Pufuleti pufosi cu mamici sexy-Ian-Feb 2010 (136)
Raspunsuri - Pagina 20
miremia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui myky791 buna ziua! azi noapte am avut agitatie mare dee la 3 la 5... offffffffff urasc colicii astia. trec datele mele aici sa le treceti in listuta 15.01.2009-Petru Catalin- cezariana la 37s/3150 gr/50 cm de Myky791 Dr Caprariu St. Lucian Mat. Braila +Andrei Gabriel (02.05.2005) Multumesc. ink o intrebare piticul meu la fiecare masa chiar dak da aerul afara sau nu da si cate o gura de lapte, doua. banuiesc ca isi alege laptele nu? |
Asa face si a mea de cateva zile. Mi s-a spus si mie acelasi lucru....ca alege lapticul.
Multumim elefantica!

Mirela
fericita de Mara Ioana
danyelana spune:
| citat din mesajul lui carmita_baby Neata pufoaselor sexy am intrat pe fuga sa va spun ca ieri a fost doar asa un control rapid si ca acum peste juma de ora trebuie sa ma controleze mai temeinic. Nu stiu ce se va intampla, insa va voi tine la curent. Mikule multumim de informatiile la alaptat. In ultimul timp parca aud peste tot de completare, pana si aici in Spania, deci ajuta la moral sa auzi ca se poate si exclusiv, pentru ca-mi doresc atat de mult sa fie exclusiv!!! ![]() 40+ Lorenaam intrat in prelungiri.. Mello motanelul iubit |
Carmenut dragut, bafta la control
Ma gandesc la voi si ma rog sa vina Lorena cat mai repede in brate la mami. 

Curaj mult si iti dau si o motata sa iti tina de urat la doctor
Hai Carmita

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
danyelana spune:
| citat din mesajul lui miremia Neatza si de la noi si multumim de cafea! ![]() Ori am intrat iar la moderare (glumesc) ori v-am suparat foarte tare caci vad ca nu ma mai baga nimeni in seama. ![]() ![]() Am fost si noi la doctor ieri, am luat 1300g intr-o luna si am crescut 2 cm. Azi mergem la ortoped sa dezlegam misterul claviculei fracturate si sudate pe care nu a vazut-o nimeni pana la varsta de 12 zile.... Sa aveti o zi minunata fetelor si asteptam noi pufuleti! ![]() Mirela fericita de Mara Ioana |
Miremia, felicitari pt cresterea piticului si bafta la ortoped.
sa fie totul bine. 
Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010
pozele mele
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
cristies spune:
| citat din mesajul lui decenuela CRISTIES....AM FC O TAMPENIE....AM URMAT INSTRUCTIUNILE...AM V RUT SA BAG MAI MULTE POZE CU JIJI....DIN CARE AM SCRIS PE UNA PT ALBUM....DAR SE PARE K AM FC TAMPENII ACOLO....CUM SA REPAR? POTI TU? Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...Povestea unui...petrecaret AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal) |
Ia vezi, e bine acum? Am pastrat una si cu patriotul, in caz ca nu intra Andre_lina
_
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
cristies spune:
| citat din mesajul lui miremia Neatza si de la noi si multumim de cafea! ![]() Ori am intrat iar la moderare (glumesc) ori v-am suparat foarte tare caci vad ca nu ma mai baga nimeni in seama. ![]() ![]() Am fost si noi la doctor ieri, am luat 1300g intr-o luna si am crescut 2 cm. Azi mergem la ortoped sa dezlegam misterul claviculei fracturate si sudate pe care nu a vazut-o nimeni pana la varsta de 12 zile.... Sa aveti o zi minunata fetelor si asteptam noi pufuleti! ![]() Mirela fericita de Mara Ioana |
Nu fi suparata, imi mai fug ochii... super crestere! Dar ce e cu clavicula?
_
Cristina,
de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010
mamidepuiuti spune:
super bune vestile despre mariuca adinei_bulina ... 

... multa sanatate si crestere mare si pe mai departe! 

si noi suntem cu decalotatul putzei la baitza...
...da' nu ne prea iese...

... perseveram,ca nu avem incotro...![]()
am vazut papushica blonda a lui rox_y 

xela sar'na de articol...

arwen bin ai revenit 
floricel sa-ti traiasca printesele 

mai am de recuperat,dar voi faceti cap nou si io raman sa postez in cel vechi,parca vad...
![]()
cornelia,mami de
Radu Andrei(30.07.2000) si
Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
alicredo spune:
| citat din mesajul lui cristies Larisel, o schimb, no problem! Alicredo, super poveste! Ce memorie ai de ti-ai amintit culorile halatelor. Mi-a placut concluzia si nu mi-a placut ca nu m-ai trecut si pe mine care stateam cu refreshul sa vad ce mai faci tu... cand tu te conversai cu cadre sanitare de toate nationalitatile. ![]() ![]() .Am glumit! Da-i copy/paste la nasterea unei stele ca sa o poti lista si s-o pastrezi pentru bebe. _ Cristina, de gargaritz Alexis.Povestea zilei de 6.01.2010 |
ai fost o scumpa! mersi mult de tot

povestea noastra
din 02.02.10 cea mai fericita
de David Gabriel !te iubim puiule....!!!

40+
Lorena