Pufuleti pufosi cu mamici sexy-Ian-Feb 2010 (136)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Neata fetele!!!

Mie imi doarme gargaritzul si ma apuc de gimnastica.

Mamidepuiuti, merci de cafea, ce-ai facut pe unde ai fost?

Xela, foarte rapizi cu vizita la medic (v-ati trezit cu noaptea in cap). Felicitari pentru vestile bune!

Cris.dogarel, sa treaca raceala si fornaiala. Fac eu cinste cu un tub de rabdacol. Ieri am facut jumatate de ora de zumba, si acum reiau.(am transpirat de nu-mi venea sa cred - m-am ramolit maxim).

Citat:
citat din mesajul lui xela_07
Apropo de asta voi vorbiti cu bebelusii?? Este foarte importanta comunicarea cu ei, chiar daca am spus, aveti impresia ca ei nu inteleg. Nu stiu cum dar pur si simplu inteleg. O sa vedeti ca ii linisteste de multe ori cand li se explica ce li se intampla. Incercati si va astept cu impresii dupa. Eu la Andreea nu imi gaseam cuvintele la inceput si citeam cu voce tare(filmele de la TV , carti si chiar din materiile mele de examen - poate de asta imi spune cateodata ca sa vorbesc in engleza ).

Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si Cristian (30.01.2010)

Eu vorbesc si in ultima vreme a inceput si el sa mimeze ca vorbeste (da din buze parca ma ingana si daca zic "da mama, tu faci si dregi ceva" da si el din cap cum fac eu...) Circul mare, cu artisti si animale.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

CRISTIES....AM FC O TAMPENIE....AM URMAT INSTRUCTIUNILE...AM V RUT SA BAG MAI MULTE POZE CU JIJI....DIN CARE AM SCRIS PE UNA PT ALBUM....DAR SE PARE K AM FC TAMPENII ACOLO....CUM SA REPAR? POTI TU?

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

AMR....din cate-au fost, 25, ...mai ramasesera 15....se mai suparara 6....si ne luptam cu 9 ( si-apoi inca vreo -4 ar fi ideal)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

neata fetele! hai, va rooog, macar voi sa faceti cu mine precum fluturasii, ca pe mine m-au linsat astia ai mei. stiti si voi ce entuziasmata eram ieri... ei bine... m-am dezumflat repejor... sotul a spus "eu nu plec la drum cu copilul asa mic!" (cica motive ar fi ca e mic, ca nu e botezat, da... de fapt n vrea sa plece cu el la drum si gata, ce atatea intrebari), iar soacra a spus nuuuu... ea nu sta asa mult cu copilul... ca e mic... ca ce-i face daca plange? ca cum sa ii dea 2 mese de LP??? si uite asa... aseara imi venea sa urlu. acum dupa o noapte siecsi raaau de tot, cu titi, si leganat, si iaaar leganat,, si urlete, si gemete, si scremete... ma intreb doar daca sunt eu mama iresponsabila sau sunt ei cu capu...

cris.d, sper sa reusesti sa recuperezi mesajul. daca intri la orice subiect de pe prima pagina a forumului, primul mesaj e de obicei postat de moderatori. si... de acolo te descurci tu!

mitumac, cand aveam si eu treaba cu pompa, nu reuseam sa intru neam, nici macar la 2 zile si nici sa recuperez. dupa ce am fortat pastaia, si am decis "sau titi, sau foamea!", iaca am vreme de stat pe forum. deeeci... pompa e de vina!

loreeex... deci 1 martie e ziua cea mare???

trimit repede, ca vad ca e rost de capitol nou, si mai revin apoi...

Plateea, mami fluturas de bbTo, prematurul la 39S3Z...

www.flickr.com/photos/23363511@N05/" target="_blank">bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Neata fetele

Merci de cafea Mamidepuiuti. Merci de intrebare, si noua ne era dor de voi. Ce ai face Alex?

Cristies, Arthur bea lapte de mami si a avut vreo cateva zile completare de LP cate 60ml, mai ales seara la insistentele mamei ca nu se satura copilul, ca a supt toata ziua si nu mai e nimic Cum zicea si Oani nici eu nu imi simt sanii tari decat rar dar cand apas iese lapte imediat iar bb a luat in fiecare sapt inte 220-300 gr. E bine zic eu.

Alicredo, super povestea nasterii.

Cris.d, sanatate pt copilul mare si multe pt mamica curajoasa.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyelana spune:

Citat:
citat din mesajul lui miri_mik

inainte s ama bag in pat si sa ma transform in dovleac ca printesa din poveste in miez de noapte, doar o vorba sa mai spun:)

cum va dati seama daca s-a saturat copilul...? pai in general nu va dati seama. sunteti prea devreme in "copilaria" lui ca sa puteti descifra corect semnalele. chiar si mamele cu mai multi copii (adica eu sunt caz demonstrat) au unele probleme pt c aun copil nu e un altul si gata:)))
ce sa NU faceti: nu cantari copilul inainte si dupa mancare. e absolut irelevant! daca va vine chefuls a va jucati de-a gramele, atunci cantariti-l o data pe zi, la aceeasi ora in aceleasi conditii. de exemplu, seara dupa masa, dupa baie, ara scutec, in funduletsul gol. cantariti o saptamana fara s apanicati cand vedeti luctuatiile de crestere (ce stres pe capul meu la primul copil) si faceti media. daca sunteti in "pozitiv" e perfect!!!! si NU comparati copiii. fiecare ar epropria curba de crestere pe care si-o "gasesc" pana la 3 luni si pe care ar trebui s-o respecte pana la 3 ani cel putin.

ar mai fi interesant sa va reamintesc ca bebeii astia mici se fac intelesi doar prin plansete. ca plang la san, ca plang in pat ca.... singura modalitate sa-si exprime disconfortul e prin plans. si stiu sa faca asta atat de bine incat ne scot din mlinti cateodata, si aveti tot dreptul sa va enervati si sa simtiti ca va luati campii cand nu gasiti solutia. eh... atunci permiteti-va sa faceti ureche suta. multumiti-va sa-i spuneti ca stiti ca e necajit, dar ca va trebui sa s elinisteasca pentru c anu gasiti solutia si de cele mai multe ori au nevoie sa urle pur si simplu.
va apropiati de epoca "plansetelor neconsolate" de pe la 6-7 seara cand orice ati face nu ii intrati in voie... rabdare, toate sunt trecatoare pe lumea asta, chiar sic ea mai afurisita colica. o bataie usoara pe spate in pozitie sezand sprijinit cu burtica la voi pe umar poa sa faca minuni!!! gazele si regurgitarile sunt infernale pt ei. ori statul pe burtica (nu va speriati sa ii puneti d ela 2 sapt chiar pe burtica. nu se rup, nus e strica, ba mai mult le va face placere in timp. dar nu-i uitati o vesnicie in pozitia respectiva):)

s-am incalecat p-o sha si m-am dus la mine-n pat poate poate s-o lega somnul si de mine:)))

miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah sapt.33
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii

Mirikut, ma bucur sa vad ca intrii pe la noi sa ne sfatuiesti. Ti-am mai spus ca tu ma uimesti cat sti e detasata, cat stii tu exact cum sa reactionezi.... te admir mult.
Imi mai dadusesi tusfaturile astea o data dar atunci era putin abstract ca eram cu bebe in burtik si nu in brate. Acum e diferit cand le citesc.
Multe si pt tine si felicitari pt realizarile din ultima vreme.

Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010

pozele mele

"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Neatza si de la noi si multumim de cafea!

Ori am intrat iar la moderare (glumesc) ori v-am suparat foarte tare caci vad ca nu ma mai baga nimeni in seama.

Am fost si noi la doctor ieri, am luat 1300g intr-o luna si am crescut 2 cm. Azi mergem la ortoped sa dezlegam misterul claviculei fracturate si sudate pe care nu a vazut-o nimeni pana la varsta de 12 zile....

Sa aveti o zi minunata fetelor si asteptam noi pufuleti!

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Neatza fetiliiiiiiiiiii!!!!!!!!!!

Mamidepuiuti si xela, multam de cafelutza......la mine se cere dupa noaptea siecsi pe care am avut-o, vorba plateei.

Am citit povestea lui alicredo ...emotionanta......felicitari inca o data, mamico!!!!!!!

Fetelor, am reusit sa o pacalesc pe pitica si sa nu-i dau bibe in dimineata asta ...acum a cam urlat ea ...dar doarme momentan la mine in brate...incerc si eu metoda plateei ...ori tzitzi ori foamea ...sa vedem cat o sa ma tina ...ma rog, atata timp cat vad ca mai iese laptic din tzitzi.

Elena, fericita de matzulina Maria Isabela
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Xela, Miremia felicitari ...aveti nishte bebei voinici ...bravo, mamicilor!!!

Elena, fericita de matzulina Maria Isabela
Burtica la 24 sapt, Burtica la 26 sapt, Burtica la 35s, Pozici, Vot democratic, Primele poze, Pozici Februarie, Prima baitza, Prima plimbare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmita_baby spune:

Neata pufoaselor sexy

am intrat pe fuga sa va spun ca ieri a fost doar asa un control rapid si ca acum peste juma de ora trebuie sa ma controleze mai temeinic. Nu stiu ce se va intampla, insa va voi tine la curent.

Mikule multumim de informatiile la alaptat. In ultimul timp parca aud peste tot de completare, pana si aici in Spania, deci ajuta la moral sa auzi ca se poate si exclusiv, pentru ca-mi doresc atat de mult sa fie exclusiv!!!

40+ Lorena

am intrat in prelungiri..

Mello motanelul iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myky791 spune:

buna ziua! azi noapte am avut agitatie mare dee la 3 la 5... offffffffff urasc colicii astia.
trec datele mele aici sa le treceti in listuta

15.01.2009-Petru Catalin- cezariana la 37s/3150 gr/50 cm de Myky791 Dr Caprariu St. Lucian Mat. Braila +Andrei Gabriel (02.05.2005)

Multumesc. ink o intrebare piticul meu la fiecare masa chiar dak da aerul afara sau nu da si cate o gura de lapte, doua. banuiesc ca isi alege laptele nu?

Mergi la inceput