LMA Mihai,Patrick,Tudor!Pui de Randunici!!(379)
Raspunsuri - Pagina 15
VALENTINA C spune:

LA MULTI ANI, MIHAI!!!!!

LA MULTI ANI, PATRICK!!!!

LA MULTI ANI, TUDOR!!!!!
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
nicol_conte spune:
Eu o spal pe Antonia la par cam la 2-3 zile,in general, depinde cata mancare are in par.Dar mai sunt si perioade in care o spal zilnic, mai ales ca ea inca transpira foarte mult, mai ales in somn si ii miroase capul urat apoi..
Mai fetelor, are o dambla de m-a innebunit: cum prinde sticla de ulei(a ei) , cum o varsa pe toata in pat ; doar vine cu ea goala la mine si -mi zice "dataaa, 'u mai e!"- imi vine s-o omor; mai ales ca in ultima perioada i-am luat de la Bubchen si se gaseste numai in Cora, iar eu nu ajung decat fff rar acolo, aseara am fost si i-am luat iar 2 sticle, sper sa nu mai uit sa le cocotz sus..
Tocmai m-a sunat randunoiul sa plecam repede pan' la Bucuresti, asa ca o basculez pe Antonia la mama si fug...
Mi-am amintit de Mihutza si de problema ei, stiu ca lua niste pastilute s-o ajute sa elimine sarcina. Mihutza ai reusit sa scapi de chiuretaj?sau...?
Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)
VALENTINA C spune:
Neatza!!!!
I-am trimis putin pe baieti pe afara, asa ca sunt singura ...Cu Luca adica, dar el isi vede de suzi pe canapea...![]()
Anca, Matei se joaca si el la chiuveta, dar il iau eu inainte sa dea prea multa apa pe jos, ca noi avem parchet ..care inca nu s-a umflat..
Imi pare rau de Mufa..l-ai palpat, zice ceva cand pui mana acolo?
Luca s-a frichinit azi-noapte, saracutul, sigur il durea burtica, fiindca ieri n-a facut kk..
.Avea o burtica tare..
.Din fericire, de dimineata a facut zdravan..
.Si mi-am propus sa mananc doar salate si fructe, poate isi revine si el cu scaunele...
Simo, cum e Micu cu colicii? Cred ca si la Luca sunt...fara plans, doar cu maraiala...Eu i-am dat Sab Simplex, sper sa aiba efect
Valentina cu
Matei ( 10.04.2008) si Luca
( 5.02.2010);
nicol_conte spune:
Si noi suntem fan Elephanten, il avem pe astia, i-am luat acum din Germania, la noi nu i-am vazut
nicol_conte spune:
Vali
La multi ani lui Alin pt ieri, tare bine arata tortul ala, cred ca a fost si foarte gustos
...iar de colicii micutului imi pare tare rau, sper sa-i treaca cat mai repede; de constipatie ce sa mai zic, daca a inceput de acum , nu prea il vad bine mititetul, vorbesc in cunostinta de cauza, ca am avut 2 constipate inca de foarte devreme, cu Antonia am probleme serioase si acum ,oricate fructe manancam doar mierea face minuni; iar zilele trecute cand a fost racita si mi-a vomitat laptele vreo 2 zile nu va zic prin ce tragedie am trecut, ea plangea de durere, eu de mila ei, supozitorul nu incapea acolo, statea efectiv intepenita saraca; intr-un final mi-a venit ideea s-o bag in cada cu apa calda si...surpriza
:in nici 2 minute l-a scos pe ditamai carnatul gros , usor si fara nici o durere; e bine de retinut! si astfel mi-am imaginat eu cat se poate reduce durerea la nasterea in apa , fata de cea pe uscat 
cleme spune:
Nicol produse Bubchen mai gasesti si in Plus, eu i-am luat Dianei ieri sampon. Si vad ca n-a mai facut febra de ieri dar ma dispera cu mancatul, off dupa ce ca e slabuta mai face si greva foamei.
Nicoleta spune:
Nicol, Bubchen gaseseam eu si in Selgros, in Bv.
---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.
natynic spune:
Cleme, insist, daca poti, da-i o urina la analiza.
Ralu, ferice de sotul tau!![]()
![]()
![]()
Nicol, n-am alta idee decat sa nu-i mai lasi nicio sticluta la indemana. Iulia are pasiune pentru ORICE sticla cu lichid, in 2 variante de actiune: baut din ea sau turnat pe jos, in dare, pe gresie
(pe parchet, cum-necum pricepe ca e jale daca toarna
). Bubchen se gasesc sigur si in Real si, daca nu ma inseala memoria (cred ca nu) si in Selgros-ca si eu folosesc la Iulia.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
Luny, daca nu ziceai ca sta cuminte pe canapea ti-as fi zis ca poate se si prosteste, pe Iulia o mai apuca mersul aiurea. Eu zic ca ai gandit bine, mai urmareste-l in week-end si vezi; nu e o urgenta, daca era ceva grav nu mai umbla deloc si urla, e clar.
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!