LMA Mihai,Patrick,Tudor!Pui de Randunici!!(379)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cleme spune:

Luny dar de ce nu te duci cu el acum la doctor? Macar sa fii linistita
Pe mine ma dispera Diana, nu vrea sa manance NIMIC, dar absolut NIMIC.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dudurutza spune:

Maia multumim!
Mimo iti multumim pentru ideea cu turnul fructelor; vreau sa il cumpar pentru daria, ca mai nou suprapune tot felul de chestii. Inca o data multumiri
Tonic, vizavi de Deichman, anul trecut i-am luat ceva papucei Elephanten, o minune cei mai comozi din cati a avut; i-au venit ca turnati!Crocsii ii plac la nebunie si preturile au fost fff mici (redusi mult).
Luny piciorus de Matei sa fie bine!
Zoze sa fie bine la eco. Esti mortala cu demisolul/explicatii
Matei de Nicoleta pt curaj, e un pas mare!
Naty, eu o spal pe Daria tot a 2-a, ca ea 'se aranjeaza' singura; isi baga mult mainile in par si uneori trebuie mai des!pt Iulia care face experimente cu apa.
Ariel bravo sotior, si Doamne ajuta la Expo sa fie fffffbine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

La multi ani SUFLETEL BLOND!

La multi ani PATRICK!

La multi ani TUDOR!

Sanatate si noroc in viata!

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raluca2107 spune:

Tonic, inca nu a ajuns nepotul, a aterizat la 8 la Londra, deci am trecut doar de prima tura de emotii, si in jumatate de ora pleaca spre Romania. Sotul trebuie sa ii ia prietena de la facultate la ora 2 si cu inca 2 colegute si se duc la aeroport sa il ia . Si vine acasa cu 3 fete de 20 de ani in spate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

cleme am zis sa-l lasam in we, sa-l tinem sub observatie,azi sunt singura acasa oricum.. dar el daca vrea sa alerge, alearga fara probleme, culmea, schiopateaza doar cand merge normal..

Iubirea mea, MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Hai maaa!!Cine a schimbat numele capitolului?!

Fetelor,va multumesc,inca odata,din suflet pentru urari!!Multumiim!!

Am stat si m-am gandit..si-am sunat sa aman eco,ptmaine dimineata! Cred ca e mai bine asa!! Azi e ziua lui Mihai,si numai a lui,puiul meu iubit!!

Ela,sufletelului blond si a unui samburel!
Copil zdravan, plin de viata, cu par balai si ochi albastri, ca si maica-sa!

Lingusitorul te linguseste totdeuna,asa cum ar dori el sa fie lingusit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gecko spune:

La Multi Ani Maretz Blond!!!

La Multi Ani Patrick!!!

La Multi Ani Tudor!!!

Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi!!! Sa aveti parte de multe bucurii langa familiile voastre!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicol_conte spune:

Cleme sanatate Dianei! A mai facut febra?

Luny e curios ca sta zglobiul de Mufa intr-un loc, posibil sa isi fi scrantit piciorul intr-unul din raidurile lui de mare viteza;nu cred sa fie ceva grav , dar e bine sa-l vada un dr. Ce aiurea si la voi cu programul cand vei incepe munca..

Kya si eu sunt pt mersul la gradi decat statul cu bunicii. Eu ma uit si Ale cand e cu mama acasa, frate, o lasa sa se uite ore in sir la desene, desi i-am tinut o mie de teorii pe tema asta, am discutii si cu randunoiul din cauza asta...eu zic, eu aud...si spre deosebire de Antonia care este foarte fascinata de puzzle , carti si alte activitati, Alexia e exact pe dos, trebuie impinsa de la spate, nu are pic de rabdare cu nimic, se mai apuca de cate un puzzle cand vede ca o laudam pe Antonia, dar n-o tine mai mult de 5 min..

Ramo si mie mi-ar placea sa poti veni la party, e chiar o ocazie sa ne vedem si ar fi pacat s-o ratezi.Sa treaca mucii Andreiului

Daca vine randunoiul cu mine , o iau si eu pe Ale, ca tot sunt si alti copii mai mari, daca nu , vin doar cu Antonia ca mi-ar fi greu cu ele singura la drum...dar inainte de toate, sper sa-i treaca Alexiei tusea reziduala de care inca n-am scapat , asta trece ultima..iar daca alearga si face efort o apuca tusea de-a binelea; si ma indoiesc ca va sta linistita..

Mimo, Kya v-ati facut bagajele? Mimo fata, imi pare asa de rau ca nu ne intalnim, nu stiu de ce , dar din ce-mi doresc mai mult sa te cunosc live, din aia se amana mai mult momentul

Tonic spor la trebi!

Ca tot vorbeati de copii atarnati de parinti, nici Antonia nu face exceptie. S-a transormat intr-o lenesa, pur si simplu ii e lene sa mai mearga dintr-n capat in altul al casei pe jos, una -doua vrea in brate , iar daca nu o iau incepe si plange si se umple de muci ..etc,etc..

O imbrac si ies cu ea p-afara , apoi mergem s-o luam pe Ale de la gradi

Mami de Antonia(23apr2008) si Alexia(24aug2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami33 spune:

Ralu, ce noroc pe capul lui Mirel azi!!!
Tonicuta si noi suntem fani Deichman, sunt super misto pantofiorii Elephanten
mimo, gata bagajele???, sau le lasi pt la noapte??
luny, e normal sa fii ingrijorata, eu n-as astepta pana luni, totusi

La noi a iesit soarele, dupa 2 zile de ceata si ploaie, abia astept sa iesim la zburdat

_
Cami, mami de Maria Alexandra(02.05.2002) si de Luca Razvan(28.03.2008)

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim (A. Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Tonic, Matei are din toamna ghetute de piele-piele (int si ext) asa
http://www.deichmann.at/site/de/catalog.php?brand=8&category=0050157100000546&product=974087 Foarte faine!

---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.

Mergi la inceput