Alex,a plecat la operatie!Il asteptam sanatos!
Raspunsuri - Pagina 6
anyvovcu spune:
dragele mele inca asteptam dar au operato pe o fetita din romania care era cianotica in ultimul grad si e bine este roz acum ca o papusa barbie abia astept ziua cand alex va fi operat si bine,scuze ca nu scriu prea des dar nu am comp aici dar mai iau de la fete si mai apuc sa scriu pupici dulcii
mamica de galusca alexandru gabriel
Leditia spune:
Ani,va asteptam pe toti acasa.Ne rugam pt voi,ca totul sa mearga bine si sa va intoarceti cu bine acasa.Multa putere va doresc si numai bine.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Bazar general
vias spune:
saptamana asta vine medicul din concediu, nu????
sa ne scrii sa ne spui cum decurg lucrurile.
Doamne Ajuta
Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------
ingerasul Darius-Andrei
Poveste si POZE
anyvovcu spune:
buna seara fetelor am vb.cu ani si mia spus ca saptamana asta nul opereaza dar sapt.viitoare pe luni sau marti intra an sala.va multumim din suflet pentru ca neati ajutat sa sjungem sal vedem pe alex sanatos o sa va mai tinem la curent si eu si any cand poate cu toate vestile.cu stima si tot respectul marius.
anyvovcu spune:
sa dea dumnezeu sa fie totul bine si sa se antoarca sanatos.
alex_andra spune:
Doamne ajuta!
Marius, poate ne poti anunta in ziua cand intra in operatie, sa fim cu totii cu gandul si sufletul la alex, sa ne rugam cu totii pt el
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui anyvovcu buna seara fetelor am vb.cu ani si mia spus ca saptamana asta nul opereaza dar sapt.viitoare pe luni sau marti intra an sala.va multumim din suflet pentru ca neati ajutat sa sjungem sal vedem pe alex sanatos o sa va mai tinem la curent si eu si any cand poate cu toate vestile.cu stima si tot respectul marius. mamica de galusca alexandru gabriel |
Doamne ajuta! Marius, sunt cu sufletul si inima la voi! salutari lui Any si putere multa!
ALEX, operatie pe cord!
BAZAR UNIC!!!
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
anyvovcu spune:
Bseara fetelor am vb cu ani astazi si mia spus ca pe saptamana viitoare pe miercuri sau joi va intra la operati.va multumesc din tot sufletul ca sunteti alaturi de noi cu stima si tot respectul marius.si din parte lui ani si alex multi pupicidoamne ajuta sa iasa cu bine
kid spune:
Ma gandesc si ma rog in fiecare zi pentru Alex! Doamne ajuta sa fie bine!
Teodora, de Vladut (15.05.2007)
Traieste fiecare clipa ca si cum ar fi ultima!