LMA Mihai,Patrick,Tudor!Pui de Randunici!!(379)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Nicol, mi-am amintit, Bubchen aici se gaseste si la DM (sunt si in Buc magazine DM am auzit...).

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Naty daca as putea sa-i iau as face-o. Dar nu sta frateee, poate doar sa-i storc pampersul ca sa obtin ceva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

De-ai am si zis "daca poti"-bai, e un chin treaba asta la fete si cand erau mici mai era cum mai era dar acum...
Oricum, daca vrea barem sa bea da-i sa bea, hidrateaz-o la discretie, asta e benefic orice ar avea, chiar daca e in greva foamei.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

fetele care ati fost la baby Expo, puteti sa-mi ziceti si mie unde au standul astia de la Ookee?

IRINA
Mami fericita si implinita de Antonia
sufletel

www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Citat:
citat din mesajul lui natynic

Luny, daca nu ziceai ca sta cuminte pe canapea ti-as fi zis ca poate se si prosteste, pe Iulia o mai apuca mersul aiurea. Eu zic ca ai gandit bine, mai urmareste-l in week-end si vezi; nu e o urgenta, daca era ceva grav nu mai umbla deloc si urla, e clar.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

pai statul locului i-a treecut, m-a calarit si m-a sarit de n-am avut aer in mine acum doarme..la el insa se vede ca nu merge aiureaparca, om fi noi paranoia, naiba mai stie, dar zau nu-mi place.. si copilul stie clar sa spuna 'auuu' si sa se-ncrunte cand il doare ceva, ceea ce nu a facut deloc cu piciorul, d-asta nu inteleg nimic..hai ca-l vedeti duminica..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Mda Luny nu stiu ce sa zic... sa nu fie totusi o faza trecatoare
Naty asa e, desi tind sa cred ca s-ar putea sa fie un pui de raceala, de obicei cand racesc eu ia Diana de la mine si invers. Iar acum, de aseara, am inceput si eu sa am simptome. Si cu mancatul la noi e poveste veche, are perioade din astea in care abia ciuguleste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cleme Diana motata

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mstela spune:

Nico,DM in Buc sunt in cadrul magazinelor Real.
Cleme,uofff,ce m-am chinuit eu sa-i iau urina Teei de multe ori si m-am lasat pagubasa deocamdata.Incearca cum m-a sfatuit Liana pe mine,sa-i pui punguta noaptea si sa lipesti putin scotch pe margine sa nu se mai prelinga tot pishu pe langa punga..uoff..sper sa reusesti cumva sa iei si sa fie Diana bine.
Luny,sper sa fie prosteala la Muf

Fug pe la targ.

mami de TEA (1.04.08)

Nu exista vreun pictor care sa fi surprins cu adevarat sentimentele unei mame pentru copilul sau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Se pare ca la orice varsta copiii sunt afectati de aparitia unui fratior. Oricat de mult stau eu cu Matei si oricat de mult incerc sa-l valorizez, tot a aparut ' problema": daca facea kk la olita de la 1 decembrie, de 4 zile face in pampers si nu spune nimic. Daca-l vad si il intreb, zice ca nu face...
Am apelat la varianta certat, si la cea cu explicatia si am hotarat sa-l las in pace. Ii spun frumos ca ar fi trebuit sa faca la olita si gata. O sa-i treaca lui...

Azi a venit medicul de familie sa-l vada pe Luca si a zis ca e totul in regula... Nu ca as fi avut alta parere...

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Gata, m-a facut randunoiul un Bucuresti rapid, am venit , am mancat si acum nu mai am chef de nimic, decat de stat cu burta-n sus.

Va multumesc pt ponturile cu magazinele unde se gasesc produsele Bubchen,eu m-as fi bucurat tare mult sa aibe si in Carrefour, ca noi p-acolo ne facem cumparaturile, este mai in drumul nostru in Colentina...imi place mult la Cora, dar cand ajung ma enervez ca nu stiu locurile de unde sa iau anumite produse (in carf le visez) si ma invart ca un titirez

Cu pusul pungutei la fetite, o singura data i-am luat urina Antoniei, dar atunci eram cu ea la spital si i-au pus-o acolo si cat ne-am plimbat putin , hop si pipi. Adevarul e ca a lipit-o asistenta si cu putin leocoplast din ala care nu irita si nu doare si a nimerit-o calumea.

As fi avut si eu chef de cascat ochii pe la BE ,dar nu a vrut Bogdan, ca avea treaba urgenta inapoi acasa.

Ziceam ca stau cu burta-n sus, dar ma mananca talpile asa ca ma duc sa-mi spal masina ca arata groaznic..

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput