme sa-mi amintesc numarul social.![]()
Dar imi amintesc ca am admirat matrozii ursuliti si dungati ai Piciulikai, niste dulci. Si cred ca baietii seamana intre ei, cel putin cand Micha era mic era lei Alex. Parerea mea. Cred ca vor semana cand vor fi mai maricei amandoi.
In rest, noi suntem ok, luni fac 37 de saptamani si numar zilele pana atunci, dupa care o sa ma linistesc bine, zic eu. Bebelina nu mai misca asa cum o facea, e mult mai linistita, probabil si spatiul s-a redus.
Sanatate multa tuturor bolnavilor!
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)
aandreea27 spune:
Salutare fetelor.Nu am mai scris de mult,nu ptr ca as fi plecat in sfarsit la cutit,ci pentru ca Andu s-a gandit,intre ghirimele,sa ne faca o faringolaringita de toata frumusetea.Asa ca intre a merge la operatie si a sta cu el am ales ce era cel mai aproape de sufletul meu.Intre timp mi-a dat doctorul niste medicamnete sa nu mai creasca chistul,azi mi-a venit si bucuria lunara,asa ca mai astept pana sapt viitoare cu operatia.Andu a trecut de perioada cea mai grea(aia cu febra mare,mucisori multi si tuse seaca) si este la perioada de dupa boala,adica mai fara febra,tuse din cand in cand.Nu mai muci are,dar ptr ce exista batista bebelusului?Azi l-am scos nitel pe afara,trebuia sa ajung pana la serviciu,sapt asta stau cu el pana vineri.
Tomasa,Alex de mami Valentina,cu intarzaiere,dar cu inima deschisa,va urez un sincer la multi ani,sa aveti parte de tot binele din lume.
Erina,cand am vazut la ce ora ai scris,m-a luat cu calduri,ma bucur ca nu fost ce crdeeam eu.Mai ai nitel nitelus.
.
Cecilia in perioada asta m-am gandit la tine,de 1 martie imi aduc aminte ca imi dpream sa fiu in locul profesoarelor,sa ajung acasa cu bratele pline de flori.
Ma,eu am mai citit,dar am cam si uitat si ptr ca nu vreau sa fac confuzii,aprofundez.
Pana atunci va pup pe toate,va doresc sa va aduca primavara zile la fel de senine si de frumoase cum este cea de azi.
Gabriela77 spune:

Cuscra, minunate pozele! le-am savurat impreuna cu fetele
Ce frumos si dolofan s-a facut Alex, cat despre MIcha si zambetul lui smecheresc! Bine ca a trecut episodul cu voma ca m-am cam ingrijorat pt voi!
TomasaLa Multi Ani din tot sufletul!
Erina, sunt sigura ca si la voi, bebelusul va fi fara nicio problema, si eu am avut asa un ghimpi mic, desi simteam ca totul va fi in regula! Ce putin mai e si il vom cunoaste pe David!
Andreea, f bine ca esti optimista, gandurile noastre bune sigur vor ajuta!
Celia, la voi toate bune?
Carpatina, tinem pumnii strans!
Yaia, si la mine, la un moment dat se mai potolise bebelina din dans, e clar ca se micsoreaza spatiul!E bine acasa?
Dani, sanatate bolnavioarei!
Cecilia, succes la FTK!
Vale, te sarut si te imbratisez
Noi suntem bine, Sara m-a surprins placut cu bonele, e dulce si ascultatoare, Sofia minunata, creste si zambeste
. Pe joi ne decidem asupra bonei, cea care a venit prima e o doamna minunata, blanda si atenta, grijulie si afectoasa, Sara a indragit-o din prima, la finalul zilei a pupat-o si i-a zis sa mai vine. Sunt optimista!
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
Yaia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Yaia, si la mine, la un moment dat se mai potolise bebelina din dans, e clar ca se micsoreaza spatiul!E bine acasa? cea care a venit prima e o doamna minunata, blanda si atenta, grijulie si afectoasa, Sara a indragit-o din prima, la finalul zilei a pupat-o si i-a zis sa mai vine. |
E super bine acasa! Nici nu-mi ajunge timpul sa fac cate am pe lista, ca lenevesc in cea mai maer parte a timpului.
Eu as merge pe mana Sarei, copii au un simt aparte cand vine vorba de oameni.
===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si delfinas(a)