Alex,a plecat la operatie!Il asteptam sanatos!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Citat:
citat din mesajul lui anyvovcu

buna seara fetelor an primul rand vreau sa va urez un sincer si un caduros LA MULTI ANI de 8 martie.astazi a intrat alex la cateterism si sar putea ca pe saptamana vii toare sa inre la operatie va mutumesc ca sunteti alturi de noi.sa dea dumnezeu sa trecem cu bine de operatie fara ajutorul vostru nu am fii putut face nimic va mulumesc anticipat cu stima si respe pentru voi mamicilor.marius

mamica de galusca alexandru gabriel

Ce veste minunata!! O sa ne rugam pt Alex ca operatia sa fie un succes!

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 30+ cu Matei Stefan

BAZAR DC

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Vreo veste ceva??? Cand intra in operatie????

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anyvovcu spune:

buna seara fetelor am vb cu ani si mia spus ca la cateterism totul ia iesit bine dar a mai sus ca saptamana asta ce vine doctorul asi ia un concediu de o sapt.iar dupa aceea sar pute sa intre la operatie va multumim din suflet pentru ca sunteti alaturi de noi.cu stima si respect pt.voi mamicelor.marius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui anyvovcu

buna seara fetelor am vb cu ani si mia spus ca la cateterism totul ia iesit bine dar a mai sus ca saptamana asta ce vine doctorul asi ia un concediu de o sapt.iar dupa aceea sar pute sa intre la operatie va multumim din suflet pentru ca sunteti alaturi de noi.cu stima si respect pt.voi mamicelor.marius

ce bine! DD a fost cu ei! si noi cu inima si rugaciunile alaturi de voi!

ALEX, operatie pe cord!

BAZAR UNIC!!!

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

am facut si noi cateterismul si suntem ok deci vreau sa spun ca nici n\u le venea sa creada ce au facut la tg mures si cum mai traieste alex inca cu ce au facut...
dar au spus ca a iesit bine nu are tensiune pulmonara si chirurgul a fost de acord sal opereze ceea ce e foarte bine.noi suntem bine si alex e in culmea fericirii cu atatia copii in jurul lui.cred ca peste 2 saptamanu\i intram la operatie cu ajutorul lui dumnezeu.va iubim si va trimitem multi pupici si nmultumiri caci acum vom trai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_OR spune:

ani, ma bucur mult ca iese totul bine(asa cum era de asteptat, de altfel).ai deja trei saptamani de cand sunteti acolo.lasa ca va trece timpul repede, speram sa se si refaca bine dupa operatie, sa nu mai stati atata.tu sa ai acolo doar grija lui alex, noi aici te sustinem toate, tot forumul, ne rugam pt voi, iar fetele de la bazar fac treaba buna si cu banutii.va asteptam cu bine si poate mai poti sa ne dai cate o veste intre timp, sunt sigura ca se bucura chiar si cei ce numai va citesc.te pupam si ne rugam in continuare pt voi.

multi si lui alex

Cristina, mamica lui Denis Mare(17 iunie 2004)

blogul meu: http://creatiicristinab.blogspot.com/

NU OCOLITI!!!! BAZAR AVANTAJOS PT VOI, SI PT CEI CARE AU NEVOIE DE AJUTOR http://forum2.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=148802

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Offf Ani..cand citesc de ceea ce au facut cei din Tg Mures ma ia cu fiori pe sina spinarii...nenorocitii aia mi-au omorat copilasul...

Ma bucur ca Alex e bine..o sa fie si in continuare, sa ne dai de veste cum se intoarce medicul tau din concediu...
Doamne Ajuta sa intre la operatie cat mai curand, sa iasa cu bine sa va vad acasa...sanatosi!

Va pup!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M&M spune:

Ani, ma bucur sa citesc vestile bune despre Alex.... Sunt aici va citesc si ma bucur pentru voi.

Cristina,mami de Mihaita (30 iulie 2008) si 31+ cu Matei Stefan

BAZAR DC

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

any
camy_pus

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput