Nou stil de viata (291)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns louisea spune:

Am revenit

Sper ca nu s-a suparat nimeni de ce am zis mai devreme (ca n-am dat nume). E clar ca nu avem timp sa raspundem la fiecare in parte. Fiecare avem familie, job, facultate, casa etc etc care sunt prioritati. Eu una adug la mine ca n-am chef sa-mi petrec timpul liber numai pe net :) Cateva minute pe zi pe net
Si pe de alta parte sunt sigura ca nimeni nu se asteapta sa ii se raspunda de fiecare membru al grupului de fiecare data :)) Eu una nu :))

Yasmi te inteleg dar nu e chiar o solutie potrivita un regim asa drastic mai ales ca tu ai de dat asa putine kg. Se zice ca o femeie are nevoie in general de aprox 1800-2000 calorii pe zi (sa ma corecteze cineva daca aveti alte date). Iar tu consumi sub jumate din caloriile necesare. Incearca macar sa consumi multe legume si fructe (nu sunt calorice si bogate in vitamine). Apoi vin proteinele care la fel sunt bune in curele de slabire. Corpul utilizeaza multa energie si consuma calorii cand mancam proteine (pui, peste, oua, lactate). Ce teorie iti tin Nu te superi, nu?
Aaa si nu tine dulciuri, sucuri si alte porcarii de genu in casa. Te tenteaza. SI sa nu-mi zici ca pt copii ca te bat Mai bine le faci ceva bunatati in casa in care sti ce pui, decat sa le dai porcarii. Alea numa la ocazii :))

Cat despre idei de mic dejun: omleta cu legume (fx champignon (22 calorii/100 grame), ardei, rosie etc) cu o felie de paine neagra, branza, iaurt, fructe, carnita slaba, bacon, oua. Conteaza sa mananci si proteine ca tin de foame mai mult (fata de ex carbohidrati). Eu una am descoperit nu de mult ceva ce-mi tine de foame cam 3 ore: fomage frais cu cateva linguri de ovaz (pun si seminte de floaarea soarelui ca-mi plac). Fromage frais are numai 53 de calorii la 100 de grame. Daca mananc ovazul cu lapte cu ora, o ora jumate mie foame iar; daca nu ar trebui sa mananc o portie mai mare de ovaz. Cumpara paine si cereale cu putin zahar si grasime (nu de genu fitness nu stiu cum si produse de genu).

Poate vine Anda sa-ti mai dea idei

Tumpi am ca un fel de dop (nu de ceara), din ala ca si cand avionul decoleaza la urechea stanga. Dar eu il am (aveam) permanent. Interesant e ca numai in perioada rece. Azi mi-au facut si niste teste.. Sunt alergica la iarba (stiam) si la caine (bine ca n-am). Plus s-ar putea la niste leguminoase (linte, fasole - in categoria asta). Si se pare ca se manifeste si asa ca un dop. Data trecuta imi daduse un spray pt nas si a fost mai bine. Acum in aprilie tre sa merg iar sa facem un plan pt sesonul de alergii care vine. Mai naspa ca-s gravida si pot lua orice medicatie, dar sper totusi sa ajute.

V-am popat.. Ma duc la treaba ca timpul pe net a expirat Weekend placut la toate

-----------------------------------------
Va rog sa nu dati quote la mesajele mele. Merci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

cum sa ma supar?? chiar iti multumesc!!
imi notez exemplele de papa.
ti se pare putin 3-4 kg in 2-3 saptamani avand in vedere cat de putin am mancat, asa-i?? si mieee....

imi pregatesc pe cand ma trezesc un morcov_fasole verde_si un cartof fierte!

suc nu am mai baut de o luna!!

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

lavi j lo dormea mai mult ca sa nu manance...asta cica e dieta cu somn...trage si tu un somnel cu iasmi...inainte de sala nu prea se mananca...doar ceva usor...iar dupa nu-ti va mai arde de mancare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabrielama spune:

Helllooooo!

am venit sa va spun ca noi in Bucuresti ne pregatim de Mos Craciun, nu de 8 martie.

Ninge cu furie si zau ca mie imi vine sa fug acasa si sa ma ascund sub pat! Ca si asa mi-e somn de mor.

Sanatate bolnavioarelor!

Eu ma simt brusc cam cat o balena...

Gabi

There is no taste like the taste of being thin!

Mergi la inceput

lou cred ca si mama are ce ai tu...dopul...catar tubar se numeste...ea a luat ceva solutie otica si picaturi de nas...la tine ceva de plante ar merge.

Mergi la inceput

gabi cri a zis azi dimineata ca trebuie sa cumparam brad!

ma duc la smotruiala ca e baia gata! mai avem depus obiectele sanitare ...maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Yasmi mi se pare mult 4 kg in 3 saptamani ca cica normal e 1 kg pe saptamana dar fiind primele kg se duc cel mai repede jos.

Gabriela fara craciun , fara brazi eu vreau soare si vara.

Miha te invit sa faci curat si la mine.Si cura de somn vreau si eu sincer .

azi mai trebuie sa fac si mancare si eu debea am putere sa am grija de copil.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Lou, pai atunci ai grija.

Gabi, fugi acasica, tb sa aibe compasiune pt o viitoare mamica si sa te lase sa pleci.

La noi e frumos, nu e foarte cald, da e soare, am fost pe afara cu treburi si daca nu mai aveam si pe acasa de rezolvat una alta ramanea sa ma mai plimb.

BB, eu zic ca daca nu mananci exagerat, nu mananci seara dupa max 7, acumdepinde si cand te bagi tu in pat si mai mergi la sala, alea 4 kg in aprox o luna se duc.

Eu nu m-am tinut de treaba chiar cum tb, nici la sala nu am ajuns, daor ce mai fac acasa, altfel 3 kg intr-o luna se duceau mai repede.Numai ca eu nici nu tin un regim anume, incerc doar sa nu mai mananc seara tariu sau daca mananc pe la 8 sa fie ceva usor.
Nu-mi fac griji ca daca ma tin de treaba, chiar si in ritmult asta mai batraneste, tot slabesc pana la vara si eu am de dat jos in min 7 kg.

Ca tot vorbiti de somn si eu am un somn de zile mari in mine in ciuda vremii de afara,asa ca la treaba cu mine.

A ca mi-am adus aminte, nu-s cum reactionati voi la volan(soferitele), eu sunt f calma de fel,dar uneori imi vine sa ma dau jos si sa le zic ceva.Si culmea ca doar femeie sunt,dar parerea mea ca femeile sunt catastrofe la volan(bine nu toate,dar majoritatea).Si cand e vb de parcare si mai catastrofe.Imi aduc aminte acum cateva sapt parchez la supermaket, in stanga mea loc liber,eu parchez regulamentar incadrata intre liniile trasate pt o parcare, in spatele masinii o ditamai balta.Cand ma intorc de la cumparaturi parcase una langa mine si nu orisicum, de-a curmezisu, cu cura masinii inspre masina mea si mai treci Ioana daca poti sa intrii in masina.A tb sa ocolesc 2 masini ca sa o iau prin fata sa pot ajunge la a mea sa plec.Ca sa nu mai zic ca la modul oin care a parcat aia a tb sa fac cateva manevre ca sa pot iesi din parcare.

Azi alta tuta, doar ca asta era deja parcata, ma bag eu intre a ei si inca una si o vad pe tipa ca se opreste sa se uite sa nu cumva sa-i loves chichineata de masina.In frunte nu-mi scrie tuta, cu siguranta.Mama ce ma mananca limba sa le zic cateva,da ma abtin.Si na am venit si m-am descarcat la voi

Gata fug cat sunt inca in stare de fuctionare

Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

BB Yasmi – nu stiu exact sa-ti indic retetele care le vrei tu, eu am zis ca merg mai degraba pe mancat sanatos iar slabitul sa vina ca o consecinta. In plus, eu trebuie sa tin si regim ca sa evit constipatia. La micul dejun mananc, de obicei, o felie de paine neagra cu miere, tot paine neagra cu o feliuta de somon afumat ( cand am), cereale cu lapte – totul acompaniat de o cafe ape care o beau din placer fara zahar. La cina, mananc salata verde cu tot felul de combinatii – de obicei, pastrez o bucatica de carne de la amiaza – ce a fost in meniul zilei, si o tai marunt printre salata, alaturi de ridichi. Dar merge fain si cu ou fiert (o jumatate), felii de mere, orice ….

Tumpi, suuuper … si eu sunt mare fan bai relaxante, peeling, masaj …. Din pacate nu prea am tim si dispozitie pentru ele dar imi inchipui ca te-ai simtit excellent. Bravo tie ca-ti faci timp pentru asa ceva, stiu din proprie experienta ca sunt balsam curat pentru starea de spirit. Ce-I aia Tom Kha Gai?

Zuzilici – ma bucur ca esti mai bine … multa sanatate.

mihaser – meniurile mele ??? Pai ale mele nu-s deloc stiintifice, incerc sa imbin mancatul sanatos cu cura de slabire si meniul intregii familii, ca nu am timp sa gatesc separat pentru mine si chiar daca as avea, la cat sunt de pofticioasa, nu cred ca as rezista sa-I vad mancand bunatati si eu nu. Asa ca adaptez, pe cat pot, ce am …. Nu mananci carne ca nu vrei sau nu-ti place?

Violeta –

louisea – eu eram aia care uita ce a vrut sa scrie, eu am, in mod normal, vreo 10 ferestre deschise simultan pe calc, asa ca e cam greu sa aplic metoda ta.

Gusta – insanatosire grabnica!

Gabrielama – am vazut la tv ce-I in Bucuresti. La Tm a nins peste noapte, dimineata era zapada, intre timp s-a topit, dar e frrrriiiigggg….

Acum, theoretic, v-as putea da tot felul de sfaturi, o buna bucata de vreme am fost redactor la un ziar si aveam in atributii pagina pentru femei. Am facut atunci zeci de materiale despre cure de sabire, miscare, nutritive .. si zau ca erau bine documentate. Nu m-am incumetat insa sad au sfaturi ca ma simt ca pantofarul ala care umbla fara pingele sau, cu alte cuvinte, stau bine cu teoria, dar practica ma omoara. Daca vreti insa, o sa-mi caut materialele respective si le postez, pe rand sau in functie de ce va intereseaza …

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

Marilena, ma gandeam sa facem un targ.Daca maine e frumos la tine, spun ca locuiesc in olanda.
Sper sa nu fiu nevoita sa-mi schimb baba

Danitin, Tom Kha Gai, este o supa cu pui si lapte de cocos, o reteta de supa chinezeasca extrem de gustoasa.
Cum aveam o cutie de lapte de cocos si pui in casa, am zis ca e tocmai buna, este extrem de usor de facut, numai ca pe langa ingredientele astea mai tb si altele, noroc ca am un chinez in zona si am gasit si lemon herb si frunze de makrut si galanga
Eu de principiu ador mancarea chinezeasca.

Aaa ca mi-am adus aminte, mi-am luat tofu pur, dati-mi idee cum sa-l consum.

Cat de rasfat, profit acum ca am timp.

Gaza fuga ca m-am pus sa fac falafel, da mi-am adus aminte de tofu.

Rosioare martisoare, cel - dintai invingatoare

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput