LMA Mihai,Patrick,Tudor!Pui de Randunici!!(379)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

LA MULTI ANI, MIHAI!!!!!
LA MULTI ANI, PATRICK!!!!
LA MULTI ANI, TUDOR!!!!!

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Eu o spal pe Antonia la par cam la 2-3 zile,in general, depinde cata mancare are in par.Dar mai sunt si perioade in care o spal zilnic, mai ales ca ea inca transpira foarte mult, mai ales in somn si ii miroase capul urat apoi..

Mai fetelor, are o dambla de m-a innebunit: cum prinde sticla de ulei(a ei) , cum o varsa pe toata in pat ; doar vine cu ea goala la mine si -mi zice "dataaa, 'u mai e!"- imi vine s-o omor; mai ales ca in ultima perioada i-am luat de la Bubchen si se gaseste numai in Cora, iar eu nu ajung decat fff rar acolo, aseara am fost si i-am luat iar 2 sticle, sper sa nu mai uit sa le cocotz sus..

Tocmai m-a sunat randunoiul sa plecam repede pan' la Bucuresti, asa ca o basculez pe Antonia la mama si fug...

Mi-am amintit de Mihutza si de problema ei, stiu ca lua niste pastilute s-o ajute sa elimine sarcina. Mihutza ai reusit sa scapi de chiuretaj?sau...?

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VALENTINA C spune:

Neatza!!!!
I-am trimis putin pe baieti pe afara, asa ca sunt singura ...Cu Luca adica, dar el isi vede de suzi pe canapea...

Anca, Matei se joaca si el la chiuveta, dar il iau eu inainte sa dea prea multa apa pe jos, ca noi avem parchet ..care inca nu s-a umflat..
Imi pare rau de Mufa..l-ai palpat, zice ceva cand pui mana acolo?

Luca s-a frichinit azi-noapte, saracutul, sigur il durea burtica, fiindca ieri n-a facut kk...Avea o burtica tare...Din fericire, de dimineata a facut zdravan...Si mi-am propus sa mananc doar salate si fructe, poate isi revine si el cu scaunele...

Simo, cum e Micu cu colicii? Cred ca si la Luca sunt...fara plans, doar cu maraiala...Eu i-am dat Sab Simplex, sper sa aiba efect

Valentina cu Matei ( 10.04.2008) si Luca ( 5.02.2010);

Mergi la inceput

Si noi suntem fan Elephanten, il avem pe astia, i-am luat acum din Germania, la noi nu i-am vazut

Mergi la inceput

Vali La multi ani lui Alin pt ieri, tare bine arata tortul ala, cred ca a fost si foarte gustos...iar de colicii micutului imi pare tare rau, sper sa-i treaca cat mai repede; de constipatie ce sa mai zic, daca a inceput de acum , nu prea il vad bine mititetul, vorbesc in cunostinta de cauza, ca am avut 2 constipate inca de foarte devreme, cu Antonia am probleme serioase si acum ,oricate fructe manancam doar mierea face minuni; iar zilele trecute cand a fost racita si mi-a vomitat laptele vreo 2 zile nu va zic prin ce tragedie am trecut, ea plangea de durere, eu de mila ei, supozitorul nu incapea acolo, statea efectiv intepenita saraca; intr-un final mi-a venit ideea s-o bag in cada cu apa calda si...surpriza :in nici 2 minute l-a scos pe ditamai carnatul gros , usor si fara nici o durere; e bine de retinut! si astfel mi-am imaginat eu cat se poate reduce durerea la nasterea in apa , fata de cea pe uscat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Nicol produse Bubchen mai gasesti si in Plus, eu i-am luat Dianei ieri sampon. Si vad ca n-a mai facut febra de ieri dar ma dispera cu mancatul, off dupa ce ca e slabuta mai face si greva foamei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Nicol, Bubchen gaseseam eu si in Selgros, in Bv.

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Si in Real si in Selgros sunt produse Bubchen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Cleme, insist, daca poti, da-i o urina la analiza.
Ralu, ferice de sotul tau!
Nicol, n-am alta idee decat sa nu-i mai lasi nicio sticluta la indemana. Iulia are pasiune pentru ORICE sticla cu lichid, in 2 variante de actiune: baut din ea sau turnat pe jos, in dare, pe gresie (pe parchet, cum-necum pricepe ca e jale daca toarna). Bubchen se gasesc sigur si in Real si, daca nu ma inseala memoria (cred ca nu) si in Selgros-ca si eu folosesc la Iulia.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns natynic spune:

Luny, daca nu ziceai ca sta cuminte pe canapea ti-as fi zis ca poate se si prosteste, pe Iulia o mai apuca mersul aiurea. Eu zic ca ai gandit bine, mai urmareste-l in week-end si vezi; nu e o urgenta, daca era ceva grav nu mai umbla deloc si urla, e clar.

Naty
mamica Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!

Mergi la inceput