LMA Mihai,Patrick,Tudor!Pui de Randunici!!(379)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

olgule da am vreo Doo numere de telefon si DA seamana si cu tine..mie mi se pare ca seamana cu tati doar la ochisori in rest e a ta ..mi-a placut f mult tortuletul si modul de papacit... eu de sf andrei i-am facut lui andru ceva in genul asta doar ca a fost cu 101 dalmatieni..a fost tare incantat..acum ma gandesc cu ce sa-i fac

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Super, super Sophie si tortuletul si lumanarea! Distractie maxima!!!!

Ursulica e bine, am vorbit eu putin cu ea, doar foarte ocupata cu copiii. Sper din suflet sa ajunga, nu stia foarte sigur azi.

Din pacate, Liana nu ajunge. Dar o sa ne gandim la ea si Scumpicica si o sa papam o feliuta de tort in cinstea lor.

Offff, inca multa treaba mai am la birou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Uau Olga ce domnisorica frumoasa . Si ce tort
Mey eu n-am cum sa ajung, prietena Dianei are petrecere cam in acelasi interval de timp, aproape de casa, si mi-e foarte greu sa ajung de aici pana acolo...asa de rau imi pare
Naty si mie mi se par puii mult mai inalti decat Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Am vazut-o pe Sophie la petrecere! E o scumpa si cred ca in timp va semana si mai mult cu mami. Luki la nastere era leit tati, dar acum s-a schimbat mult si seamana si cu mine. Cred ca si la Sophie va fi la fel! Si are niste ochi caprui mor-tali!

Nicoleta la noi sunt mai putine modele, iar acum cele mai multe sunt de vara. Cu vremea de afara si noroiul de la noi te apuca rasul cand te uiti in rafturi! Ghetele lui Matei arata bine, dar eu nu stiu daca ar sta Luki cu sireturile legate, asa ca ii iau cu clapita cu arici, asa erau si cele vazute. Cu siret ar fi mai sanatoase, dar ce te faci cu nazdravanul? Am vazut pozele cu baietii tunsi, sunt si mai frumosi !

Naty la noi situatia cu bona e putin diferita, detaliez alta data in particular, dar asa m-am gandit si eu ca e frumos, drept pt care am si invitat-o. Daca vine sau nu, e alegerea ei, eu am facut cum mi s-a parut frumos si bine sa fie. Si noi tot in familie facem, cadru super restrans, dupa buget, ca s-au inghesuit cam multe acum din pacate si sunt socotelile cam la limita.

Valentina nu tb sa te superi, e absolut normal. Antuca avea 8 ani si tot a resimtit intr-un fel pierderea statutului de copil unic, centrul universului meu, desi si-a dorit din tot sufletul un fratior .
Luki de cand sta mai mult cu bona nu mai face la olita dupa ce in per sarbatorilor facea cam 80% din cazuri pipi la WC/olita. Am pus-o pe seama schimbarii si asta e, o invata el!

Nicol multa sanatate fetelor si te asteptam cu amandoua la party. Din ce spui tu tusea lui Ale e astm alergic, eu pateam asa cand eram mica!

Liana cum e cu gradi? Ce face Scufita Rosie?

Ma duc sa fac engleza cu Antuca pana nu se scoala Sefu'.

Sper sa mai revin.

Cleme sanatate Dianei si nervi de otel. Nici unul nu mananca la boala, iar cu "slabuta" si "nu mananca" nu cred ca e alta mai patita ca mine. Antuca la doi ani avea aproape 8 kg, acum la 10 ani - 20 kg. Nu-ti face griji daca in general e sanatoasa, de foame nu mor ei, nu-i lasa instinctul!

Mergi la inceput

tonicutza nu stiu daca ti-am zis dar imi esti tare draga..imi place atat de mult cum scrii,tot timpul ai cate o vorba buna pentru fiecare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Ramo multumesc mult, si tu mie!

N-am mai facu lectii ca s-a trezit tzitzila. Ne imbracam sa iesim afara ca e soareeee!

Mergi la inceput

la voi e soare???la noi a fost innorat toata ziuasi anunta astia god galben de ploi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Tonic asa e, in general sunt destul de calma, dar mai am si momente cand nu rezist cand vad ca pregatesc cate 3-4 feluri de mancare, ia 3-4 guri si zice gata. Iar Diana are maxim 10 kg, bine dar e si genul fff agitat.
Am fost mai devreme afara si a reusit sa cada in genunchi in ditamai balta. Chiar, mai este vreunul innebunit dupa bete ca Diana?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mimonix spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

www.flickr.com/photos/olguselu/sets/72157623387130329/" target="_blank">Poze cu Sophie-iubita-lu'-mamie , mai vechi si mai noi-de ieri adica

O domnisoara plina de mutrite, leita tati (olgu, sinceritate maica maxima maxima am spus ) Mami cu plete , bunicii de nota 100 , petrecere pe cinste Cat despre restul, asa arata si Dudu pe youtube ce vrea, la Hipo si catelul ala se uita si el non stop (iiii=the lion sleeps ), e o scumpa cu manutele alea si inca o data mooor ca nu pot sa ma teleportez si eu duminica . Dudu stie sa sufle in lumanari , fereti-le de el duminica.
NU AM FACUT INCA NICI UN BAGAJ sunt f stresata , dar asta deja a intrat in rutina Go planet,go

Simona,mamica de Teo (16 ani) siDuuDuu (DOO ANI )

Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cleme
Am fost mai devreme afara si a reusit sa cada in genunchi in ditamai balta. Chiar, mai este vreunul innebunit dupa bete ca Diana?

mami de diana andreea - 18 martie '08

Da ..andru e innebunit dupa betze,lopeti cu care sa zgarme prin pamant,balti,zapada de care am scapat ..uraaaa!!!...aaa si baltile le batatoreste rauuu cand prinde momentul ca nu-s atenta...asta numai in curte ca-l mai las in boii lui..asa ar afce si la plimbare dar ii explic,il dadacesc la nesfarsit..

Mergi la inceput