LMA Mihai,Patrick,Tudor!Pui de Randunici!!(379)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Citat:
citat din mesajul lui VALENTINA C

Se pare ca la orice varsta copiii sunt afectati de aparitia unui fratior. Oricat de mult stau eu cu Matei si oricat de mult incerc sa-l valorizez, tot a aparut ' problema": daca facea kk la olita de la 1 decembrie, de 4 zile face in pampers si nu spune nimic. Daca-l vad si il intreb, zice ca nu face...
Am apelat la varianta certat, si la cea cu explicatia si am hotarat sa-l las in pace. Ii spun frumos ca ar fi trebuit sa faca la olita si gata. O sa-i treaca lui...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Cand s-a nascut Antonia, Alexia avea 2 ani si 8 luni si de o perioada buna scapasem de pampersi de tot. Dintr-o data a inceput sa faca pipi din nou pe ea noaptea, am crezut ca e trecator, dar n-a fost. Pur si simplu adora sa se prosteasca si sa imite gesturile bebelusei Antonia atunci cand o schimbam. N-a mers nici cu cearta, nici cu ignor..deloc. Acum se pare ca am scapat de pampers noaptea, desi se mai intampla accidente...dar cred ca se invatase si comoda..

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

fuguta fuguta ca am treaba...

nicol sper sa ajung..dar andru tot mai are mucisor..in rest e ok ,nu tuseste ,nu are febra,e vioi prea vioi doar ca are inundatie nazala...

aricel nu stiu daca pot ajunge la baby...abia reusesc sa-l urnesc pe randunoi ,sambata vreau sa ajung un pic la shopinguiala iar duminica sper sa ajung la party...nu as aea timp si de baby..duminica randunoiul pleaca spre casa...tre'sa ajunga la munca..ma bucur tare mult pentru marcel,pentru tine ca poti merge mai departe cu ce ai inceput..vezi ca DD stie el ce face..asa ne pune el la mici incercari sa vada cum reactionam...nu ne lasa el la greu

mstela am facut bagajelele(off ce emotii am avut cand am revazut body-urile de-o palma..doamne ce puiutz micut am avut),am ales ce era micutz daca e ceva care sa nu-i placa sau care sa nu-i vina na face ce vrea cu ele.. si vorbim

in rest va -acesc pe toate ma bag la calcat ca ao o ditamai gramada...

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

www.flickr.com/photos/olguselu/sets/72157623387130329/" target="_blank">Poze cu Sophie-iubita-lu'-mamie , mai vechi si mai noi-de ieri adica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lianam spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

www.flickr.com/photos/olguselu/sets/72157623387130329/" target="_blank">Poze cu Sophie-iubita-lu'-mamie , mai vechi si mai noi-de ieri adica

apsatttttttt pentru dulcica-bombonica-scumpicica de Sophie-iubita-lu'-mamie .... si ce tooooort ....nu putea fi altfel pentru asa comoara mica

biiiiine merita si mamie-a-lu'-iubita-Sophie niste apasatttttti si o si un -ic delicat ca voi doua

“Copilul nu datoreste parintelui viata, ci cresterea”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika

DECI:
1. Bai, are niste ipostaze, niste priviri, niste atitudini de mori. E o inteleapta, o analitica, o visatoare si, probabil, o viitoare romantica. Asa zic...
2. O fi ea tati toata dar www.flickr.com/photos/olguselu/4389592884/in/set-72157623387130329/" target="_blank">aici si www.flickr.com/photos/olguselu/4388827805/in/set-72157623387130329/" target="_blank">aici cred ca-s...de prisos comentariile; s-o fi straduit Radu sa o faca singur-singurel dar nu i-a iesit pana la capat
3. Ce toooort bestiaaal! Si ce buna o fi fost alaturi garnitura de castraveti murati!

Abia astept sa va vad si mai ales pe copii. Toti in poze imi pare muuuult mai mari decat Iulia. Voi aveti senzatia asta?
Apropo, Tuchi vine????
Ramo, sa inteleg ca tu mai stai in Bucuresti si sapt viitoare??

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tonic spune:

Bitza Ookee e la subsol, standul B 06. Au adus din nou jucarii cu incuietori!

Am uitat sa va zic de C&A ca au reduceri 20% si pijamale si salopete de dormit fara labute, marimi mai mari. Eu nu i-am gasit altundeva lui LuKi, cu reducre vin cam 24 lei.

Am fost la BE, m-am pupat cu Ariel, am luat cadou lui Luki, pardesiu Antoniei, cateva carti cu super reduceri, sirop de CA si am lasat 400 lei Nu stiu cum se duc banii frate, parca se topesc. Si mai am de luat incaltari baiatului, plus medicamentul cel necompensat de sistemul sanitar de rahat (ca si celelalte, de altfel)

Raluca ce-a fost greu a trecut, sau de drmul inapoi de la aeroport ti-e teama Glumesc, sa nu te superi, da?!

Ma duc sa pap, mai revin.

PS La Palatul Copiilor e un Targ de Martisor, daca va intereseaza.

Mergi la inceput

Liana, . Am pictat toata noaptea la tortul ala . Mimo ma intreba ieri daca i-am facut tort, si cand i-am spus ca da, i-am comandat, a zis ca "nu, nu pentru duminica, pentru azi!" Pentru ieri comandasem , ca eu am facut un singur tort in viata mea, uratenia cu breton ( pentru cine isi mai aduce aminte ) Da' sa il vedeti pe ala de duminica Ce meseriasa a fost Clau

Mai, a fost crima cu suflatul in lumanare O sa vedeti si cu piticii vostri, la noi a fost distractie maxima. Maxima am zis, Liana, daaa ? Prima oara a nimerit, a stins-o imediat. Pe urma am mai aprins-o de douaj'de ori, si sufla in jos, petrecea buza de sus peste cea de jos, si aerul se ducea in poala . Nu mai zic cat a vrut sa ii linga pe Mickey si pe prieteni si cum tipa cand ajungeam noi cu cantatul la "Sophie sa traiasca!!!!" Ne-am distrat maaaaaxim am zis .

Arielule, Ursulicai i-am dat eu sms si nik. Sper ca sunt bine, duminica iti spunem mai multe. Vanzari maaaaari mari mari!

Lienus, ne videm ? Indraznesc, timid de tot, sa intreb .

Mergi la inceput

Naty, hai, ma! Zici ca seamana si cu mine ? Deci mai spuneti-mi asta, ca ma inmoi toata . Daaaa, sa stii ca a mancat la muraturi aseara...cred ca a baut cu o seara inainte Sof e lunga, are alta mostenire genetica, o sa vezi si in realitate ca e cam inalta . Si da, vine si trupa lu' Tuk

Edit: si multi alti invitati surpriza !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramo_cata spune:

am vazut puiutzul mic de doi ani doamne cat e de dulce si iubita de bunicei iar tortuletul e superrrr..

naty da o sa stau pana sambata viitoare

gata am terminat d ecalcat acum sunt cu ochii pe voi
edit:Toti in poze imi pare muuuult mai mari decat Iulia. Voi aveti senzatia asta? da eu
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI

http://community.webshots.com/user/ramonika8128

Mergi la inceput

Ramo, sa va treaca mucii, sa ne putem vedea ! Drum bun, daca nu te mai prind prin preajma. Ai numere de telefon d-alea noastre?

Mergi la inceput