LMA Mihai,Patrick,Tudor!Pui de Randunici!!(379)
Raspunsuri - Pagina 19
cami33 spune:
Olgule, ma termina Sophie de fiecare data cu mutritele ei
. E tare frumoasa, si dulce, si finuta, si expresiva si...stii tu mai bine
. Mi se pare ca s-a schimbat, maturizat foarte mult de asta vara.
Va pup dulce pe amandoua 

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
cami33 spune:
Sovi, saru'mana 

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)
bubu05 spune:

M-am asezat nitel, am citit ce-ati ciripit...am vazut poze atat de mumoase cu Sophie, foarte frumos tortul!! si Stef e innebunit dupa Mikey 
Piscoteii mei sunt la bunici de la pranz, l-a luat tati de la gradi pe Vlad si impreuna cu Stefu i-a basculat la bunici ![]()
Eu acum am terminat curatenia
Ma luase un somn dupa ce plecasera baietii...si am zis ca mai bine ma inviorez nitel si m-am apucat de dat casa cu curu'n sus
Acum am terminat, mai am sa pun covoarele si sa inchid geamurile, ca de la 1 stau deschise ![]()
Am tot citit, dar nu mai stiu ce voiam sa zic...abia astept sa ne vedem duminica!
Acum ma duc la dus, ma fac la par si ma pregatesc de restaurant
dudurutza spune:
Olgutzika, e splendida micuta ta
Fatzucile ei te fac sa o adori imediat! Tortul a fost frumos, voi veseli si stralucitori si sarbatorita=cireasa de pe tort
. Sa va traiasca
dudurutza spune:
Mimo, Kya spor la bagaje, drum bun si distractie maxima
Ramo spor la calcat 
Bubu,pofta buna si distractie placuta
Tonic cea cu vorbe frumoase/calde
, plimbare placuta.
Clau
spor la treaba, sa inchei si tu ziua/saptamana
miradi spune:
LA MULTI ANI ,MIHAI !
LA MULTI ANI ,PATRICK !
LA MULTI ANI ,TUDOR !
ZOZE ,sa va traiasca SUFLETELUL BLOND CU OCHI ALBASTRI
sa fie sanatos mult norocos in viata si sa va aduca numai bucurii

Clodute ,Sa va traiasca baiatul sanatos ,voinic,norocos si sa va aduca numai bucurii !

http://community.webshots.com/user/mira_geo
mstela spune:
Salutare.Am trecut pe la targ si desi am portofelul subtire-subtirel,tot nu am rezistat sa-i iau fetei dres finutz si sosete cu danteluta
,broasca inotatoare
,gel de dus bubchen ca mai e putin la baie si puzzle
..M-am plans la nenea de acolo ca l-am pierdut pe "u" de la alfabet si a zis ca ma va rezolva.
Am pupat-o pe Ariel,m-am intalnit si cu Bitza si Antonia la standul ookee
..
Cata-tonic,multzam de pontul cu pijama...as vrea si eu..numa sa ma gandesc pe unde o fi magazin c&a.
Ramo..nu cred ca se pune problema sa nu-i placa ceva..iar daca e ceva mic,ramane pt bb2 ca cica mama e gravida
din nou desi lua AC gratuite(probabil nu le-a luat corect)..
Olgu,eu ti-am mai zis si m-ai luat in ras:Soph are destule trasaturi si de la tine
..zau
....dar privirea e rupta de la tacso CLAR
.Super pozici,super distractie,super tort.
Naty,cred ca e doar o impresie de ecran cum ca Iulia ar fi mai mica...asa am si eu impresia de Tea.Cand am vazut-o pe Antonia de bitza azi la targ mi s-a parut mult mai dezvoltata decat Tea
...las ca ne dumirim noi la party..ii luam la masurat vizual pe toti.![]()
Maria,am uitat sa-ti spun ca ti-am admirat fata cea frumoasa in poze

mami de TEA (1.04.08)
Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.
luny spune:
maaai, ce fetita cu lochita, frumosica si cocheta
nici tortul nu-i rau, ai pictat frumos Olgule![]()
bubu have fun! unde iesiti?
mimo, kya sa-aveti spor la bagajit, dragelor![]()
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Maia37 spune:

LA MULTI ANI MIHAITA,tUDOR SI PATRICK!sA CRESTETI MARI SA VA FACETI PARINTII FERICIT IAR VOI SA FITI CEI MAI IUBITI
Azi am luat tricicleta lui Vlad si acum e cu ea intoarsa si-i invarte roata razand in hohote![]()
mimonix-stiu cum e atunci cand te "aranjezi" si arati bine
E super atunci cand si cei apropiati raman uimiti de schimbari.Stii ce ma enerveaza ca nu reusesc sa arat bine mereu?Si de ce sa nu recunosc ca nu-mi ajunge mereu timpul pentru asta
Lasa,noi sa fim sanatoase asa-i fetelor?
Distractie maxima!
luny-Mey cum ati mancat carasi?Hmmmm...mi-am luat si eu pastrav dar l-am facut la abur ca tin regim
Despre Matei ma gandesc n-o fi din cauza calciului?Pe Vlad il durea la genunchi si mi-a spus d-ra ca are lipsa de Ca si acum nu-l mai doare.Ziceam si eu...Precizez ca analiza de Ca ii iesise mare anul trecut in oct. si el acuza dureri prin dec.
naty-multumesc mult
Eu il spal pe Vlad la 3 zile.
bubu- saru'mana!
tonic- esti o scumpa,iti amintesti de Vladut cu dintisorii lui
Il spal pe dinti cu vademecum caci inghite desi a invatat sa scuipe dar imi face-n ciuda si rade cu gura pana la urechi cand vede ca ma agit ca a inghitit si-i fac observatie.Imi pare rau pentru Antonia dar o sa o rezolvati voi cumva
Vlad are toti dintii si toate maselele bune mai putin cei doi incisivi care a reusit sa si-i rupa si are obturatie de canal la amandoi.A fost tortura,teroare nu stiu cum sa-ti descriu in cuvinte...Lateralii centrali si ei sunt putin afectati si incerc cu igiena sa-i mentin.
Zoze- hai cu vestile despre samburica
Maia37 spune:
olgutika- am admirat mandrete de fotomodel...scumpa foc stie sa pozeze si fotomodel se va face!Super tortulet!