LMA Mihai,Patrick,Tudor!Pui de Randunici!!(379)
Raspunsuri - Pagina 13
dudurutza spune:

La multi ani, Mihai Puiutz Blondutz,Patrick, Tudor, sa va dea Dumnezeu sanatate, noroc, sa umpleti viata parintilor de fericire si sa le aduceti numai bucurii! 

dudurutza spune:
Buna dimineata dragelor!
O zi minunata va dorim! E pagina 13, pagina lui Tuchi, nu-i asa?
tuturor
Nicoleta spune:
Zoze, bafta astazi la eco, sa fie bine!!
Chiar, ce mai fac randunicile ratacite? :)
---------------------------------------------
Un prieten bun nu se gaseste la capat de drum.
tonic spune:
Repede ca la 10 fug de acasa:
LA MULTI ANI: MIHAI, PATRICK SI TUDOR! SA FITI SANATOSI, VESELI SI FERICITI TOATA VIATA ALATURI DE PARINTII VOSTRI.
Clodute sper ca azi nu mai plangi! Bucura-te de ce ai frumos in viata ta: o familie minunata, restul nu conteaza atat de mult.
Ela multa bafta, petrecere frumoasa si sa fie totul bine la control si pana la sf. sarcinii! Ar fi cel mai frumos cadou pt Mihai de ziua lui.
Maria mai da si tu un semn de viata!
In afara de Vio despre care Ariel
ne-a spus ca este bine, mi se pare ca nici Somnorica n-a mai intrat de mult si ea mai dadea macar o cafea, o dedicatie. Mai stie cineva ceva de ea?
Livi sunteti bine?
Alina mamid e ursuleti?
pt restul stolului, fug la treburi.
raluca2107 spune:
LA MULTI ANI, SUFLETEL BLOND!!! SA II LUMINEZI VIATA PARINTILOR TAI SI SA CRESTI MARE, SANATOS SI VOINIC IMPREUNA CU "SURI"
(am eu asa un feeling)
LA MULTI ANI, PATRICK!!!!
LA MULTI ANI, TUDOR!!!
SA FITI SANATOSI SI VOIOSI, CA FRUMOSI DEJA SUNTETI!!!!
FELICITARI, MAMICI DE BARBATEI DE DOI ANISORI!!!!
cleme spune:

LA MULTI ANI MIHAI, SUFLETEL BLOND!
LA MULTI ANI PATRICK!
LA MULTI ANI TUDOR!
Sa cresteti mari, frumosi, sanatosi si sa umpleti sufletele parintilor vostri de bucurii!
bitza037 spune:
neata
LA MULTI ANI, GINERELE MEU DRAG, SA AI O VIATA FRUMOASA SI SENINA EXACT CUM ESTI TU!!!!
CUSCRA SA VA TRAIASCA SUFLETELUL SA VA ADUCA BUCURII SI FERICIRE ALATURI DE SAMBUREL!!!!

LA MULTI ANI PATRICK SI TUDOR, SA AVETI PARTE DE TOT CE ESTE MAI BUN IN VIATA!!!SA VA TRAIASCA PUIUTII!!!!

IRINA 
Mami fericita si implinita de
Antonia
sufletel
www.flickr.com/photos/21646834@N06/" target="_blank">poze
mimonix spune:
La Multi Ani Mihaisufletel blond , sa fii fericit, sanatos, norocos si iubit!

Zoze, felicitari mamica si voie buna!

La multi ani Tudor ! La Multi ani Patrik!Mamicutelor, felicitari si flori 

Pentru baietii cucuieti, sarbatoritii zilei, dedicatie:
Simona,mamica de Teo
(16 ani) si
DuuDuu (DOO ANI
)Acum "doo" ani fericirea a batut a "dooa" oara la usa mea
luny spune:
mai fetelor, pe mine ma ingrijoreaza tot mai rau piciorul Mateiului, schiopateaza de-a binelea, dar nu zice sa-l doara ceva pe undeva, il controlez intr-una la schimbat de ciu, si nimic..e si cam linistit, la ora asta alerga prin casa, ture-ture, acum sta pe canapea cu o punga plina cu dvd-uri si le studiaza.. parca nu e el.. o sa-l vedeti duminica, daca nu se repara pana atunci.. si daca e tot asa, luni direct la dr cu el
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!