LMA Mihai,Patrick,Tudor!Pui de Randunici!!(379)
Raspunsuri - Pagina 20
luny spune:
Maia, si el avea ca mult la analizele de 1 an, si mai si bea iaurt si mananca branza/cascaval destul de mult, fiind singurele favorite ii dau zilnic..o fi, cine stie...as vrea sa-i fac analize oreicum
Cert e ca acum pare mai bine, alearga p-aici..
Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
Maia37 spune:
Vlad avea Ca 12 si bea atunci Humana dar acum nu mai vrea de vreo 4 luni si-i dau fulga rosu.Ma bucur ca e mai bine si ca alearga,poate si-o fi sucit cumva ceva pe acolo si-l doare doar in anumite pozitii.
dudurutza spune:
Matei jucaush. Bine c-a trecut 
Stela
multumesc.
Fetelor, stiti ca zicea Sovi despre oua, care ar fii bune sau nu. Ei am cautat de
, dar nu am gasit(mi-am amintit de nastase cu oolele lui
).Va mai amintiti careva de numerele spuse de Sovi? Sau poate vede Sovi si ma salveaza
Maia37 spune:
Mananca cascaval,iaurt,unt....plus laptele de dimineata si seara.Nu stiu ce sa mai cred....
Maia37 spune:
Dudurutza nici nu cred ca vei gasi in magazinele noastre oua eco dar eu ii dau lui Vlad de prepelita si de tara de la gaini "alergate"cand am ocazia.Te feresti sa cumperi cu 3 in fata la numarul stampilat pe ou.Si cu 2 m-as multumi daca as gasi dar cele mai bune sunt cu 1 si 0 in fata.In ceea ce priveste oouuaallee lui Nastase daca ai relatii la ferma....
ar fi bine...![]()
dudurutza spune:
Maia
multumesc. Am inteles acuma!
Noua ne trimit de la bistrita ai mei, dar acum pana sapt viitoare cand vine mama, trebuie cumparate!![]()
natynic spune:
Dudurutza, Bistrita zici?? Ai ceva in comun cu sotul meu! ![]()
![]()
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
natynic spune:
380
Naty
mamica
Iuliei Elena-esenta tare in sticluta mica
DA-I DOAMNE MINUNII MELE SANATATE, MINTE SI NOROC!
dudurutza spune:
Naty
ma bucur, eu de acolo sunt de loc; doar ca am ramas la cluj dupa ce am terminat facultatea.